سلام
تشکر می کنم برای پاسخ
یک سوء تفاهمی پیش اومده.عکس سمت چپ برای عکاس است و سمت راستی برای من.و من می خواهم برق لباس سمت چپ رو در سمت راست ایجاد کنم.
Printable View
سلام
تشکر می کنم برای پاسخ
یک سوء تفاهمی پیش اومده.عکس سمت چپ برای عکاس است و سمت راستی برای من.و من می خواهم برق لباس سمت چپ رو در سمت راست ایجاد کنم.
خوب به نظر من که عکس سمت راست براقتره! :)
عکس سمت چه به نظر میاد که به خاط نور فلاش که خیلی هم به نظرم خوب نبوده!؟ قسمت هاییش بازتاب نور فلاش رو خورده و قسمت هایی هم به خاطر چین و چروک های پارچه و نور تند فلاش سایه های شدید بوجود اومده.
باز هم بر میگرده به بیرون کشیدن جزئیات که!!:think:;
تفاوت این دو تا عکس براق و مات بودنشون نیست بلکه صاف و بعددار بودنشونه
یعنی تصویر راستی مسطح و فلت شده و سمت چپی با افزایش کنتراست، و جزئیات بیشتر کمی بعد بهش داده شده
یه راهش اینه
با استفاده از پلاگین NikSoftware --> Detail Extractor کمی جزئیات عکس رو افزایش بدید
Opacity را به مقدار مورد نیاز کاهش بدید
یک لایه ی تنظیمی سیاه و سفید ایجاد کرده و مد رو روی Soft light بگذارید با Opacity متوسط
وایت بالانس و تنظیم رنگ هم انجام شود
سپس نویز گیری
سلام دوستان به همفکریتون نیاز دارم .
این یه تیکه از عکسه که یه تیکه نور شدید در بک گراند که بوکه هست وجود دارد . به دلیل تنوع رنگی اطرافش توی عکس و اینکه نزدیکه به سوژه ام هست (یه عروس دریایی که تیکه قرمزش را میبیند) با هر روشی میرم بازم جاش میمونه یا اینک خطوطی اطرافش میمونه کاملا مشخصه میکنه که دستکاری شده . چون توی عکس خیلی نزدیک به سوژه قرار گرفته عملا سوژه را از تمرکز خارج میکنه میخوام یه جوری نیست بشه .
فایل پیوست 44290
با clone و patch و burn و خلاصه هر چی به ذهنم میرسد انجام دادم اما خوب و تمیز در نیامد . یه ماسک درست کردم تیره کرد رنگشو کم کردم ولی آخرش یه لبه میندازه که کاملا مشخصه . به نظرتون بهترین راه چی میتونه باشه
(اون خطوط اطراف نور که الان در عکس هست ماله خودشه من هیچ ادیتی انجام ندادم )
با استفاده از Ctrl +J از لایه خود یک کپی تهیه کنید .
با استفاده از ابزار Eyedropper یا قطره چکان یکی از رنگهای نزدیک به بکگراند را که تیره میباشد را انتخاب کنید و با استفاده از براش و 20 درصد Opacity و قلم نرم منطقه روشن را
کم کم تیره کنید به این صورت بخش اضافی از بین میرود و سپس با اعمال ماسک و استامپ شروع کنید به تعمیر بخشهای مورد نظر .
با یه ابزار انتخاب (مثلا lasso (کلید l)) یه ناحیه با فاصله حدود ۲۰-۳۰ پیکسل بزرگتر از لکه نورانی رو انتخاب کنید (طوری که هاله تیره دور اون رو هم کاملا در بر بگیره) بعد روی ناحیه انتخاب شده کلیک راست کنید و feather رو بزنید. مقدار ش رو روی ۱۰ بذارید و ok رو بزنید. حالا ترکیب shift+delete (فکر کنم تو ویندوز باید shift+bacspace باشه) رو بزنید.
