همچین شدید هم نیست
شما هنوز فلر بد ندیدید
Printable View
سلام دوستان
خسته نباشید
در قسمت General فتوشاپ گزینه ای به نام color picker وجود دارد که هم میتوان رو adobe گذاشت هم windows ,
فرق این دو در چیست ؟
پایبن همین گزینه HUD Color picker وجود دارد . این گزینه تنضیمات کدام قسمت است ؟
ممنون <3
فرقشون تو یه ظاهر ساده س به این ترتیب :
فایل پیوست 72226
اون گزینه مربوط به شکل و شمایل color picker هست که وقتی دارین رو فایلتون کار می کنید و از ابزاری مثل براش استفاده می کنید می تونید با ترکیب Ctrl+shift+alt و کلیک راست اونو احضار کنید.
سلام
دوستان میخوام فتوشاپ(cc2015) اپدیت کنم با این خطا مواجه میشم(ویندوز 8.1)
فایل پیوست 72415
مشکل از کجاست بنظر شما؟
ممنون
تصور میکنم مشکل از کرک باشه من هم همین مشکل رو داشنم و مجبور شدم به کلی نسخه جدید رو نصب کنم
سلام
فتوشاپ cc ورژن 15 رو رو سیستمم نصب کردم.بدون هیچ ایرادی کار می کنه.ولی وقتی پلاگین نیک سافت ویر رو نصب می کنم ، مشکل پایینی پیش میاد
وقتی نیک رو آن اینستال می کنم فتوشاپ دوباره بدون ایراد کار می کنه
از دوستان کسی هست که دلیل این مشکل رو بدونه؟
سیسم عامل وبندوز 10 هست.(الیته قبلا رو 8.1 هم همین مشکل رو داشتم)
فایل پیوست 72581
Adobe Photoshop Version: 2014.0.0 20140508.r.58 2014/05/08:23:59:59 x64
سلام
راهی رو که (من) امتحان کردم و درست شد (البته در ویندوز 7) نصب کردن فتوشاپ CS 6 روی سیستم و پلاگین Nik رو روی اون نصب کردم و
بعد از اتمام نصب، فتوشاپ CC 2015 (در کنار CS 6) فایل های پلاگین Nik در پوشه
Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS6 (64 Bit)\Plug-ins%
رو به پوشه \Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Plug-in%
کپی کردم و اجرا شد.
سلام دوستان
من پلاگین Beauty Retouch رو از طریق اکستنشن نصب میکنم و بدون مشکل نصب میشه ولی داخل فتوشاپ نمیاد(داخل منو ویندو اکستنشن). فتوشاپ من CC2015 هستش.ورژنهای مختلفی هم از پلاگین امتحان کردم ولی باز داخل فتوشاپ نمیاد.
کسی از دوستان راه حلی داره؟
باسپاس
درود بر دوستان گرامی
لطفا روش صحیح رفع هاله سفید بین آسمان و المانهای پائین آن ( کوه ، درختان ، زمین) که پس از ویرایش نهائی بوجود میآید بفرمائید.
با تشکر
اول از لایه عکس یک کپی بگیرید، بعد کل بخش قسمت کوه، درخت، زمین به سمت پائین را انتخاب کنید (به نحوی که آسمان اتنخاب نشود) و بعد آن را در یک لایه بالاتر قرار بدهیدو در مرحله بعدی در لایه پائینی با یک قلم کوجک و نرم و با ابزار Smudge به نرمی آسمان را در مجاورت درختها به سمت پائین بگشید.
ارادت
با تشکر از پاسخ سریع شما
ابزار Smudge در کدام منو قرار دارد؟
ارادتمند
درود
در ارتباط با حذف م.های که روی صورت ریخته است بهترین روش چیست که کمترین آسیب به تصویر بزنه
فایل پیوست 76818
بهترين كار (نظر كاملا شخصي و سليقه اي من) اينه كه بذارين باشن! من تو كاراي خودم حتي گاهي شارپتر و بولد ترش هم ميكنم :-)
الان تو اين كراپ اون دسته اي كه از بالا به پايين اومده رو دوست دارم. حالا اون چندتايي كه پخش شدن (در قسمت سمت راست تر) رو ميشه حذف كرد.
گمونم روشها به تعداد آدمهاست :D ولي من با Stamp خيلي راحت تر و بي نقص تر اينكارو ميكنم. Patch هم كه هست و راحت تره. اگه تصويرتون جوري نباشه كه خراب بشه... چون خودش خودسر (ولي هوشمند) عمل ميكنه. و البته Healing Brush.
