خب دلایل متفاوتی میتونه داشته باشه
یکی اینکه درایو سی تون ویروسی شده باشه که باعث کند شدنش شده
دوم اینکه میتونه درایو سی تون پر شده باشه که این مورد هم باعث کندی فتوشاپ میشه
و ...
Printable View
دوستان من میخوام یه قسمتی اضافه رو از روی عکس حذف کنم. یه شیء اضافه
انتخابش میکنم و دکمه delete رو میزنم و بصورت خودکار اون بخش حذف میشه اما یه مقدار اثر اون بخش باقی میمونه.
چطور میتونم یه قسمت رو حذف کنم و حداقل اثر از اون بخش بمونه.
از cs5 استفاده میکنم
شما میتونید با ابزار Clone Stamp Tool که با زدن کلید S این ابزار انتخاب می شود با ارایه نمونه از بخشهایی که میخواهید و کلونینگ که این کار را با نگه داشتن کلید Alt و بردن موس به منطقه ای که میخواهید دران ناحیه کلیک کنید سپس این قسمت را شبیه سازی کنید .نقل قول:
دوستان من میخوام یه قسمتی اضافه رو از روی عکس حذف کنم. یه شیء اضافه
انتخابش میکنم و دکمه delete رو میزنم و بصورت خودکار اون بخش حذف میشه اما یه مقدار اثر اون بخش باقی میمونه.
چطور میتونم یه قسمت رو حذف کنم و حداقل اثر از اون بخش بمونه.
از cs5 استفاده میکنم
با عرض پوزش نمیدونستم این سوال رو باید کجا مطرح کنم
کسی از دوستان لینک فیلم اموزش ادیت عکس نجومی داره؟
در یوتیوب موجود هست؟
سلام محمد رضای عزیز
قبلا چرخی که میزدم چند مورد با این اسم بود:Star Trail Photography
که در مورد ادیتشون اگر بتونید برنامه ی Star Stax رو دانلود کنید ویدئو های آموزشی بسیار خوبی با همین عنوان و کیفیت مناسب هست!
حجم نرم افزار حدود 20 مگابایت هست هم برای ویندوز و هم برای مکینتاش هم ظاهرا موجوده!
خیلی ممنون
در مورد استار تریل اطلاع دارم
برای ادیت عکاسی اعماق اسمان نیاز داشتم
سلام خسته نیاشید همگی!
کلا از وقتی دارم با cs6 کار می کنم به جای ورژن قبلیش حس می کنم یه سری چیزا گم شده!!! اول اینکه روش ساخت فیلمش کلا با ورژن قبل فرق کرده و هنوز مجبورم با همون cs5 فیلم بسازم.....ولی موضوعی که گیجم کرده اینه که من چجوری باید از image stack استفاده کنم تو cs6? وقتی می زنم load files into stack و صفحه مربوطه باز میشه، گزینه تبدیل به smart object کلا برداشته شده!!! و در نتیجه stack mode هم فعال نمیشه!!! ممنون می شم از دوستان راهنماییم کنن که چه کار کنم، یکم کارم واجبه :)
بدون اوبجکت کردن لایه ها هم میشه این گزینه رو فعال کرد فقط کافیه تمام لایه ها سلکت بشن .نقل قول:
در نتیجه stack mode هم فعال نمیشه!!!
برای این کار کلید Ctrl رو نگه دارید و برروی لایه ها کلیک کنید .
دراین صورت گزینه stack mode نیز فعال خواهد شد .
شاید مشکل از نرم افزار شما باشه ولی این گزنیه تغییری نکرده !نقل قول:
گزینه تبدیل به smart object کلا برداشته شده!!!
فایل پیوست 37974
با درود
دوستان تو CS3 یه گزینه ایی بود به نام Sheet یا Contact (البته اگه اشتباه نکنم) که مثلا یه فولدر رو بهش معرفی میکردی و عکسهای اون رو روی لایه ایی که سایزش قابل تنظیم بود میچید کنار همدیگه اما الان تو CS5 هر چی دنبالش میگردم نیست
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
فایل پیوست 37990
گزینه دوم رو نداره!!! تاحالا ندیدم بدون ابجکت کردن بشه از stack استفاده کرد.....خودمم که دستی ابجکت می کنم الیه ها رو باز هم کاری از پیش نمی بره!!! انگار stack فقط کار align کردن رو انجام می ده واسم!!!!