تو پنجره ای که باز میشه از منوی جلوی use تو قسمت contents، گزینه content-aware رو انتخاب کنید و ok رو بزنید. (ممکنه همین بار اول به نتیجه دلخواه برسید. شاید هم لازم بشه چند بار این کار رو تکرار کنید یا مثلا مجبور بشید یکی دو بار ناحیه انتخاب رو عوض کنید. این کمی به تجربه و بیشتر به شانس بستگی داره!)
پ.ن: خوشبختانه من خیلی سریع نتیجه قابل قبول رو گرفتم:
فایل پیوست 44331
پ.پ.ن: تو اینگلیسی به عروس دریایی میگن jelly fish!
ویرایش: ممنون از جناب چگینی، من عروس دریایی رو با پری دریایی اشتباه گرفتم
امیر جان یه روش دیگه اینه که به جای استفاده ی مستقیم از content-aware بیایم از ترکیب Patch و content-aware استفاده کنیم یعنی اینکه با استفاده از ابزار Patch دور تا دور سوژه رو انتخاب کرده بعد از منوی کشوییِ Patch به جای گزینه ی Normal از گزینه ی content-aware استفاده کنیم. با این کار هم از کاراییِ Patch استفاده شده و هم از خصوصیت جایگزینیِ content-aware.
بله با این ترکیب شانس رسیدن به نتیجه مطلوب بسیار بیشتر میشه… اعتراف می کنم که یادم نبود patch هم content-aware دار شده :) ولی اولش رفتم سراغ patch و چون کادر تصویر خیلی کوچیک و کادر انتخاب شده خیلی بزرگ بود، امکان استفاده نبود و اومدم سراغ content-aware fill. قطعا وقتی کادر کامل این عکس در اختیار باشه، روش شما راحتتر به جواب میرسه.
سلام دوستان.
چطور میتونم در عکس منظره ٬ ابرها را شارپرتر و سفید تر کنم بدون اینکه در رنگهای دیگر بخوام تاثیر بذارم به خصوص وقتی ها ابرها پخش باشند و یا پشت درختها باشند که خیلی سخت میشه فکر کنم . بهترین روش چیه میتونه باشه ؟
فایل پیوست 46324
ميتونيد اول با
patch tool
ناهيه مورد نظر رو انتخاب کنيد (کمی بزرگ تر) و از اطرافش که همرنگه واسه پتچ کردن استفاده کنيد
بعد با
smudge tool
رنگ ها رو يکدست کنيد
دوستان یه سوال دیگه هم دارم .وقتی عکسی را باز میکنم اتوماتیک با ACR باز میشه وقتی ادیت را انجام میدم و میزنم open میره توی خود ماژول اصلی فتوشاپ . خوب حالا اگر در هیمن حین بخوام دوباره سویچ کنم و برگردم به ACR چی کار باید بکنم. تا حالا هر وقت خواستم مجبور شدم عکس را ذخیره کنم ببندم دوباره باز کنم تا در ACR باز بشه .
سلام
کلید Shift را پایین نگه داشته تا دگمه Open Image در ACR تبدیل به Open Object شود و اگر روی آن کلیک کنید به محیط اصلی فتوشاپ می روید، و اگر دوباره در محیط اصلی فتوشاپ در پالت لایه ها برروی لایه ای که هست دابل کلیک کنید باز به ACR برخواهید گشت.
از این روش برای ویرایش های غیرتخریبی نیز استفاده میشود، ضمن آنکه بعضی امکانات فتوشاپ برای این روش غیرفعال میشوند(مثل بعضی فیلترها)
شاد باشید......
سلام به همه دوستان. امروز این لینک دادم در مورد Shortcuts ها نرم افزار فتوشاپ. امیدوارم به دردتون بخوره:
Shortcuts In Photoshop
نمونه عکس:
فایل پیوست 46362
یا حق
پ.ن: امیدوارم تو تاپیک اشتباهی نباشه!
سلام
برای شارپ کردن می تونید از فیلترهای موجود در فتوشاپ مثل Unsharp Mask و یا پلاگین های مربوطه استفاده کنید.
ولی برای سفیدتر کردن ابرها (و کلا تصویر) روش های زیادی هست که چون در اینجا می خواهید فقط ابر را سفید کنید باید با ماسکینگ هم آشنایی داشته باشد.
