درود
چطور میتونم برای هر لایه مختلف، یک لایه تنظیماتی مثل Hue/Saturation اعمال کنم که فقط روی لایه مورد نظر سنجاق شده باشه ( نه روی تمام لایه ها )
Create Clipping Mask رو پیدا نمیکنم. شورتکاتشو (alt-ctrl-g) بلدم اما خود گزینهه کجا رفته ؟
Printable View
درود
چطور میتونم برای هر لایه مختلف، یک لایه تنظیماتی مثل Hue/Saturation اعمال کنم که فقط روی لایه مورد نظر سنجاق شده باشه ( نه روی تمام لایه ها )
Create Clipping Mask رو پیدا نمیکنم. شورتکاتشو (alt-ctrl-g) بلدم اما خود گزینهه کجا رفته ؟
سلام.دوستان عزیز درحال حاضر برای تهیه ونصب فتوشاپ کدوم ورژن رو مناسب دونسته وپیشنهاد میدید؟ممنون
بهترین راه رو نمی دونم اما یکی از راه ها اینه که ناحیه ای که می خواید رنگش رو همسان قسمت دیگری کنید رو انتخاب کنید و به مقدار مناسب Feather بدین بهش. بعد با استفاده از Match Color روش کار کنیدنقل قول:
برا عکسهایی که با فلش خود دوربین گرفته شده و به علت کرم زدن به پوست صورت رنگ پوست با گردن فرق می کنه چطوری باید همسان سارس رنگ پوست بدن با گردن را انجام داد
البته بهتره قسمتی از صورت یا میانگینی از رنگ صورت یا ... رو جداگانه یه لایه یا ویندو بدین بهش (به عنوان سورس)
Adobe Photoshop CC 2014
http://soft98.ir/software/pic-tools/...Photoshop.html
دوستان کسی اموزشی برای نقاشی دیجیتال (تبدیل پرتره به نقاشی) داره منو راهنمایی کنه؟خیلی گشتم ولی به نتیجه ی جالبی نرسیدم
دورود
یک سوال در مورد فتوشاپ دارم
دو لایه داریم که لایه بالا یک ماسک سفید دارد
که میخواهیم از 4جهت گرادینت اضافه کنیم مشکل این هست با کشیدن گرادنیت 2دوم گرادنیت اول از بین میرود
چطور میشه روی ماسک از 4جهت گرادینت داشت؟
سلام
شما وقتی ابزار گردینت را انتخاب می کنید در نوار ابزار قسمتی دارید که رنگ گردینت شما را نمایش می ده، همچنین اگر روش کلیک کنید می تونید گردینتهای دیگر رو انتخاب کنید و شما در این قسمت باید گردینت دوم رو انتخاب کنید که یک طرفش رنگ Foreground شما هست و طرف دیگه ترنسپرنت یا شفاف! در این صورت گردینتی که می کشید تنها بخش رنگ دار روی ماسک اعمال می شه و بخش ترنسپرنت یا شفافش تاثیری بر ماسک شما نداره و ایرادی پیش نمیاد....
یکی از دوستان من اخیرا فوتوشاپ نصب کرده (روی مک) هم CS6 و هم CC هردو یه مشکل مشترک دارند! ابزار Move (میانبر V) با ماوس یا ترک پد کار نمیکنه!!! به این معنی که اگه در حالت Free Transform باشیم یا با کلید های جهتی در ابزار move لایه رو حرکت بدیم، مشکلی وجود نداره؛ ولی اگه برای حرکت ابزار move رو انتخاب کنید و بخوایم با ماوس درگ کنیم، بعد به محض اینکه ماوس رو حرکت میدیم، خود به خود و بدون اینکه حتی کلید ماوس رو رها کرده باشیم، لایه سرجای اول برمیگرده!
کسی مشکل مشابهی داشته و یا نظری در این مورد داره!؟
....
سلام
لینک دانلود نرم افزار Adobe Extebtion Manedger رو اگه بزارید بسیار ممنون میشم
دوست عزيز خودتون ميتونيد به راحتي با يك جستجوي ساده به نتيجه برسيد.نقل قول:
یعنی کسی این سوال رو ندید؟!!!
به جاي اينكه اين همه منتظر جواب ديگران باشيد خودتون سعي كنيد واگه نتيجه اي نداشت سوال كنيد .
اين همه سايت وجود داره ميتونيد از يكي از اونها دانلود كنيد .
