دوستان و اساتید محترم ...
کسی می تونه من رو راجع به ساختن یک droplet در فوتوشاپ راهنمایی کنه؟
( اون طور که من فهمیدم اکشن ها رو میشه به صورت droplet و با پسوند Exe سیو کرد و در خارج از محیط فوتوشاپ استفاده کرد. )
ممنون
Printable View
دوستان و اساتید محترم ...
کسی می تونه من رو راجع به ساختن یک droplet در فوتوشاپ راهنمایی کنه؟
( اون طور که من فهمیدم اکشن ها رو میشه به صورت droplet و با پسوند Exe سیو کرد و در خارج از محیط فوتوشاپ استفاده کرد. )
ممنون
کد:http://pubs.logicalexpressions.com/Pub0009/LPMArticle.asp?ID=580
سلام
دوستان من همیشه برای داشتن پاسپارتویی به شکل زیر، اول از عکس یک کپی میگیرم و بعد در یه سند یا فایل جدید با ابعاد کمی بزرگتر از سایز عکس، عکس رو paste می کنم، اما مشکلش اینه که اگزیف از بین میره، می خواستم بدونم چطوری میشه چنین پاسپارتویی داشت و اگزیف رو از بین نبرد؟
http://www.cubeupload.com/files/70be00untitled3.jpg
جالب اینه که قبلا بدون اینکه اگزیف از بین بره اینکار رو می کردم اما الان بلکل یادم رفته:::blushing:::
راه آسان دیگر استفاده از دستور کراپ، اما در خلاف حالت معمول است:
http://www.akkasee.com/articles/10496/
نمونه بک گراند میخاستم برای فتوشاپ معمولا برای عکسهایداخلمنزل که پشت سرافراد نامناسب هست از کجا میتونم داونلود کنم.
سلام لطفا دوستان راهنمایی بفرمایید چرا منطقه ای که با خط قرمز مشخص کردم هنگام ادیت با فوتوشاپ بصورت لایه لایه میشه
و رنگ طبیعی و معمولی خودش رو از دست میده؟
[IMG]http://www.myup.ir/image-AFF1_4BA602F9.jpg[/IMG]
اگر منظورتان را دست متوجه شده باشم، منطقه مورد نظرتان به صورت ترکیبی از تعداد محدودی رنگ دیده میشود. دلیلش این است که احتمالا طیف رنگی را با کنترلهای Curve یا Levels بیش از حد کشیده اید. معمولا اگر این کار را با Adjustment Layers انجام داده باشید، هنگام Merge کردن نهایی مشکل به طور محسوسی مرتفع میشود. امتحانش مجانی است، با Ctrl+Shift+Alt+E یک کپی از Merge شده تمام لایه ها درست کنید و ببینید آیا مشکل هنوز وجود دارد یا خیر.
تنظیماتی را که میخواهید روی رنگ و روشنایی و ... اعمال کنید، با لایه های تنظیمی انجام دهید.
http://www.phong.com/tutorials/adjust/
بعد از اینکه تنظیمات دلخواتان را انجام دادید، سعی کنید اگر تاثیرات منفی و مصنوعی را دیدید تا حد امکان با ملایم کردن تنظیمات آنها را رفع کنید، اگر هم کامل رفع نشد مشکلی نیست. در نهایت، Ctrl+Alt+Shift+E یاعث میشود که همه لایه ها باهم Merge شوند و بدون از بین رفتن آنها، کپی Merge شده روی همه لایه ها ایجاد شود. به احتمال زیاد (با توجه به تجربه شخصی خودم) روی لایه نهایی اثری از این پله پله شدن رنگ نخواهد بود.
اگر میتوانستید خود تصویر را قرار دهید خیلی بهتر بود. اگر این پله پله شدن در همان منطقه بدون ابر آسمان باشد، میتوانید با Blur کردن آن را رفع کنید. پیشنهادی که من میتوانم بدهم این است که لایه نهایی Merge شده را به یک Smart Object تبدیل کنید، Blur را (نوع Gaussian یا اگر جهت پله پله شدن خط راست است نوع Motion در همان جهت) به آن اعمال کنید و در نهایت با ماسک کردن بخشهای دیگر (ابرها) و نرم کردن لبه های قسمت انتخاب شده و دستکاری تنظیمات فیلتر Blur به نتیجه مورد نظرتان برسید.