شما می تونید ابتدا ابرها را ماسک کنید و بعد اقدام به پراسس کنید و و یا برعکس ابتدا پراسس انجام بدید و بعد ماسک کنید.
روشی که به نظرم میاد بهتر از بقیه جواب بده (مخصوصا در سفید تر کردن چشم) استفاده از ابزار Dodge هست. به این صورت که ابتدا بالای لایه ی اصلی، با فشردن همزمان کلیدهای Alt و Ctrl و کلیک بر روی دکمه ی New Layer یک لایه ی خاکستری ایجاد کنید، در اینجا پنجره ای مانند زیر باز می شود:
تنظیمات را مانند آنچه که من اعمال کردم انجام بدید (مد لایه رو فعلا روی Soft Light قرار بدید بعدا می توان تغییرش داد).
بعد از آنکه لایه ی خاکستری را ایجاد کردید از جعبه ابزار، Dodge را انتخاب کنید Exposure را تقریبا پایین بگیرید مثل 15 تا 20 ، Range را Midtones یا Highlights قرار دهید (و یا هر دو در دو لایه ی جدا).
با استفاده از ابزار Dodge به آرامی ابرها را سفید تر کنید تا جایی که ابرها غیر طبیعی جلوه نکنند و سایه ها را به کلی از دست ندهید. مد لایه را در حالت Overlay هم می تونید امتحان کنید.
موفق باشید.
سلام
احتمالا این مطلب بدردتون بخوره:
شاد باشید.....
سلام
نمیدونم چرا سیستم من با cs6مشکل داره سرعت پردازش پایین میاد بعده یه مدت اخطار پر شدن درایو رو میده و..
احساس کردم علتش ویروس باشه اما با به روزترین آنتی ویروس هم این مشکلو دارم
ناچار cs5رو نصب کردم که اونم جدیدا برا فایلهای acrارور میده
دوستان اگه لطف کنذ و علت این مشکلو بفرمایید بسیار ممنون میشم
سلام
اصولا برنامه های گرافیکی رم زیادی مصرف میکنن
بعد از اینکه حافظه ی رم تون پرشد، سیستم عامل قسمتی از هارد کامپیوترتونو (پیش فرض درایو C) به عنوان رم شبیه سازی میکنه، و این حجم هم که پرشد اخطار Low Disk Space میده
میتونید از منوی Edit گزینه Preferences و بعد گزینه Performance و در قسمت Scratch Disks درایوهای بیشتر با فضای بیشتری معرفی کنید
شاد باشید....
سلام، دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه که چجوری میشه این خطای CA رو از بین برد ؟!
متاسفانه داخل ACR و فتوشاپ ( Lens Corrections ) هم نتونستم اصلاحش کنم!
فایل پیوست 47222
فایل پیوست 47223
سلام
یکی از راه ها، استفاده از گزینه ی Cromatic Aberration در فیلتر Lens Correction هست، اگر مشکل حل نشد راه های دیگه هم هست که تا بیست دقیقه دیگه! براتون می زارم.
این گزینه ی Cromatic Aberration در Camera Raw هم هست که همونطور که گفتید تاثیر چندانی نداره
-----------------
روش های زیادی تست کردم، این به نظرم بهترین و راحت ترین بود:
1- از لایه اصلی کپی بگیرید : Ctrl J
2- فیلتر Gaussian Blur را اجرا کنید عدد مورد نیاز را وارد کنید
3- مد لایه را به Color تغییر بدید (برای کنترل بیشتر میشه اول مرحله ی 3 را اجرا کنید بعد مرحله ی 2)
4- دکمه ی ماسک را که در پنل زیر لایه ها هست را بزنید
5- با زدن کلیدهای Ctrl I بر روی لایه ی ماسک آن را مشکی کنید
6- با براشی به رنگ سفید بر روی نواحی CA بکشید
اگر در عکسی، باز هم مقداری CA باقی موند این کار را دوباره تکرار کنید (Creative):;) که در مورد عکس شما همان یک دفعه کافی بود
سلام
چگونه میشود پیش نمایش فایلهای PSD را در ویندوز به صورت بندانگشتی (thumbnail) دید؟
فایل زیپ را از اینجا دانلود کرده سپس فایل psicon.dll را از داخل آن، در مسیر C:\Program Files\Common Files\Adobe\Shell قرار دهید (اگر پوشه ی Shell وجود نداشت، آنرا ایجاد کنید)
سپس فایل Adobe.reg را اجرا و سیستم را ریست کنید.