اینم بعد از انتخاب لایه ها با هم که باز هم stack mode غیر فعاله!!!!فایل پیوست 37991
چگونه تعداد زیادی عکس با فرمت RAW را به JPG تبدیل کنم و تنظیمات یکسان را در ACR بر روی همه آنها اعمال کنم؟
پس از تبدیل به JPG آیا میشود فیلتر یکسانی را در فتوشاپ بر روی همه عکسها به صورت اتوماتیک اجرا نمود؟
همه عکس ها را در ACR باز کنید، تنظیمات را روی یکی از عکس ها اعمال کنید، با انتخاب همه عکس ها و زدن دکمه Sync تنظیمات به همه اعمال می شود و در همان پنجره می توانید به راحتی ذخیره سازی رو انجام بدید.
برای اعمال یک فیلتر یکسان به روی عکس ها به دنبال ساخت Action و Droplet در فتوشاپ باشید.
درود
گاهی اوقات هنگام کار با این پیغام مواجه میشم،ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
فایل پیوست 38574
این مورد مربوط میشه به ایراد نرم افزاری سیستم شما .نقل قول:
گاهی اوقات هنگام کار با این پیغام مواجه میشم،ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
که گاهی ویرسهایی زیادی مثل ویروس EXE باعث میشن بیشتر نرم افزارها کراش کنن .
انتی ویروس Nod32 هم نمیتونه این ویروس رو شناسایی کنه .
حتی فایلهای EXE هم که میخواهید نصب کنید همین ارور رو میدن .
آیا فقط این ارور دربرنامه فتوشاپ وجود داره یا دیگر برنامه ها هم این ارور رو میدن ؟نقل قول:
ممنونم یعنی راهش چیه ؟ من آنتی ویروسم مایکروسافته
فایلهای EXE) Setup) بارگذاری میشن یا نصب میشه یا بعد از دابل کلیک کار نمیکنه ؟
درصورت اجرا نشدن برنامه ها ، سیستم شما ویروسی شده .
بهترین روش برای از بین بردن این ویروس استفاده از کاسپراسکای با آپدیت یا آپدیت آفلاین هست .
این نوع ویروس با عوض شدن ویندوز هم از بین نمیره .
استفاده از پ-چ و ک-------رک های نامناسب هم باعث میشه برنامه درست کار نکنه .
نرم افزار فتوشاپ رو پاک کنید و دوباره با ورژن دیگه نصب کنید .
انشالله که ایراد از نرم افزار فتوشاپ باشه .
دوستان من از یه بچه 3 ماهه عکس گرفتم ولی بیشتر عکسام و از فواصل و نماهای مختلف چشم های بچه حالت انحراف داره....میشه با فوتوشاپ حذفش کرد؟؟؟
بیشتر عکساش همین جور شده اصلا قابل رفع است؟؟؟؟
اول اینکه ماشاا..!نقل قول:
این یه کراپ نزدیک از عکس است ...توی بیشتر عکسای بچه چشماش انحراف داره و بیشتر بچه های تو این سن این مشکل رو دارن ...یا من نمیتونم عکس بگیرم واقعا...
دوم اینکه این انحراف رو همه ی نوزاد ها دارن
این تازه خوبه!!
نی نی ما که درجه ی انحرافش بالای این بود!!
شما خوب عکس می گیری مشکل از طبیعت مردمک نوزاد هاست!
دوستان چطور میتونم در یک عکس برخی قسمت ها رو رنگی نگه دارم و بقیه قسمت ها سیاه و سفید؟
من میخوام یک شمع رو بطور کامل رنگی نگه دارم و بقیه قسمت ها سیاه و سفید بشه
شمع را انتخاب کنید
shift+ctrl I
ctrl +U
سچوریشن لغزاننده وسطی است . صفر کنید.
ok
رمز موفقیت و زیبا شدن کار شما در انتخاب دقیق و اصولی شمع (در واقع محیط پیرامون شمع) است.