سلام این هم عکس اصلی البته ریسایز شده
[IMG]http://www.myup.ir/image-F46B_4BA7DCAA.jpg[/IMG]
سلام
این تاریکی اطراف عکس در فوتوشاپ چگونه ایجاد می شود. من خودم با Gradient انجام میدم ولی اصلا به این زیبایی محوی در نمیاد و کاملا زمخت هست! فقط در سطح مبتدی توضیح بدید!
تصویر از مبحث "خاطرات سفرهای گروهی " به عاریت گرفته شده!
http://kourosh999.persiangig.com/4.JPG
در Lightroom و Adobe Camera RAW تنظیم اتوماتیکی در بخش Vignetting وجود دارد که این کار را انجام می دهد. در فتوشاپ هم به تعداد انسانها راه برای رسیدن به چنین جلوی ای وجود دارد! مثلا یکی این است که با رنگ مشکی یا کنترل Levels با هدف تاریک کردن ابتدا جلوه مورد نظر خود را ایجاد کنید، بعد توسط یک ماسک بخش میانی را مستثنی کنید.
درست کردن همچین کاری خیلی سادست . کافیه که یک لایه بسازی و رنگ مشکی بهش بدی . بعد شفافیت لایه ( opacity ( رو مثلا 70 بزن . حالا با پاک کن از وسط شروع کن به پاک کردن . با هاردنس صفر . برای صفر کردنش میتوی راست کلیک کنی .
کم کم اونقدر پاک کن تا برسی به لبه های کادر عکس و حالا طرحت امادست .
شفافیت عکس به خودت بستگی داره میتونی کمش کنی یا 100 بذاریش .
موفق باشی :::happy:::
البته سادگی فیلتر های نیک را هم فراموش نکنید
سلام
خیلی ممنون از دوستان، با نصب برنامه لایت روم این مشکل رو حل کردم. فقط اون فیلتر های نیک چی هستند؟ میشه انگلیسیش رو بنویسید؟
NIK software
هم برای فوتوشاپ و هم لایت روم پلاگین های مربوطه موجود هستند.
با اینکه جاش اینجا نیست, لینک دانلود مستقیم پلاگین برای لایت روم :
کد:http://s69.eu.rapidbaz.com/premium/f1c67860b65741422e8740dd0a3fe36e/4bb76bde/s69.eu./4743222?Nik.Software.LightRoom.2010.03.28.rar
لینک دانلود برای فوتوشاپ هم در سایت موجود است.
فکر می کنم فیلترهای مورد اشاره جناب مرادی در قسمت Color Efex pro باشد.
http://up.iranblog.com/Files/f7aa8ad...7ca4184cae.JPG
..این مشکل را همیشه دارم ,زمانی که عکسهای پانوراما با ابعاد بزرگ در ps باز میکنم
یا هنگ میکنه حین کار و یا اینکه سیو نمیکنه(ابعاد این پانوراما 3600x25000 )
لطفا راهنمایی کنید
کلید های ctrl + k رو بزن و برو تو قسمت preferences و تیک های هارد رو بزن . احتمالا فقط درایو c تیک داره و بقیه درایو هات تیک ندارن . تیکشون رو بزن . و اون نوار لغزنده رو تا 90% ببر جلو .
اینطوری فضای رم اشغالی توسط فتوشاپ بیشتر میشه و احتمالا میتونی کارت رو انجام بدی .
اگه نشد باید به فکر یک رم 1 گیگ جدید باشی .
یا اینکه می تونی اندازه عکس هات رو کم کنی . البته خیلی کم . مثلا از هر طرف 10 سانت اگه کم کنی شاید درست بشه .
علت کمبود حافظه است. در قسمت Preferences وضعیت Scratch Disk را تنظیم کنید. اگر چند پارتیشن دارید، بهتر است موردی را انتخاب کنید که ویندوز را در آن نصب نکرده اید. پارتیشنی که فضای خالی به مقدار کافی داشته باشد.
اگر هم هارد مجزایی دارید میتوانید از آن استفاده کنید. رابط های پرسرعت مانند Firewire 800 در بهبود کارآیی Scratch disk بسیار موثرند.