Adobe Extension Manager
سلام
ممنون از پاسختون
سرچ کردم متاسفانه چیزی دستگیرم نشد
سلام دوستان
پیشاپیش سال نو رو شادباش میگم
کرک یا سریال نامبر ممجموعه پلاگین های فتوشاپ GOOGLE NIK COLLECTION شامل (Color efex Pro .... ) ورژن 1.2.7 برای سیستم عامل MAC رو میخواستم
ممنون.
با سلام و سپاس
آموزش استفاده از این پلاگین Nik Software Sharpener Pro v3.010 رو میخوام راهنمایی بفرمایید
ممنون
سلام
من به تازگی فتوشاپ CC را نصب کردم. اما مشکلی که دارم این است که هر فایلی را که باز می کنم خود فایل نمایش داده نمیشود. همه چیز کار می کند و لایه ها هم هستند اما فایلی دیده نمی شود! ویندوز ۸ دارم. دوبار هم نصب کردم همین مشکل بود. قبلا با cs6 هم چنین مشکلی داشتم. باید ابتدا فتوشاپ را باز می کردم و بعد فایل را باز میکردم در غیر این صورت همین مشکل بود. اما الان با CC به هیچ وجه فایل نمایش داده نمیشود.
فایل پیوست 67432
سلام.
در برنامه فوتوشاپ از منوی edit و زیر منوی preferences گزینه performance رو انتخاب کنید و تیک گزینه use graphic processor را بردارید و ok کنید.
.
.
احتمالا یا درایور کارت گرافیک شما آپدیت نیست یا Run-time library هاتون نسخه نهاییش نصب نیست و یا crack برنامه ایراد داره!
ممنون. حل شد. فکر می کنم مشکل از کارت گرافیک باشه. اون رو هم آپدیت می کنم.
تفاوت زبانه ي whites و exposure از زير مجموعه تنظيمات basic در adobe camera raw چيست؟ تفاوت و نحوه كار به صورت تئوري و علمي مد نظرم هست.
مي شود اين موارد را با زير مجموعه parametric در curve معادل سازي كرد؟ يا الگوريتم گزينه هايي كه در صفحه اول acr مي بينيم پيچيده تر از اين حرف ها است.
منبعي براي آشنايي با پشت پرده ي اين تنظيمات توسط adobe ارايه شده است يا اين الگوريتم ها يه صورت secret باقي مانده است؟
هیچ فرایندی معادل ندارد
هر یک از این ابزار ها توسط تیم های مختلف با کارآیی متفاوت طراحی شده اند
نکته جالب اینجاست
در فرایند تولید نرم افزار هیچ فردی نیست که به نرم افزار شرکت مسلط باشد هر گروهی توانایی بخش خود را می داند و از آنجایی که طراحی ها خیلی پیچیده هستند افرادی که برای کار با این نرم افزار آموزش میبینند هیچ گاه دیدگاه 100% روی نرم افزار ندارد
ولی تفاوت در ابزار های مد نظر شما اینقدر زیاد است که پیچیدگی آنچنانی ندارد
تنها 1 نکته اهمیت دارد و آن خروجی است هر ابزاری نتیجه دلخواه شما را بوجود آورد بهترین ابزار است
یک سوال از اساتید
من موقع کار با فتوشاپ وقتی چند لایه سیاه و سفید باز میکنم، برعکس موارد دیگه، لایه زیری لایه غالب میشه و باید برای ایجاد تغییرات دلخواه باید زیری رو بلاک کنم. با تنظیمات و فیلترهای دیگه مشکلی ندارم فقط با سیاه و سفید.
سلام دوستان
ی سوال داشتم ازتون
برای اینکه پس زمینه یه عکسی رو تار تر از اون چیزی ک هستش بکنیم باید چکار کنیم؟
فتوشاپ بهتر این کار رو انجام میده یا لایتروم؟کدوم ابزار این امکان رو فراهم میکنه؟
موفق باشید
سلام
چطوری چند عکس پیاپی را به یک عکس تبدیل کنم.مانند عکس زیر فایل پیوست 69267
درود
ابتدا عکساتونو توی فتوشاپ باز کنید و همه رو به یک فایل انتقال بدید..
.یعنی مثلا عکس شماره ی 2 و 3 و 4 رو بر روی عکس شماره ی 1 درگ کنید..
بعد از پالت لایه ها همه ی لایه هارو انتخاب کنید و روی اونا کلیک راست کنید
و گزینه ی Convert To Smart Object رو انتخاب کنید تا همه ی لایه ها به یک لایه ی اسمارت
آبجکت تبدیل بشه..