یک راه دیگر که کم دردسرتر هم هست استفاده از دو لایه متفاوت است. یکی کاملا رنگی، یکی کاملا سیاه و سفید. برای یکی mask layer تعریف کنید، با براش و رنگ آمیزی سیاه و سفید به نتیجه مطلوب برسید. اینطوری شاید بتوانید بدون انتخاب شمع به نتیجه برسید (کار انتخاب گاها پیچیده می شود که این روش توصیه می شود)
با سلام..
بنده دیشب لبتاپم رو یه فول اسکن اساسی کردم... الان که اومدم یه فایل raw رو باز کنم ارور میده .. یعنی ظاهرن برنامه فتوشاپم به علت حذف شدن یک فایل مرتبط , الان دچار مشکل شده.. بنظرتون باید چکار کنم؟؟ سی دی فتوشاپ رو هم ندارم.. یعنی ایران جا گذاشتم..:::angry::: خلاصه خیلی حالم بده .. لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا مجبورم دوباره فتوشاپ جدید نصب کنم یا میشه اون فایل حذف شده رو که آنتی ویروسم آلوده تشخیص داده دوباره احیا کنم؟؟
اینم پیامی که میده :
photoshop.exe-system error
the program cant start because amtlib.dll is missing from your computer.try reinstalling the program to fix this problem
این ارور مربوط به حذف فایل amtlib.dll می باشد که فایل EXE از کار افتاده .
دراین مورد نصب دوباره لازم نیست .
شما میتواند با استفاده سی در یا دی وی دی برنامه خود را تعمییر کنید .
شما میتوانید از بخش اسکن انتی ویروس فایل مربوطه رو آزاد کنید و از بلوکه بودن دراورید . ( بستگی داره انتی ویروس فایل رو کامل پاک کرده یا فقط جلوی اجرای فایل رو گرفته باشه )
شما میتونید سیستم خود System Restore کنید .
شما میتوانید فقط فایل کرک همون ورژن رو دانلود کنید و دوباره اجرا کنید .
ورژن نرم افزار رو قرار بدید .
با سلام و تشکر از دوستان عزیزم که بنده رو راهنمایی فرمودن..
راستش اون فایل رو از یه جا دانلود کردم..فایل rar بود و بعد از اکستراکت کردنش اونو در جای خودش کپی کردم و فایل معیوب رو هم حذف کردم.. منتها نشد !!! دوباره ارور داد..
توی یو تیوب هم چک کردم که یه نفر همین کار رو کرد و البته شد !!! یه نفر هم اول اومد یه نرم افزاری با نام amtlib dll fixer رو دانلود کرد و و ظاهرن اون برنامه خودش بصورت اتوماتیک مشکل رو حل کرد.. برنامه رو البته دانلود کردم و وقتی رسیدم به جای حساسش پیام داد که حالا بیا بخر تا بقیش رو برات انجام بدم !!! ما هم بیخیالش شدیم..
منظور از ورژن یعنی cs5 - cs6- cs4 و .... اینهاست یا چیز دیگه؟؟ فتوشاپ من cs6 هست.. اگه لینک دانلود اون کرک مخصوص این ورژن رو محبت کنید بسیار سپاسگذار خواهم شد ..
ببخشید خلاصه .. ما بسیار ناشی و مبتدی هستیم..:::blushing:::
فایلamtlib.dll همراه با پچ .لینک دانلود
لینک فایل exe
اول فایل رو از حالت فشرده خارج کنید .
این فایل رو به همراه فایلamtlib.dll داخل نرام افزار کپی کنید و گزینه اول رو برای تایید وجایگزینیانتخاب کنید .لینک دانلود حجم 12 مگ
با سلام..
بهزاد جان واقعا ممنون ..دست شما درد نکنه... فایل ها رو جایگزین کردم و الان فتوشاپ باز میشه ..منتها وقتی بصورت مستقیم بر روی فایلهای raw کلیک میکنم دوباره ارور میده و فایل رو باز نمیکنه... البته وقتی روی open with هم کلیک میکنم و open with photoshop رو میزنم عکس باز نمیشه .. بنظرتون اشکال از کجاست؟؟ احتمالا مجبورم فایلها رو از توی خود فتوشاپ باز کنم و نه بصورت کلیک مستقیم ..
به هر حال بازم ازتون ممنونم.. موفق و سلامت باشید ..
