کسی از دوستان واقعا نمیدونه ؟ ویندوز باید عوض کنم؟ چون رنیستال کردم نشد .
Printable View
کسی از دوستان واقعا نمیدونه ؟ ویندوز باید عوض کنم؟ چون رنیستال کردم نشد .
سلام
فریدخان، من نمیدانم مشکل شما از لحاظ فنی در کدام قسمت است؛
منتها در این گونه موارد که با نصب مجدد برنامه مشکل حل نمیشود، نیازی به عوض کردن ویندوز نیست!!!! بهترین کار UnInstall کردن بویسله برنامههای مخصوص این کار است.
به عنوان مثال نورتون نصب شده تو سیستم من رفت جزو بلک لیست و دیگه کار نمیکرد و با نصب مجدد هم دیگه کار نکرد. اما با استفاده از روش بالا بدون نصب مجدد ویندوز مشکلم حل شد.
بهترین برنامه برای این منظور Your Uninstaller است. چنان برنامه را از بیخ و بن پاک میکند که گویی اصلاً روی سیستم تا به حال نصبش نکرده بودید!!!
کد:http://files.9down.com:8080/URSoft.Your.Uninstaller.2008.v6.2.1347.Incl.KeyMaker.and.Patch-DVT.rar
لطف کردین خدا یک در این دنیا صد در اخرت بهتون عوض بده که شادم کردین :::love2:::
جالبه که همین مشکل برای من پیش اومد وقتی که برنامه snap art که در تاپیک " این عکس چگونه تهیه شده است " درباره اش بحث شده ( و گویا برای تبدیل عکس به نقاشی است ) را نصب کردم , فتوشاپم این شکلی شد , البته از داخل فولدر پلاگین های فتوشاپ حذفش کردم و مشکل حل شد
اما عوضش نتونستم از این برنامه استفاده کنم
مشکل این است که این پلاگین و برخی از پلاگین های دیگه , کاملا به صورت ایزوله از هم نصب نمیشن
برخی از پلاگین های شرکت های Nik و Imagenomic و onOne و Alien دارای چنین مشکلی هستند که بعد از نصب نسخه جدید این نرم افزارها این مشکل برطرف خواهد شد
بنابراین اگر چنین مشکلی برای شما پیش میاید , حتما یکی از نسخه های قدیمی پلاگین های این شرکت ها روی فتوشاپ شما نصبه و باید نسخه جدید اونها رو نصب کنید
دلباز عزیز اگر روی سخن با بنده بود:
پلاگین snap art رو از خود سایت سازنده اش دانلود کردم , نسخه 2 است و با جست و جویی که انجام دادم گویا آخرین نسخه هم همین است , البته این demo است و نسخه اصلی با قیمت حدود 190 دلار به فروش می رسد
این هم لینک سایت سازنده :
کد:http://www.alienskin.com/snapart
سلام
دوستان برای اعمال فیلتر به عکس ها حتما باید فضای رنگی به 8 بیت کاهش پیدا کنه؟
وحید جان CS4 دارم و کلا 90% فیلتر ها کار نمی کنه! برای پلاگین ها هم به همین گونه اس؟
سلام
وقتي از فيلتر سياه و سفيد در فتوشاپ استفاده ميكنم (تبديل عكس رنگي به سياه و سفيد) و بعد از اون ميخوام براي تصوير كادر بزارم . در محلي كه كادر انتخاب شده نميتونم رنگ مورد نظر رو به كادر انتخابي بدم و عملا با اين كار يه لايه از سياه و سفيد در اون منطقه برداشته ميشه و رنگ قبلي تصوير نمايان ميشه :::happy:::
مشكل از كجاست؟؟؟
اشکال کار آنجا است که شما روی ماسک لایه سیاه و سفید این کار رو انجام میدید
در واقع قسمتی از ماسک رو حذف میکنید یا با رنگ سیاه پر میکنید و به همین دلیل اون قسمت ها دوباره به رنگ اولیه در میان
شما میتونید یک لایه جدید در بالای لایه تنظیم سیاه و سفید بسازید و لبه کار رو در لایه جدید انتخاب کنید و با رنگ دلخواهتون پر کنید
سلام دوستان
من برای اولین بار در حال ساختن یک پوستر 3متر در یک متر هستم(البته برای خودم)
سوالم این است که با رزولوشن 300dpi عکسای دوربین خودم که 6 مگاپیکسل است اندازه یک نخود دیده می شه.