من بسته به اينكه تو اون تصوير كدوم داره بهتر و راحت تر جواب ميده از همون استفاده مي كنم.
منم ممنون ميشم دوستان روشهاي خودشون رو بگن.
خيلي فوري و دم دستي با Stamp :-)
فایل پیوست 76825
فایل پیوست 76845
سلام دوستان
وقت بخیر
من موقعی که عکس رو توی فتوشاپ باز میکنم
این پیام داده میشه و باید حتما یکی رو انتخاب کنم
مشکلش چی میتونه باشه؟
سلام.وقتی پروفایل رنگی فتوشاپ با پروفایل رنگی عکس مغایرت داشته باشه، فتوشاپ با این پیام ازتون سوال میکنه که آیا میخواید پروفایل عکس رو به پروفایل فتوشاپ تغییر بدید یا خیر. گزینه embedded (اول) تغییری ایجاد نمیکنه.ولی گزینه دوم پروفایل عکس رو به پروفایل فتوشاپ تغییر میده
توی این عکسی که گذاشتید پروفایل عکس sRGB و پروفایل فتوشاپ Adobe RGB هست
چون پروفایل رنگی را در فوتوشاپ بصورت پیش فرض بر روی Adobe RGB تنظیم کرده اید وقتی عکس Jpg را باز می کنید این مشکل بوجود می آید . پیشنهاد می کنم پروفایل رنگی فوتوشاپ را بر روی sRGB تنظیم کنید به این صورت :
ایتدا Crtl +Shift +K را بزنید
سپس
فایل پیوست 76846
درود. چطور میشه یک selection رو تبدیل به layer mask کرد؟
متوجه منظور بنده نشدید. نمی خوام از براش برای ماسک کردن استفاده کنم. فرض کنید قسمتی از تصویر رو select کردم. می خوام همین قسمت ماسک گذاری بشه.
با عرض سلام
شما می توانید با یکبار فشردن کلیدهای میانبر q+b (دقت کنید که اوپاسیتی براش باید رو 100% باشد) محدوده مورد نظر را انتخاب کرده و سپس مجدد کلید q را بفشارید سپس به منو سلکت رفته و گزینه اینورس را انتخاب کنید حال محل مورد نظر شما انتخاب شده و هر کاری که خواستید می توانید انجام دهید
درود .. این یک مشکل نیست صرفا یه پیغامی هست که مشخص میکنه که فتوشاپ از چه پروفایل رنگی برای این عکس استفاده کنه .
وقتی که عکسی رو وارد برنامه فتوشاپ میکنیم که پروفایل رنگی اون با پروفایل رنگی انتخاب شده در قسمت Color setting فتوشاپ متفاوت باشه، این پیغام نمایش داده میشه
Embedded: مشخص کننده پروفایل رنگی عکسیه که وارد فتوشاپ میکنیم . Working هم که فضای رنگی خود فتوشاپه.
گزینه اول برای فتوشاپ تعریف میکنه که از فضای رنگی عکس ایمپورت شده (Embedded) استفاده کنه.
گزینه دوم پروفایل رنگی عکس رو به پروفایل رنگی انتخابی فتوشاپ تبدیل میکنه و بعد عکس واد فتوشاپ میشه.
گزینه سوم هم که میگه پروفایل های رنگی در نظر نگیره.
در ضمن اگر کار نمایشی بر روی صفحه نمایش ها و یا ویرایش عکاسهایی که با دوربین معمولی گرفته میشن رو انجام میدید پیشنهاد میکنم که از sRGB استفاده کنید اما اگر قراره ویرایش عکس هایی که با دوربین حرفه ای گرفته شدند و یاکارهای چاپی رو انجام بدید بهتره که از فضای رنگی Adobe RGB استفاده بشه
درود؛ بنده یه سری عکسهایی دارم که قسمتی از آسمان و خصوصا نواحی نزدیک افق بعد از نویزگیری یا ریسایز، کلا پوستری میشه. مشکل از کجاست ؟
سلام من یه سوال دارم این کلون استمپ چیکار کنیم نمونه بردارش ثابت رو یه نقطه بمونه با موس حرکت نکنه درواقع نمونه برداری از یه جا ثابت میخوام
سلام وقت بخیر دوستان
من با فتوشاپ cs6 کار میکنم
چند روزه بعد از ادیت عکس وقتی سیو میکنم
عکس سیو شده پر کنتراست تر از عکسی بوده که ادیت کردم
مشکل از کجاست؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
علت اینکه درهنگام استفاده ازlevels برای گرفتن ته رنگ ازطریق پنل channel واستفاده از کانالهای سه گانه rgb هیستوگرام مقداری شیارشیاری (دندانه دار)م.یشود ایااین یک عیب واشکال است یاته .اگربله پس جهت رفع این مشکل چه باید کرد ممنون میشم راهنمایی بفرماید
کسی نیست ماراراهنمایی نماید.