اینطور که معلومه بیشتر فایلهای dll شما آسیب دیده .
تعمیر دستی بخشی از نرم افزار تا حدودی امکان پذیر هست ولی تعمیر کلی اون نیاز به فایهای اجرایی داره که در سی دی و دی وی دی اون نرم افزار وجود داره .
اگه امکان محدودیت حجم ندارید دوباره این نرم افزار رو دانلود کنید .
درغیر این صورت این نرم افزار چون باز سازی شده امکان دادن ارورهای متفاوت هم وجود داره .
موفق باشید
نرم افزارهای ادابی رو که جدا جدا نصب کنید مشکل دار میشن....
دانلود Adobe Creative Suite 6 Master Collection - بسته کامل نرم افزار های CS6 شرکت ادوبی
پک کاملشو نصب کنید خیال خودتون رو راحت کنید... :)
سلام
وقتی قسمتی از یک تصویر رو انتخاب میکنیم، چگونه مرز آن با بقیه تصویر را تار کنیم.
من قسمتی از یه تصویر رو با فیلتر Blur تار کردم، حالا میخوام مرد اون قسمتی که تار نشده رو توری تار کنم که مرزش خیلی مشخص و تند نباشه.
با استفاده از Quick Mask که با زدن کلید Q این گزینه فعال می شود
سپس با انتخاب یک براش با لبه نرم شروع کنید به رنگ امیزی قسمت مورد نظر خودتان .
بعد دوباره کلید Q رو فشار دهید تا قسمت مورد نظر سلکت شود .
دراینجا منطقه انتخاب شده شما باید برعکس شود برای این کار Shift + Ctrl + I را همزمان فشار دهید تا سلکت برعکس شود .
حال فیلتر مورد نظر خود را اعمال کنید .
در مورد سایز چاپ عکس سوال داشتم
در فوتوشاپ چند تا عکس ماکرو را با photomerge یکی کردم و نتیجه شده یک عکس به ابعاد 160 * 210 سانتیمتر با رزلوشن 72 پیکسل بر اینچ
حالا میخواستم بدونم حداکثر سایزی که میتونم این عکس را با کیفیت خوب چاپ بگیرم چقدره ؟ ( آیا برای این کار لازمه که رزولشن را به 300 تغییر بدم ؟ ) و حداقل رزلوشن قابل قبول برای چاپ چقدره ؟
با تشکر
روش های مختلفی بسته به هدف شما وجود دارد مثلاً :نقل قول:
وقتی قسمتی از یک تصویر رو انتخاب میکنیم، چگونه مرز آن با بقیه تصویر را تار کنیم.
shift+F6 هر چند پیکسل که نیاز هست وارد کنید. ok کنید .
به قسمت مقالات مراجعه کنید .نقل قول:
و حداقل رزلوشن قابل قبول برای چاپ چقدره ؟
بستگی به دستگاه و تنظیماتش داره اغلب 300 است و گاهی 250
من وقتی خروجی دوربین را که در بیشترین کیفیت باشه در فتوشاپ باز میکنم و سایز را 50*70 میکنم بدون اونکه رزولیشن را دست بزنم رزولیشن می یاد رو 164 (دوربین d7000)
حالا اگه بخوام این فایل را 50*70 چاپ کنم ایا باید رزولیشن را 300 کنم؟ایا با این کار کیفیت فایل بیشتر میشه ؟
یا اصلا تفاوتی نمیکنه؟
چون حجم اش خیلی زیاد میشه بطوری که فتوشاپ قفل میکنه
وقتی تعداد پیکسل ها تغییر نمیکنه، اگه سایز (برحسب اینچ یا سانتیمتر) رو تغییر بدید، طبیعیه که رزولوشن (که تعداد پیکسل ها در اینچ (یا سانتیمتر)ه) تغییر بکنه...
تو این حالت اگه رزولوشن رو ثابت نگه دارید و سایز دلخواه رو بدید، باید تعداد پیکسل ها تغییر کنه که بسته به ابزار، الگوریتم و روش انجام اینکار، ممکنه کیفیت افت کنه یا بهتر بشه. اما بطور کلی افزایش تعداد پیکسل ها معمولا تاثیری در کیفیت چاپ نداره و یا به خاطر روش نادرست، موجب تخریب پیکسل ها و کمتر شدن کیفیت خروجی میشه.