حال سوال اینجاست که با توجه به اینکه از cs3 استفاده می کنم
1- آیا بزرگ کردن عکس بصورت عادی به کیفیت عکس صدمه می زنه؟(با actual pixcel که نگاه می کنم کیفیتش فرقی نمی کنه ولی مطمئن نیستم تو چاپ همینجوری باشه)
2- آیا استفاده از smart object کار بهتری است؟
نکته: من می خوام تو اون پوستر 5 عکس 40cm*20cm داشته باشم.
سلام
در اموزش های اسکات کلبی دیدم که سایز براش را با کیبور بزرگ و کوچک می کرد من این کار را بلد نیستم .کسی از دوستان راهکارش رو بلده؟
پایدار باشید
یا حق
لیست Keyboard Shortcuts فتوشاپ برای ویندوز و مکینتاش (+)
سلام
یاسین جان دانلود نمی شه:confused:
پایدار باشید
یا حق
بله لینک کار نمیکند.
نمی دانم مشکل سایت هست و یا مشکل JavaScript نوشته شده در صفحه
در هر صورت لینک مستقیم دانلود فایلی که جناب Yasin معرفی کردند لینک زیر است
من از لینک مستقیم دانلود کردم. با تشکر از جناب Yasinکد:http://www.uplod.ir/download2.php?a=417145&b=24973c52a839934dc7ebb4cb39f19cd8
اگر درست متوجه شده باشم شما میخواهید در آن پوستر، عکسهایی با سایز 20×40 سانتی متری داشته باشید. البته لازم نیست دقت را تا 300dpi بالا ببرید، 200 یا کمتر هم بخصوص برای این سایز 3×1 متر جواب میدهد.
اما اگر همان 300dpi را هم در نظر بگیریم، عکسهای شما برای قرار گرفتن در آن کادرهای 20*40 سانتی متری، باید تا حدود 12 مگاپیکسل بزرگ شوند واگر 200dpi در نظر بگیرید، با مقادیر کمتر از این حد.
به هر حال اگر اصل عکسهایتان از لحاظ رنگ و جزئیات و نویز در حد خوبی باشند، تا این مقادیر می توانید بزرگسازی کنید. اسمارت آبجکت تاثیری ندارد. از همان bicubic interpolation فتوشاپ در صفحه image size استفاده کنید، فقط این بزرگسازی را به تدریج انجام دهید. یعنی از 6 مگاپیکسل ناگهان با 12 مگاپیکسل نرسانید و در چند مرحله این کار را انجام دهید.
در این مورد قبلا در سایت و فروم صحبتهای زیادی شده است.
سلام
دوستان لطف کنند ساده ترین و سریعترین راه کشیدن چند خط موازی یا غیره در ضخامتهای مختلف را عنوان کنند.
ممنونhttp://www.2ql.net/uploads/1252538090.jpg
شما با ابزاری مثل marquee tool,single rowmarquee tool , pen tools ,rectanguler برای ایجاد select ها استفاده کنید
بعد کلیک سمت راست کرده و از گزینه های موجود stroke را انتخاب کرده در این جا میتونید نوع خط ضخامت خط و رنگ و مشخص کنید
البته این یکی از راه های ایجاد خط موازی هست
یا شما میتونی یک خط رو بصورت صاف بکش بهد با ctrl+j یک کپی بگیرید بعد با گرفتن shift به سمت پائین جابجا کنید بازهم دوخط موازی با یک ضخامت دارید و راهد ها دیگه
برای ایجاد حال محوی هم در انتهای خطوط میتونی با استفاده از ابزار eraser tool و با کم کردن hardness و پاک کردن ته خطوط اون حالت محوی در اتنهای خط ایجاد میشه و...