بهتره برای تنظیم رنگ از adobe camera raw استفاده کنید
از منوی Filter > Adobe camera raw
فایل پیوست 78559
فایل پیوست 78560
در فتوشاپ های نسخه cs6 و cc
جناب شعبانی من متوحه منظور شما ازاین جمله Filter > Adobe camera raw نشدم دقیقا این فیلتری که میگی کجا قرار که بشود برای تنظیم رنگ ازش استفاده کر د.
درود
نه ایراد نیست، شما بدلیل اینکه بخشی از طیف رنگی رو که موجودی نداره از دید خارج میکنید در بازارایی نمودار هیستوگرام چون گسترده شده بخری رنگها دیگر نیستند و اینگونه نمایش دارده میشه.
برای اینکه بهتر متوجه بشید، شما یک جدول مقادیر دارید که برای نمونه 100 ردیف دارد و تنها در 50 ردیف اولش شما عدد نوشتید، حال این اعداد رو میخواهید بگونه یکنواخت تری در ردیفها ( شاید یکی در میان ) بچینیدو اکنون شما جدولی دارید که یکی در میان هیچ مقداری ندارد ولی اعداد داخا جدول فرقی نکرده اند.
بدرود
سلام افشین خان ومتشکرازجواب شما.
سلام به دوستان عزیز
در عکس زیر چگونه میتوان مناطق را جداگانه انتخاب کرد به صورتی که بعد از ویرایش های جداگانه در هر path یا در هر لایه مرز خطوط و مناطق کاملا" با هم منطبق باشند.
فایل پیوست 79906
سلام، اگر درست متوجه سوال شده باشم
ابتدا یکی از ناحیه ها را انتخاب کنید ( با هر ابزار انتخابی که تمایل دارید)
، سپس با Ctrl+J یک لایه جدید از روی آن بسازید
، سپس با نگه داشتن Ctrl روی لایه ایجاد جدید شده کلیک کنید تا سلکشن لایه مجددا مورد انتخاب قرار بگیرد
، بعد با Ctrl + Shift + I انتخاب را معکوس کنید
، بعد روی لایه بکگراند کلیک کنید و مجددا Ctrl + J را بزنید
حالا شما دو لایه دارید که کاملا روی هم منطبق هستند.
برای نواحی بعدی هم همین کار را می توانید تکرار کنید.
سلام چطور بعدازاینکه عکس را درفتوشاپ باز کردیم دوباره برای بقیه ویرایش بهcarبرگردانیم (نه فایل psdبلکه فایل ra که ویرایش شده) .
سلام امین جان بله درست میفرمایی اما من منظورم اینکه فایل در خود carبسته شودودوباره برای بستن به فتوشاپ منتقل نشود.
سؤال شما يکم نه مفهومه
منظور از بستن چيه ؟ car چيه؟
اگر ميخواهيد عکس رو اديت کنی در ACR و دوباره بعداً همونجا بقيه رو اديت کنيد بعد از اينکه اديت تموم شد فقط دکمه done رو بزنيد
اگر ميخواهيد داخل فوتوشاپ بازش کنيد اما بتونيد دوباره به acr برگرديد بايد به صورت اسمارت آبجکت واردش کنيد که برای اين کار يا تنظيمات رو تغيير بديد يا فکر کنم شيفت رو اگر نگاه داريد به دکمه وارد کرد به فوتوشاپ به اسمارت آبجکت تغيير ميکنه
چند احتمال وچود دارد ، یکی اینکه در مانیتور شما به این شکل هست و اگر عکس را مثالا با تلفن همراه ببینید به این صورت نیست ، یکی اینکه در هنگام ریسایز ریسمپلینگ نامناسب باعث این داستان شده، در این صورت آن را روی bilinear تنظیم کنید .