حالا این مسیر رو دنبال کنید:
Layer > Smart Objects > Stack Mode > Minimum
یه مشکل در فتوشاپ دارم جایی نبود مطرح کنم بعد ویرایش در camera raw عکس با نویز خیلی زیاد در فتوشاپ ظاهر میشه ویندوز رو عوض کردم فقت 2 روز خوب بود باز مشکل پیدا کرد در پلاگین ها اینطور نیست
فایل پیوست 69619
فایل پیوست 69620
درود
دوستان این ویرایش به چه شکل اجرا میشه ؟ آیا پلاگین خاصی داره ؟
فایل پیوست 69678 فایل پیوست 69679
جناب حسینی کاملا مشخصه با فیلتر خود فوشاپ یعنی motion blur صورت گرفته
این موارد را بررسی کنیدنقل قول:
یه مشکل در فتوشاپ دارم جایی نبود مطرح کنم بعد ویرایش در camera raw عکس با نویز خیلی زیاد در فتوشاپ ظاهر میشه ویندوز رو عوض کردم فقت 2 روز خوب بود باز مشکل پیدا کرد در پلاگین ها اینطور نیست
ابتدا طبق تصویر زیر گزینه Reset camera raw defaults را انتخاب کنید تا تمامی تنظیمات ریست شود
فایل پیوست 69681
سپس در قسمت پایین ACR روی گزینه زیر که در تصویر مشخص است کلیک کنید
فایل پیوست 69682
و تنظیمات را مشابه تصویر زیر انجام دهید فقط توجه داشته باشید در قسمت Image Sizing رزولوشن دوربین خودتان را انتخاب کنید و در قسمت Output Sharpening چک باکس مربوطه تیک نخورده باشد چراکه باعث افزایش نویز بعد از ورود به محیط اصلی فتوشاپ میشود.
فایل پیوست 69683
سلام من یک سری اکشن دانلود کردم چطور می تونم در فتوشاپ لود و باگزاری کنم؟
ممنون
سلام احسان جان. به منوی ویندوز و سپس اکشن (Alt+F9) برید و "Load Action" رو بزنید، سپس فایل مورد نظر را انتخاب و اجرا نمائید. به همین راحتی.
البته قاعدتا اکشنی که دان کردین زیپ هست و باید قبلش اکسترکت کنید.
ارادت
و اما سوال من؛ چطور میتوانم مجموعه عکس را "Water Mark" کنم؟ از طریق اکشن قضیه خیلی طولانی میشه، خاطرم هست قبلا دوستان روش بسیار سریعی عنوان کرده بودند.
سلام
روشی که خودم برای ریسایز و اکشن دسته جمعی استفاده میکنم:
اول یه اکشن از واتر مارکتون میسازین
و
فایل پیوست 70117.
سلام
یه سوال داشتم
سوالم اینکه اگر خواسته باشیم دور یه شی یه متن بنویسیم و دور اون شی رو با ابزار سلکت مشخص کنیم که متن تا اون قسمت سلکت شده ادامه پیدا کنه چه کاری باید انجام بدیم؟ فکر کنم توی عکس واضح تر باشه نسبت به توضیحاتم
فایل پیوست 70762
یا مثال واضح تر توی عکس زیر هست که کنار اون آقا رو اگه توجه کنین مثل بدنش متن خمیده شده
فایل پیوست 70763
نميدونم آيا راه راحت تری هست يا نه اما اولين چيزی که به ذهن من مياد اينه که يه متن باز کنيد چسبيده به سر سوژه. با اسپيس زدن کنار سوژه متن رو مرتب کنيد و هماهنگ با سوژه پايين بريد تا آخر که نوشتيد متن تموم شد کل متن رو جابجا کنيد به ميزان دلخواه فاصله بديد
ترکیبی از ایلاستریت و ایندیزاین
ممنون بابت پاسخ دوستان
اما اسپیس زدن برای موقعی که عکس در ابتدای متن باشه جواب میده
ولی به نظرم زمانی که عکس ما در آخر هر خط هست جواب گو نیست این روش
یعنی واقعا با فتوشاپ نمیشه؟
دوستانی که با ایلاستریتور و یا ایندیزاین انجام دادن این مورد رو لطفا راهنمایی کنن. ممنون
در نرم افزار ایندیزاین شما میتونید یک باکس یا جعبه text با شکل های مختلف بسازی
کلا دستت بازه برای متن نوشته شده هر باکسی درست کنی
حتی اشکال غیر منتظم
مثل همینی که در شکل می بینید
عکس را قرار داده و برای متن یک جعبه اختصاصی ساخته که دور عکس را گرفته است
ایندیزاین نرم افزار تدوین و ویرایش کتاب هاست
یادگیریش هم ساده هستش
در سایت های ایرانی آموزش فارسی هم داره
کد:http://www.sitepoint.com/create-type-within-a-shape-in-photoshop/
ممنون بابت منبع مفیدی که معرفی کردید..