سلام دوستان
کسی از دوستان می توننن لطف کنن و ایده آل ترین روش چیدمان سایز های 4*3 و 4*6 را به همراه کاغذهای مناسب بفرمایند؟
بستگي به پرينتر شما داره و سايز كاغذي كه استفاده مي كنيد.نقل قول:
کسی از دوستان می توننن لطف کنن و ایده آل ترین روش چیدمان سایز های 4*3 و 4*6 را به همراه کاغذهای مناسب بفرمایند؟
اگر هميشه از كاغذ A4 استفاده مي كنيد مي تونيد يه Action بسازيد تا عكس رو به صورت يه رديف در بالاي كاغذ بچينه
براي 3*4 مي تونيد 6 تا رو به صورت عمودي بالاي كاغذ بچينيد و براي 6*4 ها 2 رديف عكس افقي.
ولي بعد از مدتي كه كاغذ هاي برش خورده و غير استاندارد دور و برتون زياد شد به نظر من راحت ترين كار براي چاپ رو اونا Word هستش.
مهم اينه با چه نرم افزاري دستتون تند تره.
سلام
من تازه فوتوشاپ را نصب کردم (CS3) و می خواستم فایل های NEF NIKON D90 را باهاش باز کنم ولی نشد. آیا CAMERA RAW به صورت دیفالت نصب میشه یا باید جداکونه نصبش کرد و از کجا میشه فهمید نصب هست یا نه؟
قبلش با CS4 امتحان کردم و اون هم باز نکرد.
این مشکل را توی لایت روم هم دارم.
ممنون
یه سوال با جواب کوتاه که زیاد مزاحم بحث دوستان هم نشه ...
توی قسمت لایر ها
opacity
با
Fill
چه فرقی داره ؟نتیجه ها منظوره
یه سوال با جواب کوتاه که زیاد مزاحم بحث دوستان هم نشه ...
توی قسمت لایر ها
opacity
با
Fill
چه فرقی داره ؟نتیجه ها منظوره
تغییر fill تنها شفافیت محتویات لایه رو تغییر میده، در صورتی که تغییر دادن opacity شفافیت محتویات + افکتهای اعمالی رو عوض میکنه.
به عنوان مثال اگر یک مربع رو رنگ کنید و یک افکت Stroke بهش اضافه کنید، با صفر کردن Fill هنوز Stroke رو به صورت یک کادر مربعی دور مربع اصلی خواهید دید در صورتی که خود مربع ناپدید شده. اگر opacity رو صفر کنید همه چیز ناپدید میشه، هم خود مربع (محتویات اولیه) و هم کادر دورش (افکت Stroke که اضافه کرده بودید).
سلام دوستان با دوربین کانن 500 دی با فر مت raw عکس گرفتم که پسوند فایل خروجی دوربینcr2میشه . حالا وقتی میخوام این عکسها رو ادیت کنم فتو شاپ این فایلها رو باز نمیکنه لطفا راهنمایی کنید
سلام
با اینکه من نسخه me فتوشاپ را دارم نمیدونم چرا موقع تایپ اعداد به صورت انگلیسی هستند.لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
سلام
جناب اصلانی
http://www.img98.com/images/f3v97fz3...tgv0_thumb.gif
با سلام
ایا پلاگینی وجود داره که بتونه مشکل بک فوکوس را از بین ببره؟
متاسفانه لنز دوستی در اختیار من بود و غافل از اینکه این لنز 10 سانتی متر مشکل بک فوکوس داره اقدام به عکاسی کردم و عکاسها مشکل وضوح تصویر دارند
سلام
من تازه واردم تو این سایت
یه سوالی داشتم من مدت یه ماه اخیرا تو یه عکاسی کار میکردم
ثابق بر ا ین فتوشاپ کار میکردم و عکس رو دستی روتوش میکردم با بلور و رنگ و نویز ...