تو قسمت چاپ سایت (لابراتوار آریا) یه راهنما در این مورد هست و یه فایل اکسل هم داره سایز عکس (تعداد پیکسل ها در طول و عرض) مناسب برای کیفیت های مختلف چاپ سایز دلخواه رو بهتون میده...
با توجه به عدد های اونجا، اگه عکستون پیکسل کافی نداره، که تقریبا کاری نمیتونید بکنید که کیفیت بهتری داشته باشید، ولی اگه پیکسل زیادی دارید و توان پردازشی سیستمتون کمه میتونید عکس رو کوچیک تر بکنید (البته با ابزار های مناسب یا روش مرحله به مرحله).
صفحه لابراتوار آریا:
عکاسی
راهنمای ارسال عکس برای چاپ:
عکاسی
راهنمای فایل اکسل:
تعیین اندازه مناسب برای چاپ تصاویر دیجیتال | عکاسی
فایل اکسل:
فایل پیوست 41791
ویرایش/پینوشت: بالا بصورت زیپ شدهست و احتمالا اگر در کامپیوتر های غیر مک باز شود تعدادی فایل/فولدر اضافی با نام های عجیب همراه فایل اصلی خواهد بود. نام فایل اکسل printsize4.xls است و بقیه فایل ها را میتوانید پاک کنید.
با سلام خدمت دوستان
من خیلی وقته بعضی از عکسها رو میبینم که اسمان سیاه داره
میخواستم بدونم در فتوشاپ اینکار به چه صورت انجام میشه
با تشکر
بله منظورم در عکسهای سیاه و سفید هست
مثل این دو عکس که هر دو برای اقای فرساد غفوریان هست
میخواستم بدون باید از کدوم گزینها باید استفاده کرد
فایل پیوست 41857
فایل پیوست 41858
به طور ساده کافیست از لایه تنظیمی Black & white استفاده کنید:
Layer / new adjustment layer / Black & White
سپس در پنل باز شده مقدار لغزنده های Blue و Cyan را کمتر کنید تا آسمان عکس شما تیره از حد معمول شود
اگر مد آمیختگی این لایه را روی Darken یا Soft light قرار دهید آنوقت عکس رنگی با آسمان تیره خواهید داشت به شرطی که مقدار opacity لایه مزبور را کنترل کنید
نقل قول:
بله منظورم در عکسهای سیاه و سفید هست
مثل این دو عکس که هر دو برای اقای فرساد غفوریان هست
میخواستم بدون باید از کدوم گزینها باید استفاده کرد
بهترین پلاگینی که میتونید برای سیاه و سفید استفاده کنید .
nik software silver efex pro میباشد .
کنترل خوبی روی تونالیته رنگها داره و اعمال فیلتر رنگی و ویگنت .....
این کاری که شما گفتید رو انجام دادم
ولی پیکسلهای عکس نشون داده میشه و اون سیاهی که باید بشه نمیشه
بخاطر jpg بودن عکس هست؟دوربین من حرفه ای نیست و خروجی raw نداره
فایل پیوست 41863
سلام
نمیدانم سؤالم صحیح است یا نه؟! اما می پرسم!:
آیا راهی هست که در فتوشاپ با توجه به رزولوشن عکس و مانیتور و همچنین dpi عکس و ابعاد مانیتور بتوانیم یک پیش نمایش از اندازه چیزی که قرار است چاپ شود ببینیم؟(فقط از نظر ابعاد)
مثلا بخواهیم بدانیم که با این مشخصات سر سوژه بعد از چاپ با چه ابعادی دیده خواهد شد.
به عبارت دیگر ابعاد خطکش های فتوشاپ با خطکش های واقعی یکی شود. یعنی یک سانتیمتر در تصویر با یک سانتیمتر واقعی یکی باشد.
امیدوارم منظورم را رسانده باشم!
احمد جان در این آدرس در قسمت Size Calibrating به جوابی که میخوای میرسی.
http://thehdrimage.com/sharpening-fo...pener-pro-3-0/
سپاس از شما
اما هر کاری کردم لینک ارسالی شما باز نشد.