در مورد Memory Usage هم دقت کنید که اگر خیلی افزایش دهید سایر کارکردهای سیستم ممکن است دچار اختلال شود.
حافظه سیستم را افزایش دهید. حداقل ۴ گیگابایت و بهتر ۸ گیگابایت.
سلام، در مقالات تاريكخانه ديجيتال Image Stacks در فوتوشاپ CS3 توضيح داده شده ولي من نمي توانم در CS4 آن را اجرا كنم بعد از انجام عمليات گفته شده در قسمت Layer--->Smart Objects گزينه Stack Mode غير فعال است. چرا؟
باید از نسخه Extended استفاده کنید.
بابا تکلیف اون بیچاره ای که از فتوشاپ هیچی نمیدونه چیه
سلام.
کسی میدونه که آیا توی فوتوشاپ این امکان هست که بشه هیستوگرام هیو و لومیننس و سچوریشن رو هم دید؟
اگر جواب بله هست, چطوری وگرنه آیا ابزار مشابهی برای بررسی میزان این سه پارامتز وجود داره؟
ممنون
ممنون از پاسخ شما اما فکر کنم سوالم رو بد مطرح کردم.
وقتی در مد رنگی RGB هستیم می تونیم کانالهای رنگی قرمز-سبز-آبی رو ببینیم. وقتی در مد LAB هستیم کانالهای L -a-b رو میبینیم و وقتی در مد CMYK هستیم میتونیم هیستوگرام کانالهای فیروزه ای- ارغوانی-زرد و سیاه رو ببینیم. حالا سوال من اینه که آیا این امکان هست که هیستوگرام رو بر حسب کانالهای H-S-L ببینیم؟
چون به هر حال HSL هم یک فضای رنگی هست و به نظر من, برای تحلیل عکس هایی که می بینیم خیلی مفید تر از کانالهای RGB هست.
سلام
جناب ابراهیمی LAB , CMYK , RGB اینها مد رنگ هستند ولی تا اونجایی که من میدونم HSL مد رنگی نیست و با شدت و توناژ رنگ در ارتباط است در نتیجه نمی توان آنرا به صورت سه لایه مجزای H , S و L در نظر گرفت .
جناب صبحدل ممنون از پاسختون.
اینکه HSL به عنوان مد رنگی در فوتوشاپ تعریف نشده رو میدونم اما بر خلاف فرمایش شما اطلاعات HSL برای تعیین رنگ کافی هست. یعنی شما اگر هیو سچوریشن و لومیناسیتی رو به من بگین یه شکل یکتایی رنگ مشخص میشه. H و S و L دقیقا سه لایه کاملا مجزا هستند . در واقع HSL به یک نوعی یک مختصات استوانه ای برای فضای رنگی RGB میتونه در نظر گرفته بشه. اینکه حالا اسمش رو فضای رنگی بذاریم یا مختصات استوانه ای مد نظر من نیست. من میخوام بدونم آیا روشی هست که هیستوگرام رو بر اساس این سه کانال اطلاعات بررسی کنیم یا نه.
(البته شنیده ام که سابق بر این در فوتوشاپ این امکان وجود داشته و HSL هم یکی از فضاهی قابل استفاده بوده و از منوی image-mode قابل دسترسی بوده اما در نسخه های جدید فوتوشاپ نمیدونم اصلا چنین امکانی هست یا خیر)
هیستوگرام که ندارد اما کنترل این سیستم با روش زیر ممکن است:
http://nema.akkasee.com/15305
در Color picker فتوشاپ هم می توانید با کلیک بر هر نقطه عکس وضعیت HSB را به صورت درصد ببینید.
اگر سیستم مک دارید میتوانید color picker را در فتوشاپ از ادوبی به apple تغییر دهید. در آن صورت میتوانید با کلیک بر روی هر نقطه روی عکس، وضعیت HSB را به صورت همزمان و بصری بر روی Color picker مشاهده کنید تا امکان مقایسه بهتری داشته باشید.