ولی تو عکاسی رفتم یه برنامه ای رو فتوشاپشون نصب بود که به صورت اتوماتیک خیلی بهتر روتوش میکرد
کداک نبود تو قسمت فیلتر ها پایین بود
خیلی از برنامه ها رو دانلود کردم و نصب کردم ولی اون نیست هیچ کدوم
میخواستم ببینم کسی میدونه چه برنامه ای
تو رو خدا یکی کمک کنه واقعا لازمش دارم :(
افشین خان قبلا یه نرم افزار بود که مشکل بک و فور گروند فوکوس را حل می کرد هر چه هاردمو میگردم پیداش نمیکنم
شما دنبال پلاگین Imagenomic Portraiture هستید ؟نقل قول:
سلام
من تازه واردم تو این سایت
یه سوالی داشتم من مدت یه ماه اخیرا تو یه عکاسی کار میکردم
ثابق بر ا ین فتوشاپ کار میکردم و عکس رو دستی روتوش میکردم با بلور و رنگ و نویز ...
ولی تو عکاسی رفتم یه برنامه ای رو فتوشاپشون نصب بود که به صورت اتوماتیک خیلی بهتر روتوش میکرد
کداک نبود تو قسمت فیلتر ها پایین بود
خیلی از برنامه ها رو دانلود کردم و نصب کردم ولی اون نیست هیچ کدوم
میخواستم ببینم کسی میدونه چه برنامه ای
تو رو خدا یکی کمک کنه واقعا لازمش دارم
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1258747531
اگر میخواهید عکس را در وب نمایش دهید و یا با سایزهای کوچک چاپ کنید، میتوانید برای کم کردن مشکل فوکوس نامناسب از High-pass sharpening استفاده کنید: یک کپی از لایه تهیه کنید و آن را در مد overlay قرار دهید. سپس فیلتر high-pass را اعمال کنید. شعاع مناسب معمولا بین 2-4 پیکسل بسته به مقدار مشکل فوکوس است. شعاع مناسب را خودتان می توانید از روی عکس تشخیص دهید.
اگر مشکل فوکوس شدید باشد، معمولا این راه هم نتیجه ای ندارد.
همانطور که جناب روشن گفتند این مورد به شرط و شروط با از دست دادن پارامترهایی تا اندازه ای امکان پذیر است اما بطور متعارف با دقت به کیفیت و ابعاد پیش فرض دوربین و مواردی از این دست ... اطمینان داشته باشید ممکن نیست.
یعنی ( فعلا ) غیر ممکن خواهد بود نقطه فکوس جابجا یا تصحیح شود با هیچ نرم افزاری. چون چیزی که در عکس شما ذخیره شده نقطه فکوس تعریف ثابتی خواهد داشت ( و متعاقبا مبحث عمق میدان و منطقه وضوح و ... ) و این تعریف امکان تغییر نخواهد داشت.
اینگونه بگویم چیزی در فایل شما ذخیره نشده که قابل بازیافت باشد با هیچ نرم افزاری
جناب روشن این مورد برای چاپ در ابعاد 20 * 30 هم مشکلی پیش نمیاره ؟
اگه در ادیت با کمی گلمور و سافت کردن کل تصویر , می توان بر این مشکل مرهمی قرار داد ؟
بله. این راه نمیتواند نقطه فوکوس را جابجا کند فقط با نوعی شارپ سازی مشکلرا کمرنگ تر میکند.
آن طور که در خاطرم است، MIT روی یک پروژه کار میکرد برای تغییر نقطه فوکوس پس از کپچر.
20×30 ؟ نمیدانم. بستگی به میزان مشکل دارد. بعید است که نتیجه خوبی داشته باشد.نقل قول:
جناب روشن این مورد برای چاپ در ابعاد 20 * 30 هم مشکلی پیش نمیاره ؟
اگه در ادیت با کمی گلمور و سافت کردن کل تصویر , می توان بر این مشکل مرهمی قرار داد ؟
[QUOTE=Navid7h;139403
از چه نسخه فتوشاپ و Adobe Camera RAW استفاده میکنید]
Adobe Photoshop CS3و نرم افزارهای خود دوربین مثلDigital Photo ProfessionalوPicture Style Editor
[QUOTE=ali61;139478]َACR 5.4 به بعد از Canon 500D حمایت میکند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid7h;139403
از چه نسخه فتوشاپ و Adobe Camera RAW استفاده میکنید
پیشنهاد میکنم از Adobe Photoshop CS4 و آخرین نگارشهای ACR و Lightroom استفاده کنید .