ارادتمند! :-)
خیلی ممنون
بنده این کار را روی دو سیستم شرکت و منزل (هردو Win7 64bit و CS6) انجام دادم و فایل dll را در هردو پوشه 64 و 32 بیت کپی کردم (البته هیچکدام پوشه shell را نداشتند که خودم ایجاد کردم) و فایل رجیستری را هم اجرا کردم، اما جواب نداد و تغییری ندیدم. تنها راهش همین است؟
سلام، پوشه ی 64 یا 32 بیت وجود نداره! البته ویندوز من 32 بیت هست در این مسیر: :\Program Files\Common Files\Adobe\Shell، پوشه ای بنام 32 یا 64 وجود نداره مگه اینکه در ویندوز 64 بیت باشه. ولی در هر حال روشش اینه راه دیگه ای نمی دونم. :::blushing:::
در ویندوز سون 64بیت در درایو ویندوز دو پوشه program files وجود دارد که یکی برای نرم افزارهای 32 بیتی است و دیگری برای نرم افزارهای 64 بیتی:
فایل پیوست 47277
فایل پیوست 47278
بنده در هردو مکان فوق پوشه shell را ایجاد کرده و فایل dll را درونش کپی کردم و سپس فایل رجیستری را اجرا و تایید کردم و بعدش هم ری استارت. اما انگار نه انگار!
شاید این فایلها برای ویندوز 32بیتی عمل میکند و برای 64 بیتی ها فایل مجزایی باشد. دوستان کسی اطلاعی در این مورد دارد؟
پ.ن: با تشکر ویژه از جناب هاشم زاده، پس از ارسال متوجه پست ایشان شدم. ببخشید.
ببینید این نرم افزار به دردتون می خوره
سلام
یکی از دوستان لطفا طریقه نصب acr و طرز کار اولیه اش رو بیان میکنه؟
ممنونم
سلام میشه یکی از دوستان بگه بهترین راه و برنامه برای تغییر بکگراند یک عکس چیه و فیلم یا آموزشی بزاره ؟ ممنون
سلام. تا دوستان و اساتید عزیز دست به تایپ میشن و تجارت شخصیشون در اختیارتون میذارن نیم نگاهی به این سایت ها داشته باشین با فتوشاپ توضیح داده بد نیست:
www.picturecorrect.com/tips/how-to-change-the-background-of-a-photo
how-to-change-background-in-photoshop-gangnam-style
change-background-image
امیدوارم کارساز باشه.