-------------------------------
به هر حال با کمی جستجو به لینک زیر که مربوط به یکی از صفحات تالار گفتگوی Dpreview میشود برخوردم و مشکلم حل شد.کد HTML:http://www.dpreview.com/forums/post/23890207
روش کار به اینصورت است که شما با اندازه گیری دقیق طول (یا عرض) مانیتور (با خطکش!) و تقسیم کردن طول(یا عرض) پیکسلی رزولوشن صفحه نمایش بر عدد بدست آمده از اندازه گیری متریک، به عددی دست خواهید یافت که در اصل همان ppi(پیکسل بر اینچ) یا dpi (نقطه بر اینچ) صفحه نمایش است. (که میتواند پیکسل بر سانتیمتر هم باشد). مثلا رزولوشن صفحه نمایش بنده(سامسونگ فلت) 1280*960 است و ارتفاع(همان عرض) فیزیکی آن تقریبا 24 سانتیمتر است. با تقسیم 960 بر 24 عدد 40 بدست می آید. یعنی هر 40 پیکسل از تصویر به نمایش درآمده در مانیتور یک سانتیمتر طول دارد.
حالا در فتوشاپ به مسیر زیر میرویم:
Edit > Preferences > Units & Rulers > Screen Resolution
با وارد کردن عدد 40 در این فیلد و تغییر دادن واحد آن از Pixels/Inch به Pixels/Centimeter و ذخیره کردن تنظیمات، کار تقریبا تمام میشود. برای دیدن اندازه واقعی پرینت عکس، به منوی View رفته و گزینه Print Size را انتخاب میکنیم. حالا با سعی و خطا و مقایسه خطکش فتوشاپ با خطکش واقعی به عدد دقیق تر میرسیم که در مورد بنده به عدد 40.5 رسیدم.
امیدوارم توضیحاتم مبهم نباشد:::blushing:::
سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم میشه داخل فتوشاپ طرحی رو به صورت نقطه نقطه در بیاریم مثل این نمونه:
فایل پیوست 43927
سلام.
در یک آموزش ویدیویی که تصویرشو پیوست کردم ، هرمند در حال رسم با ابزار براش هست ولی تنظیمات Brush رو طوری انجام داده که مثل ابزار Brush در نرم افزار فلش ، خطوط بعد از رسم شدن ، بصورت اتوماتیک Smooth میشن و بقیه امکاناتی که در طراحی وکتوری هست رو در Photoshop فراهم آورده.
میخواستم راهنمائی بفرمایید چطور این تنظیمات صورت گرفته؟؟
فایل پیوست 43946
عذر میخوام. جواب سوالم در همان تصویری که پیوست کردم هست !
سلام
سوالی دارم که باید پاسخ آن را در یک روز آینده پیدا کنم
چگونه می توان در فتوشاپ(یا نرم افزار دیگری)لباس و صورتی که مات هست را براق کرد؟
منظورتون از براق کردن همان واضح کردن و شارپ کردنه؟
اگر اینه که با استفاده از ابزارهای شارپ سازی و تکنیک های شارپ سازی میشه این کارو انجام داد.
ولی نباید برای تصویری که از ابتدا به دلیل فوکس نبودن و یا لرزش دوربین به وجود آمده توقع ایجاد جزئیات داشت. ولی به هر حال:
یکی از رایج ترین و کارآمدترین آنها فیلتر Unsharp Mask و همچنین Smat Sharpen در فتوشاپ هست.
فقط من لازم می بینیم که در مورد گزینه های فیلتر Unsharp Mask توضیحاتی بدم که برای اجرا کارآمدتر باشد:گزینه یAmount (مقدار): تعیین می کند که پیکسلهای رنگیِ روشن تر، چقدر روشن تر شوند و پیکسلهای رنگیِ تاریک تر چقدر تیره تر شوند. توجه داشته باشید که اگر مقدار خیلی زیاد را انتخاب کنید تصویرتان Grainy یا دانه دانه به نظر می رسد و کنتراست بالایی پیدا می کند و این اصلا خوشایند نیست. شما باید عددی را انتخاب کنید که بین حالت Grainy و Blurry باشد.