فایل پیوست 79914
یکی هم سایز های خاص هست ، البته دلیل این یکی را نمی دانم ولی فوتوشاپ من هم هنگام ریسایز روی سایز هایی مثل 700 و مشابه آن همین حالت را کم و بیش در عکس ایجاد می کند. برای اطمینان یک عکس که این حالت برای آن پیش می آید آپلود کنید تا تست کنیم و مشخص شود.
بله همه اینها که فرمودید درست است ولی حرف من این است که وقتی اسمارت ابجکت ساخت شد برای باز گشت به کمرورایا از طریق فیلتر....ویاازطریقEdit contents اقدام می شود حال وقتی درکمرورا بقیه ویرایش انجام don کردیم دوباره به فتوشاپ بازگشت می شود وفایل بصورت psd ذخیره می شود(حالامنظورمن این که فایل از همان کمروراذخیره شود وبه فتوشاپ نیاید).
وقتی شما در ACR ویرایشی انجام می دهید و دکمه done را فشار می دهید فایل به صورت psd ذخیره نمی شود بلکه یک فایل Xmp در کنار فایل خام شما ساخته می شود که همان تنظیمات شما بر روی فایل خام هست.
فایل پیوست 79917
جناب توسلی درست می فرماید اما این موقع است تمام ویرایشها درacr انجام گیرد ولی منظوردرمورد وقتی است که برای تکمیل کار به فتوشاپ رفته وپس از ان دوباره برای acr برگشیم حال امکان دارد فایل درهمین جا don کردوبه صورت xmp ذخیره شود(چون دراین مرحله من وقتی don میکنم فایل دوباره به فتوشاپ انتقال پیدا میکندو بعد بصورت psd ذخیره می شود).
الان متوجه فرمایش شما شدم، بعد از باز کردن عکس در ACR و ورود به فوتوشاپ و انجام تغییرات ، در صورت اجرای مجدد ACR ، در اینجا اگر دکمه done را بزنید عکسی که تا بحال ویرایش کرده اید بصورت xmp ذخیره نمی شود، جالب است بدانید فایل Xmp یک فایل بسیار کم حجمی است (حدودا 10 کیلوبایت) که فقط تغییرات انجام شده را به اطلاع فوتوشاپ می رساند که مثلا شارپنس روی +20 بوده یا ساچوریشن روی -4 بوده ، بعد موقعی که شما فایل عکس را باز می کنید ، فوتوشاپ تنظیمات فایل Xmp را فراخوانی می کند. در هر صورت برای اینکه بخواهید فایلی را به فوتوشاپ برده و تغییرات اینچنینی روی آن اعمال کنید پیشنهاد میکنم فایل را بصورت DNG ذخیره کنید تا مقادیر عکس خام هم درون آن حفظ شود و پیشنهاد دوم من این است که از نرم افزار لایت روم استفاده کنید چون نسخه های جدید آن خیلی از نظر ویرایشی قدرتمند شده اند و اگر ویرایش خاصی مد نظر نباشد 0 تا 100 ویرایش را می توان در آن براحتی انجام داد .
متشکرازهمه دوستان وجناب توسلی عزیز .
شما نميتونيد بعد از اديت عکس رو در قالب cr2 ذخيره کنيد چون ديگه از فرمت دوربين خارج شده
ميتونيد از tiff استفاده کنيد که اطلاعات اضافه رو از دست نديد
بنده مجدد فایل خام رو ویرایش کردم، مراحل ویرایش رو چندبار از اول به ترتیب های مختلف انجام دادم، حالت پوستری در مرحله تبدیل به سیاه و سفید ایجاد میشه و با نویزگیری و ریسایز تشدید میشه.
عکس ویرایش شده
فایل خام
دوستان سلام
میخوام حدود 200 قطعه عکس رو تو یه بنر 2 متری به صورت منظم بچینم
میدونم فتوشاپ برای این منظور CONTACT SHEET رو گذاشته
ولی خیلی نامنظم عکسها رو قرار میده
خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید آیا غیر ازین ،پلاگین خاصی برای این کار داریم؟
خود این پلاگین فتوشاپ با چه تنظیماتی کارو بهتر انجام میده؟
قبلا از راهنماییتون سپاسگزارم
درود .