یا حق
ممنون ولی من بیشتر برای عکس ها پرتره و آتلیه ای میخوام که دقت بیشتری میخواد
ببخشید من فوتوشاپم cs5 است یه سری پلاگین رو که میخوام نصب کنم آدرس نصب رو درست میدم (program file/adobe/photoshop cs5/plug in) ولی وقتی نصب تموم میشه وارد فیلتر هام نشده ........مشکل از چیه ؟؟؟؟ممکنه ورژن پلاگین با فوتوشاپم نخونه؟؟؟؟نمیدونم چرا اینجوری میشه......کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟توی برنامه های نصب شده هست ولی توی خود فوتوشاپ نیست
مرسی از راهنماییتون........فایل های 8bf? اصلا چی هست؟؟؟؟:-)........من فیلترnik software color effex و silver effex رو میخوام نصب کنم..........یا kodak..........ولی همه این جوری میشه............حالا 8bf رو از کجا بیارم کپی کنم؟
مگه شما فتوشاپتون رو در درایوی که ویندوزتون هست نصب کردید؟!نقل قول:
ببخشید من فوتوشاپم cs5 است یه سری پلاگین رو که میخوام نصب کنم آدرس نصب رو درست میدم (program file/adobe/photoshop cs5/plug in) ولی وقتی نصب تموم میشه وارد فیلتر هام نشده ........مشکل از چیه ؟؟؟؟ممکنه ورژن پلاگین با فوتوشاپم نخونه؟؟؟؟نمیدونم چرا اینجوری میشه......کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟توی برنامه های نصب شده هست ولی توی خود فوتوشاپ نیست
با این کار سرعت و عملکرد فتوشاپ و خودِ ویندوزتون را پایین میارید
در فولدر پلاگین فوتوشاپ دقت کنید ببینید پوشه ی Nik Software ایجاد شده یا خیر اگر ایجاد شده بببینید فایلی با پسوند 8bf اونجا هست یا خیر؟ اگر نیست از جایی که NIK نصب شده فایل مربوطه را کپی و در پوشه ی پلاگین فتوشاپ قرار دهید:نقل قول:
مرسی از راهنماییتون........فایل های 8bf? اصلا چی هست؟؟؟؟:-)........من فیلترnik software color effex و silver effex رو میخوام نصب کنم..........یا kodak..........ولی همه این جوری میشه............حالا 8bf رو از کجا بیارم کپی کنم؟
فایل پیوست 47707
با سلام
من دقيقا كار اين دو قسمتي كه با فلش مشخص كردم نميدونم .ممنون ميشم كسي كمكم كنه.
فایل پیوست 48119
فایل پیوست 48122
باسلام
جدیدا موقع ویرایش به این ارور بر میخورم!
در قسمت Preference مقدار memory update , Scratch disks رو افزایش دادم اما بی تاثیر بوده
رم سیستم 4
و درایو ها هر کدام لااقل 20 تا 40 گیگابایت فضای آزاد دارند
Scratch Disk درایویه که فتوشاپ از اون به عنوان یک فضای موقت یا یک حافظه ی مجازی استفاده می کنه برای زمانی که سیستم از رم کافی برخوردار نیست یا اصطلاحا زمانی که رم کم میاره، در این قسمت باید درایوهایی رو تیک بزنید که از فضای خالیِ مناسب و زیادی برخوردار باشه و معمولا درایو C یا هر درایوی که سیستم عاملتون در اون نصبه تیک نخوره بهتره چون هم عملکرد سیستم عامل پایین میاد هم خود فتوشاپ. (اگر هارد از فضای کافی برخوردار نیست از یک هارد اکسترنالِ پر سرعت هم میشه استفاده کرد) و Memory Usage هم مقدار رم و حافظه رو برای اختصاص دادن به فتوشاپ تعیین می کنه، معمولا بیشتر از 80 یا 85 هم نباشه بهتره چون ممکنه باعث هنگ شدن بشه.
علت اصلی پر شدن رم هست که حتی با وجود تعیین Scratch Disk هم نمیشه منتظر تغییر زیاد بود البته اگه بتونید مقدار زیادی از فضای هارد یا هارد اکسترنال رو به فوتوشاپ و فایل های Temp فتوشاپ اختصاص بدید ممکنه مشکل حل بشه. من خودم برای رفع این مشکل در Cs6 نرم افزار Memory Improve Master استفاده می کنم که رمِ اشغال شده را تا حد زیادی خالی و مدیریت می کنه هر موقع به این ارور برخورد کردید می تونید با این نرم افزار رمتون رو خالی کنید. و یا از قبل تنظیم کنید. در ضمن از Photoshop CC کمتر این ارور رو میده می تونید از اون استفاده کنید.