متاسفانه در ایران نرم افزار بی ارزش است ! با 2000 تومان جدیدترین نگارش را تهییه کنید.
البته برای تولیدکنندگان نرم افزار جای تاسف داره و برای ما که مصرف کننده هستیم خیلی هم خوبه.نقل قول:
متاسفانه در ایران نرم افزار بی ارزش است ! با 2000 تومان جدیدترین نگارش را تهییه کنید.
چطوری میتونم (برای مثال)در عکس زیر پیش زمینه زمین و کوهها را روشن تر کنم به طوری که نور آسمان تغییری نکنه
http://www.pcnet.ir/images/dsc000456.jpg
با تشکر
برديا جان
من اگرمي خواستم اين كار ار انجام دهم ابتدا يك كپي از لايه اول مي گرفتم (CTRL+J) بعد مد آن را Screen قرار مي دادم . كل تصوير روشن مي شود حالا با ماسك در لايه دوم بخش هاي را كه نمي خواهم بر مي گردانم . با ميزان Opacity هم به ميزان دلخواه نور مي رسيدم .
راه هاي زيادي است اين يكي است . دوستان شايد راهكار هاي بهتري نيز ارائه كنند.
http://centralservers.ir/images/xjxx7ips.jpg
پ ن : با اجازه شما من تغيير دادم و Opacity را هم مقدار 55% دادم
برای این کار چندین راه وجود داره. بهترینش blending exposure است که هم می توانید با گرفتن دو خروجی از فایل خام، یکی برای آسمان و یکی برای زمین و استفاده از photomatix این کار را انجام دهید. یا از smart object استفاده کنید.
در Acr ابتدا تنظیمات را بر روی آسمان اعمال کنید و بعد با نگه داشتن دکمه shift فایل را open کنید که در این صورت یک smart object خواهید داشت. حال با کلیک راست روی این لایه و با new smart object via copy یک کپی از این لایه تهیه کنید. بعد مجددا با کلیک راست روی لایه جدید، و استفاده از edit contents مجددا به Acr برخواهید گشت و اینبار تنظیمات را برای زمین انجام دهید. حالا دو لایه دارید با تنظیمات روشنایی متفاوت. با ماسک گذاری روی لایه بالایی و تنظیم opacity یک عکس با روشنایی دلخواه خواهید داشت. در آخر هم با دقت کنتراست کل عکس (و احتمالا کنتراست موضعی) را تنظیم کنید.
http://f.imagehost.org/0847/pan.jpg
این پیغامی است که هنگام سیو کردن فایل با آن مواجه میشم!
آیا مشکل از کجاست و راه حل چیست؟
سلام
فعلاً یکم تنظیمات برنامه را دستکاری کن شاید ok شد...
قسمت زرد را هرچه بتوانی کمتر و قسمت سبز را هرچه بیشتر در نظر بگیری بهتر است. اما فراموش نکن همۀ مقدار رم را به فتوشاپ اختصاص ندهی!
اگر باز هم مشکل داشتی به فکر خرید رم باش...
قربانت
http://img98.com/images/5cxzmth27e8d8lfvhqwm.gif
http://img98.com/images/ru2q5xsbbcpjymvg1y7.gif
متاسفانه با این تنظیمات درست نشد
ظاهرا مشکل از جای دیگری ناشی میشود :confused:
باید خاطر نشان کنم این عکس پانوراما هستش و ابعاد بزرگی داره حدود 12000 * 3000 ولی حجم فایل حدود 7 مگ هست با فرمت jpg آیا مشکل میتونه از ابعاد عکس ناشی بشه؟
سایز فایل اصلیتون 7 مگ هست یا فایلی که قراره ذخیره بشه؟ چون ممکنه حجم فایل نهایی خیلی خیلی بیشتر باشه. تنظیمات مربوط به scratch disk را هم امتحان کنید. من یک بار هنگام ذخیره یک فایل با این پیغام مواجه شدم. فایل حجم زیادی داشت که با تنظیم scratch disk برطرف شد.