یک اینکه آیا پلاگین نیک سافت ویر سازگار با cc2017 داریم؟ و همچنین سازگار با 2015 64bIT
و دو دوستانی که با select and mask در cc2017 کار کردن یه توضیح هم بدن چون آموزشهایی که هست برای این قسمت همگی با سوژه هایی پر کنتراست و پس زمینه ای یک دست هست با یک پس زمینه شلوغ و سوژه نسبتا همرنگ با کشیدن قلم ریفاین اج نتیجه مطلوبی نمی تونم بگیرم در واقع قسمت انتخابی همراه با قسمت خارج از انتخاب رو به طور متوسط نگهداری میکنه
سلام دوستان من یه مشکلی با Adobe Camera Raw دارم که تو تصویر کاملا مشخصه
این گزینه برای فتوشاپ من نداره که عکس HDR و Panorama میکنه خوده ACR
از تمام ورژن های ACR تست کردم نصب کردم بازم نشد
فتوشاپ CC 2014 و CC 2015 و 17 نصب کردم نشد
دوستان خواهشآ راهنمایی کنید چی کار کم خیلی لازم دارم
برای من این شکلی باز میشه و اون گزینه نیست.
http://www.upsara.com/images/gppg_545454.jpg
این گزینه برای من نداره
http://www.upsara.com/images/ofvq_ph...2_11-44-27.jpg
سلام خدمت دوستان عزیز
من دومین روزیه که وارو فروم شدم و اگر این درخواستم رو جای درستی ننوشتم عذر میخوام چون فقط دیدم نوشته بود پاسخ به موضوع...
رفقا من فتوشاپ کارم اگر دوستان اتلیه دارن یا عکس خام با کیفیت و رزولوشن بالا دارن برام بفرستن که روش تمرین کنم ...مرسی جبران میکنم
آیدی تلگرامم همین اسمم هست
Shahin_bxer@
مطمئن نیستم ولی شاید در این لینک، جواب سوالتون موجود باشه:
لینک
سلام
سال نو مبارک
در پروسه hdr قبلا پنجره EV setting برام نمایش داده میشد - حتی برای عکسهای اگزیف دار - اما الان مستقیما به پنجره تون مپینگ میره
راه حل چیست؟
با پاک کردن اگزیف یکی از عکسها، مشکل برطرف شد
سلام دوستان
عکس های خام هنگامی که با ACD See نمایش داده می شوند از نظر رنگی پردازش بهتری نسبت به فوتوشاپ دارند ، ایا راهی هست که در ACR پروفایل رنگی مانند ACD تعریف کرد؟
بعد از خروجی گرفتن از فتوشاپ ، کنتراست به شکل محسوسی کاهش پیدا میکنه (تفاوت بین چیزی هست که در محیط فتوشاپ دیده میشه و چیزی که بعد گرفتن خروجی هست) . خصوصا در عکس های پرتره که در تن رنگی صورت تاثیر زیادی داره . فتوشاپ هم به دلایلی CS6 نصب شده و در CC چنین مشکلی نبوده ! کسی نمیدونه مشکل از کجاست ..؟
وقتی برای اولین بار عکس خامی رو با این نرم افزار باز میکنید این برنامه نمیتونه به درستی فضای رنگی رو تشخصی بده و رنگها رو واقعی نشون نمیده کافیه وقتی عکس رو برای بار اول باز کردی یک بار enter رو بزنی تا نرم افزار باز بشه دوباره از محیط نرم افزار همون عکس خام رو باز کنی میبینی که الان فضای رنگی تغییر کرده ! حالا این حالت رو با زمانی که عکس رو در محیط ACR نگاه میکنی مقایسه کن به نظر من که تقریبا یکی هستن
شاید موقع خروجی گرفتن پروفایل رنگی رو به sRGB تغییر نمیدی بعدا که عکس رو جای دیگه نگاه میکنی اون فضای رنگی رو ساپورت نکنه و مشکل بوجود بیاد برو توی قسمت تنظیمات فتوشاپ در قسمت Export این تنظیمات رو چک کن :
اگر همین بود بعد برو عکس رو از منوی file بعد export و بعد اولین گزینه quick export as jpg عکس رو یه جایی ذخیره کن ! حالا ببین بازم همون مشکل کنتراست رو داری یا نه ؟ خبرش رو همینجا بگو
موفق باشی
سلام دوستان
کسی میتونه ایجاد این نوع افکت های نوری رو اموزش بده ؟ میدونم که نورپردازی نیست و میشه حالت های مختلفی ایجاد کرد ...
سلام دوستان
من یک مشکل با گرادیانت دارم
زمانی که گرادیانت رو روی بک گراند اعکال می کنم رنگ بصورت یکنواخت کم نمیشه و دندانه دندانه میشه
امکانش هست راهنمایی کنید