پینوشت: http://nema.akkasee.com/15023
پینوشت ۲: وبلاگم را هم بخوانید بد نیست.:::happy:::
سلام دوستان ،
فکر میکنم تاپیکی تحت عنوان تغییر اندازه گروهی عکسها،، بود اما امروز نتوانستم پیدایش کنم ،
آیا روشی در فتوشاپ هست که بتوان اندازه چند عکس را به طور همزمان کم کرد ؟ :think:;
ممنون
سلام دیروز که میخواستم عکس های RAW رو تو فتوشاپ باز کنم هر کاری کردم موفق نشدم برای اینکه بتونم بازشون کنم باید چه کار کنم ؟
در حال حاضر CS3دارم؟ لطفا اساتید و اهل فن راهنمایی کنن ممنون:::blushing::::confused:
حيفه كه آدم 50D داشته باشه و عضو فروم عكاسي باشه و اين تاپيك رو نديده باشه :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3945
و يا صفحات قبل همين تاپيك فعلي :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8463&page=11
و يا استفاده از" جستجوي "فروم
با سلام خدمت دوستان و اساتید
من در فتوشاپ CS4 و CS5 یه مشکلی که باهاش مواجهم اینه که وقتی بعضی Plug-In هارو روی فتوشاپ نصب میکنم و برنامه رو باز میکنم تمام منوهای برنامه غیر فعال میشه !!! و حتی عکس هم نمیشه داخل فتوشاپ باز کرد !
برای مثال هر وقت پلاگ این Nik Color Effex یا Silver Color Effex رو نصب میکنم این مشکل پیش میاد ! در حالیکه در مورد CS3 همچین چیزی اتفاق نمی افته !
می خواستم بدونم کسی تا حالا با همچین مشکلی برخورد کرده ؟
مشخصات سیستم :
CPU : Intel Core 2 Due 8400 3.0 GHz
VGA : NVIDIA 9600 GSO
RAM : 4 GB
Operating System : Windows 7 Ultimate 64 bit
Photoshop : CS4 or CS5 32 bit
البته در مورد Windows 7 Ultimate 32 bit هم باز با همین مشکل مواجهم
با تشکر
سلام دوستان
یکی از دوستانم پرسیده برای تایپ راحت فارسی در فتوشاپ چه کار باید بکنه؟، گویا برای تایپ در حالت عادی با مشکل برعکس نوشته شدن و غیره مواجه است، آیا از طریق نرم افزار خاصی که تایپ فارسی را انجام می دهد باید اینکار صورت بگیره ؟:think:;
سلام
میلادجان
به نظرم استفاده از PS ME بهتر باشد
در صورت استفاده از فارسیسازها، مدتها بعد اگر همان فایل را خواست با ورژنهای جدیدتر PS باز کند ممکن است به مشکل بخورد.
ممنون از دوستان عزیز (وحید جان و جناب Elend)، بنده هم همون نصب ورژن ME رو پیشنهاد دادم.نقل قول:
سلام
میلادجان
به نظرم استفاده از PS ME بهتر باشد
در صورت استفاده از فارسیسازها، مدتها بعد اگر همان فایل را خواست با ورژنهای جدیدتر PS باز کند ممکن است به مشکل بخورد.
بازم تشکر:)
سلام
اگر ممکنه بفرمایید چطور میشه پس زمینه سفیدی رو که پس از ادغام لایه ها در photomerge
ایجاد میشود را به رنگ مشکی تغییر داد ؟
با تشکر.
سلام
وقتي Web Album مي سازيم كه در سايت شخصي آپلود كنيم چگونه بايد برايش اسم رمز گذاشت. من Web Album را با برنامه ي CuteFTP آپلود مي كنم ولي نه در فوتوشاپ و نه در برنامه ي اخير نتوانستم براي آلبوم Password بگذارم.
سلام دوستان!
من سوالم ارتباطی با عکاسی نداره ولی در زمینه فوتوشاپ هست.