اشتباها؟! :think:; طبیعیه که درایو پیش فرضِ سیستم عامل توش دخل و تصرفی نشه بهتره و در افزایش عملکرد سیستم عامل و نرم افزارهای نصب شده بهتر عمل می کنه. حالا اینکه فتوشاپ به علت برداشتن این تیک اجرا نشده کمی عجیب به نظر می رسه و مشکل از جای دیگه ای بوده. من بر حسب کارم زیاد نرم افزار نصب می کنم خصوصا نرم افزارهای گرافیکی و برای همه هم این تیک رو بر می دارم ولی تا حالا این مشکل برای کسی پیش نیومده. ( شاید فوتوشاپ رو با Run As Administrator باز می کنید یا از قبل روی این تنظیم بوده و باز میشه در این صورت وقتی تیک C رو بر می دارید بایستی پوشه ی Temp ویندوز رو هم از توی C به درایو دیگه ای جابجا کرد تا مشکلی در اجرا پیش نیاد )
سلام بر استادان گرامی
من چند روزه که دوربین خریدم و چند هفته س که با فروم آشنا شدم(یعنی خیلی مبتدی دیگه:-D)
حالا منرفتم فتوشاپ که عکس خام رو باز کنم این پیغامو داد
باید چی کار کنم حالا؟(nikon d3200 دارم)
فایل پیوست 48330
اساتید گرامی لطفاً راهنمایی بفرمایید !
آیا در فتوشاپ در ابزار پاک کن امکان نمونه گیری و پاک کردن همان نمونه رنگ موجود هست ؟
اگر نه از چه ترفندی میشه استفاده کرد ؟
Magic Eraser Tool به شما این امکان رو میده که رنگ مورد نظرتون رو با تولرانسی که داره رو حذف کنید .
میتونید با Quick Selection Tool نیز رنگ مورد نظرتون رو انتخاب کنید سپس رنگ مورد نظرتون رو Delete کنید یا قسمتی از اون رو با پاکن حذف کنید .
روشهای زیادی برای حذف رنگ وجود داره میتونید از ماسک هم برای این کار استفاده کنید .
سلام
سوالی فتوشاپی و البته خیلی عکاسانه نیست!
چند روز پیش در حین کار با سیستم، اخطاری دیدم که درایو C پره و وقتی کلین رو زدم مقادیری از اطلاعات مربوط به تنظیمات شخصی تمامی برنامه ها از دست رفت!
انگار همه نرم افزار ها به تازگی نصب شده باشند!
در مورد فتوشاپ به مشکلی برخوردم و اونم اینکه با وجود تیک زدن گزینه Middle eastern امکانات نگارش فارسی مثل Right to left و ... فعال نشده و نوشتن فارسی به خوبی صورت نمیگیره انگار در محیط انگلیسی فارسی بنویسیم و علامات و ... به ابتدای جمله اضافه میشوند.
فایل پیوست 48468
راهی هست؟
در منوی Type و زیرمنوی Language options، گزینه Middle Eastern Features رو فعال کنید:
فایل پیوست 48470
باز هم مشکل با نصب پلاگین دارم....من قبلا با پلاگین nik software خیلی کار می کردم و ویندوز قبلی ام xp بود الان که با ویندوز seven کار میکنم این پلاگین نصب نمیشه و ارور میده که پلاگین با ویندوزشما هم خوانی ندارد....می خوام بدونم این ورژن پلاگین من با ویندوز سون نمی خونه و باید ورژن جدید این پلاگین رو بخرم ؟؟؟یا کلا این پلاگین واسه ویندوز سون نیست و باید ویندوز نصب کنم(چون با این پلاگین خیلی کار میکنم)...مرسی
با سلام خدمت دوستان
Photoshop CC رو هم نصب کردم اما توفیقی نکرد
این ارور فقط زمان استفاده از گزینه Content-Aware Scale در منوی Edit خراب میشه سرم
البته تو سایز های پایین انجام میده (دوربینم 36 مگاپیکسلی نیستا فقط 10 مگاپیکسله در 240dpi)
نمیدونم رم و هارد نمیتونه جواب باشه؟
سلام
قسمت 3d توی فتوشاپ من غیر فعال هست
cs6 دارم
مشکل از کجاست؟
گرافیکمم نصب هست
(جهت اطلاع: ویندوز8)
اين رو امتحان كنيد
پرشین گیگ - دانلود - cep4.zip