سلام
می خواستم بدونم برای اضافه کرد brush و plug-in به فتوشاپ باید چکار کرد؟
من از فتوشاپ cs4 استفاده می کنم.
اگر براش خاصی را به صورت فایل در نظر دارید فایل مورد نظر را در شاخه زیر کپی کنید :
C:\Program Files\Adobe\CS4\Adobe Photoshop CS4\Presets\Brushes
البته شاید در درایو دی یا ... نصب کرده باشید که در همانجا وارد می کنید.
بعد فتوشاپ را باز و براش را انتخاب می کنید. سپس کلیک راست کرته و از پریست براش مورد نظر را اضافه می کنید.
پلاگین ها هم اغلب باید نصب شوند که معمولاً خودشان تشخیص می دهند و اتوماتیک در محل لازم کپی می شوند یا از شما آدرس می پرسد که باید این را برایش مشخص کنید :
C:\Program Files\Adobe\CS4\Adobe Photoshop CS4\Plug-ins
یا نصب می شود و فایل اصلی آنرا (فایلی مثل NAME.8LI پسوندش با 8 شروع می شود ) دستی در همان شاخه کپی می کنید.
آقای میلانی متشکرم.
کلا هر چیزی را که بخواهیم به فتوشاپ اضافه کنیم باید از این طریق عمل کنیم؟
سلام
از دوستان کسی میدونه چطور می تونم آخرین نسخه ACR (فکر می کنم 5.6 باشه) را برای mac دانلود کنم
متشکرم
تقریباً! براش و مخلفات دیگر تا جایی که من دیده ام همینطور است.
سلام
لینک دانلود از سایت adobe:
اگر مشکل داشتید از لینکهای کمکی زیر استفاده کنید (البته لینکهای زیر دوام کمی دارند)کد:http://download.adobe.com/pub/adobe/photoshop/cameraraw/mac/5.x/Camera_Raw_5_6_updater.dmg
کد:http://rapid-share-leech.co.cc/files/Camera_Raw_5_6_updater.dmg
کد:http://shost.rmutp.ac.th/075250305094-6/rapid/files/Camera_Raw_5_6_updater.dmg
برای استفاده از براش لازم نیست حتما جای خاصی کپی کنی روی سندی که میخوای کار کنی اول براش و انتخاب میکنی بعد کلیک راست کردی رو مثلث بالا سمت راست کلیک میکنی load brushes و میزنی از تو پنجره ای که باز میشه براشت و پیدا میکنی load و میزنی
برای نصب پلاگین معمولا توی پوشه plug-in تو فولدر محل نصب فوتوشاپ باید instal کنی اما همه تو این فولدر نصب نمیشن بهترین راه اینه که فایل readme هر پلاگینی رو بخونی اونجا معمولان نوشته کجا باید نصب کنی
یک راه دیگه هم هست اینکه هر جا که خاصتی نصب می کنی بعد میری تو منوی edit بعد نشانگر موس و میبری رو refrences بعد از کادریکه میاد گزینه pludin&ccratchdiks میزنی از پنجره باز شده کنار گزینه additional plug-ins folder و تیک میزنی بعد روی choos کلیک می کنی بعد اون فولدری که توش پلاگینتو نصب کردی انتخاب می کنی
با سلام.
chobin جان ممنون. راهی را که آقای میلانی گفته بودند را انجام دادم کاملا جواب داد. البته روش شما مخصوصا برای نصب plug-in فکر کنم کامل تر باشه. در هر صورت از هر دو عزیز ممنون.
به راحتی میشه با drag and drop کردن براش ها را نصب کرد
سلام
چطوری دور عکس ها کادر قرار می دهند مطمئنا فتوشاپ قادر است چنین کاری رو انجام بدهد.
لطفا راهنمایی کنید
خیلی ممنون