عکس پیوست رو ببینید. یه شیت هست. بکگراند این شیت یه عکس هوایی هست که یه تن رنگ و بافتی داره. من فقط می خواستم بدونم همچین بافتی رو چه طوری می تونم به عکس بدم؟
سپاس
سلام
من یه تعداد عکس از ستاره ها دارم که به فاصله هر 30 ثانیه یکبار گرفته شده اند
چطور میتونم این عکسها رو با هم ترکیب کنم تا حرکت ستاره ها بصورت یک خط دیده بشه
آیا احتیاج به پلاگین خاصی داره؟ لطفا قرار بدید
ممنون
سلام
http://www.akkasee.com/articles/009036
البته بازم هست ، لطفا از سرچ فروم هم استفاده کنید
نقل قولی از آنچه قبلا در فروم گفته شده بود و فکر می کنم در قسمت مقالات سایت هم موجود است:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nmroshan
اگر فتوشاپ نسخه Extended دارید از این روش استفاده کنید:
1-در Ps، از طریق File > Scripts > Load Files into Stack… ، صفحه مربوط به Load Layers باز کرده و فایلها را به خورد این ابزار بدهید.
2- دو گزینه پایین صفحه را حتما چکمارک بزنید.(برای ثبت رد ستارگان فقط گزینه پایین را انتخاب کنید)
3-با دکمه Ok فرایند ادغام شروع میشود و بسته به تعداد عکسها، اندازه فایلها و منابع سیستمی، این فرآیند مدتی طول خواهد کشید.
4-پس از اتمام مرحله فوق، یک فایل جدید خواهید داشت که در واقع حاصل ادغام و منطبق نمودن عکسها بر روی هم است. این خروجی، همانگونه که مشاهده میشود، یک Smart Object است.
5- اکنون زمان رندر کردن تصاویر پشته بر حسب یک الگوریتم است. از طریق Layer > Smart Object > Stack Mode، لیستی از الگوریتمهای رندرینگ را مشاهده میکنید. برای مقصود ما الگوریتم Maximize مناسب است.
6-الگوریتم مورد نظر را انتخاب کنید. باز هم بسته به تعداد تصاویر و وضعیت سیستمتان، مدتی طول میکشد تا نتیجه کار حاصل شود.
علاوه بر این مورد
فاصله بین هر شات شما زیاد و نامرتب بوده که باعث شده ردها منقطع باشند.
ظاهرا ادیت دیگری نیز روی عکس(یا عکسها) انجام داده اید که آثار تخریبی روی عکس داشته است.
با تغییر کنتراست،شارپنس و کلاریتی میتوانید ردهای پر نورتری داشته باشید.در ترکیب بندی هم بهتر است سهم زمین را در عکس بیشتر بفرمایید.
موفق باشید.
برای ثبت حرکات ابر ها که طی 3یا4 عکس متوالی با فاصله زمانی گرفته شده هم از این روش استفاده میشه؟
احتمالا بله، این روش برای ترکیب عکس های مختلف که بیس ثابتی دارن مناسبه...
منتها هر کدوم از Stack Mode ها برای یه خروجی خاص مفیده... اکثرا Stack Mode یه تابع ریاضی رو روی عکس ها اعمال می کنن که با توجه به اسم و چند بار تجربه میشه فهمید کدوم برای کجا مناسبه...
مثلا شرایطی که بخواید یه سوژه متحرک رو از عکس حذف کنید (مثلا بازدید کننده ها رو از یه محل توریستی) میشه با حای اینکه چند عکس بگیرید و با ماسک افراد رو از لایه ها حذف کنید، از این روش (منتها با یه تابع دیگه) استفاده کنید.
دوستان چطور میتونم بصورت گروهی اکشنی رو که ساختم رو عکسها اعمال کنم؟ تعدادشون بالاست.
سلام
چجوری میشه یه تصویر پرتره رو با تمام جزییات موها از پس زمینه جدا کرد
من با cs5 کار میکنم
از برنامه هاي مخصوص اين كار هست استفاده كنيد
برنامه خاصي رو معرفي نميكنم تو گوگل سرچ كنيد قطعا ظرف چند ثانيه به نتيجه مورد نظر ميرسيد
jتو CS5 اگه پس زمینه خیلی شبیه مو ها نباشه (از نظر رنگ) به راحتی میشه با refine edge خود فوتوشاپ که هم برای ابزار های select و هم برای لایه mask وجود داره مو ها رو جدا کرد...
(یه توضیح کوتاه: تو پنجره مربوطه، smart radius رو تیک بزنید و مقدار Radius رو هم یه مقدار افزایش بدید، بعد از اون ابزار قلم که کنار پنجره دیده میشه استفاده کنید)
سلام.