Radius (شعاع): فضایی را تعیین می کند که تصویر در آن شارپ می شود. انتخاب شعاع زیاد به معنی شارپ شدن فضای بیشتر و مقدار کم به معنی شارپ شدن فضای کمتری است. اگر شعاع زیادی را انتخاب کنید تصویر دارای لبه های نورانی خواهد شد که اصلا جالب نیست!
Threshold (آستانه): که مقدار کنتراستی که بین رنگ ها به وجود می آید را تعیین می کند. مقدار زیاد آستانه به این معنی است که قسمت هایی از عکس شما که دارای کنتراست بالاتری است شارپ می شوند اما قسمت هایی که کنتراست پایینی دارند شارپ نمی شوند. همچنین این لغزنده اینگونه تعریف شده است که شارپنینگ ایجاد شده توسط دو لغزنده ی دیگر را کنترل کند. اگر مقدار آستانه را پایین در نظر بگیرید بخش های کم کنتراست حالت Grainy به خود می گیرند و تصویر شما دارای نویز زیاد می شود.
البته هماهنگی بین این سه قسمت بسیار مهم است و گاهی مقدار زیاد یکی از آنها با مقدار کمی از دیگری جبران می شود . برای هر تصویر عددهای خاصی می تواند اعمال شود و این بستگی به کیفیت، سایز و نوع بیت تصویر دارد. اما به هر حال عددهایی پایه برای رسیدن به شارپنس مرد نظر هم هست: برای مثال مقدار:Amount: 80حتی اگر این اعداد برای شارپ سازی تصویر شما مناسب نبود حداقل می تواند از آنب به عنوان اعدادی پایه برای سریعتر رسیدن به شارپنس مورد نظرتان استفاده کنید.
Radius: 1
Threshold: 5
عددهایی که اسکات کلبی برای این فیلتر پیشنهاد داده هم می توانند گاهی کارگشا و مناسب باشند:
این عددها می توانند فقط راهنمای خوب و مناسبی باشند و کمی خلاقیت و تغییر در آنها تصویر شارپ تری را ایجاد می کند. توجه کنید که از علائم oversharpening یا شارپنیگ بیش از حد، می تواند وجود Grain و هاله های نور اطراف سوژه تان و همچنین روشن و یا تاریک شدن اطراف لبه ها باشد.
نکاتی درباره استفاده از فیلتر :Unsharp Mask
همیشه در زوم 100 درصد شروع به شارپ سازی تصویرتان کنید.
سعی کنید مرحله ی شارپنینگ همیشه آخرین مرحله از ادیت باشد.
در شارپ کردن تصاویر landscape معمولا از Radius و Threshold پایینی استفاده می شود.
در تصاویر ترکیبی فقط لبه ها را شارپ کنید. از Radius و Threshold بالایی استفاده کنید تا مطمئن شوید که نواحی سایه روشن تصویر، Grainy و Noisy نشده اند.
مقدار Radius بستگی به تعداد پیکسل های تصویرتان دارد.
سلام
تشکر می کنم جناب اسدی
فایل پیوست 44124فایل پیوست 44125
عکاسی که عکس چپ رو گرفته گفته با نرم افزاری عکس رو براق کرده و دیگر رتوش انجام نداده.حالا من باید بفهمم که این کار رو چجوری انجام داده
عکس اول عکس خود من است.
دوستان کمک بسیاری می کنند اگر بنده را راهنمایی فرمایند
یعنی چیزی مثل این:
فایل پیوست 44125 فایل پیوست 44130
خوب البته که نور مناسب برای کار خیلی کمک میکنه، ولی سرراست ترین روش رسیدن ب جلوه تصویری مشابه در ویرایش اینه:
اول یه لایه کپی از عکس تهیه کنید (command+j)
بعد belending modeاون رو بذارید روی overlay...
حالا قسمتایی که نمیخواید براق بشن رو با یه ماسک حذف کنید (تو این مورد خاص من از ابزار quick selection (کلید w) استفاده کردم و خیلی راحت سر، دست و پس زمینه رو انتخاب کردم. بعد کلید option رو نگه داشتم و ماسک رو ساختم تا این قسمت ها در ماسک سیاه بشن).
بعد یه فیلتر surface blur یا gaussian blur با پارامتر های مناسب (متناسب با سایز عکس) به اون اعمال کنید.