یه سوال در مورد استفاده از نرم افزارهای فوتوشاپ و Dxo optics دارم. من از Dxo optics برای تصحیح خطاهای هندسی و همچنین تصحیح CA و گاهی هم برای کاهش نویز استفاده می کنم. برای تنظیم کنتراست و بازیابی shadow/highlight ترجیح میدم که از ACR استفاده کنم حالا یه مشکلی دارم که نمی دونم چطوری میشه حلش کرد. مشکل من اینه که اگر اول از ACR استفاده کنم و تنظیماتی که میخوام رو با اون انجام بدم و بعد خروجی TIFF بگیرم, امکان استفاده از پروفایل های مربوط به Distortion و همچنین CA در DXO رو از دست میدم. اگر که اول بخوام از DXO استفاده کنم اونوقت ناچارم که خروجی فایل Tiff بگیرم و در این صورت از تمام اطلاعات روشنایی که فایل raw داره محروم میشم و عملا 1-2 استاپ نوری رو از دست میدم. کسی میدونه چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟
فکر می کنم مشکل از اونجا ناشی میشه که وقتی ار ACR خروجی tiff می گیرم اطلاعات مربوط به لنز از دست میره و در نتیجه DXO نمی تونه از پروفایل هایی که داره استفاده کنه. ولی نمی دونم چطوری باید این مشکل رو حل کنم. ممنون میشم که راهنمایی کنید.
سلام- صبح جمعه شما بخیر.
برای مقصود شما این روش مناسبترین است:
اول از DXO استفاده کنید و اصلاحات مورد نظرتان را انجام دهید. سپس موقع تهیه خروجی، فرمت DNG را انتخاب کنید. حالا این فایل DNG را ببرید در ACR و بقیه پردازشها را انجام دهید که دقیقا شبیه فایل RAWخواهد بود.
این DNG مادر مرده خیلی هم بی فایده نیست.
سلامamir_s700
ممنون از پاسختون.اما من وضعم خیلی خوب نیست اگه میشه بیشتر توضیح بدین
مرسی
کار خیلی سختی نیست... اول یه انتخاب اولیه انجام بدید، ساده ترین روش اینه که از quick selection tool استفاده کنید و محدوده مرود نظرتون رو انتخاب کنید بعد هم با ابزرا های دیگه انتخاب، یه کم ریزه کاری ها رو انجام بدید...
بعد از منوی select گزینه refine edge رو انتخاب کنید و اون کار هایی رو که تو پست قبلی گفتم انجام بدید... قلمی رو که بهش اشاره شده فعال کنید و روی قسمت های که می خوای انتخاب اصلاح بشه بکشید، خودش براتون درستش می کنه...
بعد اگه لازم بود بقیه اسلایدر ها رو هم یه ذره تنظیم کنید
اگه مشکل اینترنت ندارید، این لینک ممکنه کمکتون کنه:
حجم ۳۳ مگکد:http://progressive.kelbymediagroup.com/photoshopuser/video/cs5lc/refine_edge.mp4
لطف کردی دوست عزیز.با راهنمایی شما به چیزی که انتظار داشتم رسیدم
ضمنا فایل PDF زیر هم کمک کننده بود
http://www.photoshopforphotographers...s/Movie-08.pdf
تا دیروز اصلا نمی دونستم refine edge چیه.ولی به لطف وراهنمایی دوستان اصول کار با refine edge رو برای ماسکه کردن موها یاد گرفتم.اما چند سوال:
1-تو پنجره refine mask منظور از radius,feather,shift edge,decontaminate colors چیه و تنظیم هر کدوم چه تاثیری رو عکس داره
2-امروز چند نمونه برای تمرین خودم کار کردم اما کار خوبی از آب در نمیاد. بعضی از تارهای مو تو عکس نهایی ظاهر نمیشه.اشکال کار کجاست؟selection اولیه باید دقیق باشه؟ یا کار با قلم رو بلد نیستم؟ یا تنظیمات پنجره refine mask رو خوب اعمال نمیکنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
کسی نمیخاد به سوال من جواب بده؟
البته ببخشید سوالم بیش از حد مبتدیانست
یک روشی بود کنتاکت شیت زده میشد همراه با اسم فایل ها ... چطوریه؟