اما مشکلی که هست اینه که اشکال غیر منتظم نمیشه ایجاد کرد و همینطور رنگش رو روی No Fill قرار داد
(البته شاید هم بنده راهش رو بلند نیستم)
ممنون بابت پاسختون
امیدوارم بتونم راه حلش رو پیدا کنم
چون تا حالا کار نکردم با ایندیزاین
مثال بنده اگه این باشه
اساتید از چه روشی توصیه میکنن که اقدام کنم؟
فایل پیوست 70796
اولا من هم روی این موضوع تاکید میکنم که این قبیل کارها اصولا باید با این-دیزاین انجام بشه که مخصوص این کار ساخته و برای خیلی از مشکلاتی که براتون پیش میاد راه حل خیلی ساده ای داره…
اما روش این کار در فوتوشاپ:
ابتدا باید یک path برای کادر نوشته خودتون درست بکنید، برای این کار میشه از ابزار های انتخاب هم استفاده کرد و بعد اون رو به path تبدیل کرد، ولی معمولا کار با خود ابزار های path راحتتر و سریعتره و نتیجه بهتر میشه.
برای مثال در شگل بالا، ابزار pen (میانبر p) رو انتخاب کنید (چک کنید که در نوار ابزار بالا (زیر منو ها) اولین گزینه که یه منوی لیستیه، روی path باشه و pixel یا shape نباشه) و بالای حرف دال در کلمه «مقدسی» سطر اول کلیک کنید، بعد کلید شیفت رو نگه دارید و زیر حرف دال در کلمه «انفرادی» کلیک کنید تا یک خط صاف رسم بشه، بعد در همون راستا بیاید پایین تا به گلها برسید و در حالی که شیفت رو نگه داشتید، دوباره کلیک کنید تا خط صاف عمودی رسم بشه. بعد زیر «با» در آخر آخرین سطر شیفت+کلیک کنید تا خط سوم هم رسم بشه و برید بالا تا به گل ها (بالای الف در «خانواده») برسید و دوباره شیفت+کلیک کنید.
تا اینجا یک مستطیل ناقص باید داشته باشید (توجه کنید که فقط باید کلیک کنید و تا الان درگ نداشتیم)
حالا با کمی فاصله از شکل بعد از هر انحنا یک بار کلیک و درگ کنید طوری که منحنی با فرم متناسب با شکل کناری رسم بشه، این کار رو ادامه بدید تا به اولین نقطه (بالای حرف دال در کلمه «مقدسی» سطر اول) برسید؛ روی اون نقطه برید تا کنار پوینتر ماوس یه دایره ظاهر بشه، بهد آخرین کلیک و درگ رو هم انجام بدید تا مسیر بسته بشه.
در نهایت ابزار تایپ رو بردارید و داخل این path کلیک کنید و متن رو توش بنویسید:
فایل پیوست 70803
پ.ن: اگه نقطه ای رو خواستید جابجا کنید کلیک کامند (کنترل در ویندوز) رو نگه دارید و اگه خواستید خطوط مرجع انحنا ها رو برای قبل و بعد از نقطه حرکت بدید کلید آپشن (alt) رو بگیرید
واقعا ممنون بابت توضیحات کامل و جامعتون
دو تا مطلب
اول اینکه مگه نمیشه ما این شکل رو که داریم (به صورت png هستش) رو روش همراه با کلید کنترل کلیک کنیم (البته روی لایه مربوطش) که شکل دقیقا select بشه و بعد اونو یه طوری به شیط تبدیل کنیم و بعد با inverse کردن یا ترفندی به shape تبدیلش کنیم؟
اگه با این روش صورت بگیره فکر میکنم خیلی راحت تر بشه
چون هرچقدر هم آدم دقت به خرج بده بازم مثل این روش نمیتونه دقیق محل مناسبی رو انتخاب کنم و بالاخره متفاوت از لبه اون گل در میاد..
و دوم اینکه
میشه منبعی برای آموزش ایندیزاین (در حدی که بشه کارهایی مثل این بنر 120*60 رو انجام داد) قرار بدید؟ البته اگر فیلم باشه بهتره (زبانش مهم نیست)
چون فکر میکنم به نقل قول از خودتون خیلی ایندیزاین ابزارها و راه های بهتری برای این طور طراحی ها داشته باشه
که خب ما فقط چسبیدیم به فتوشاپ
برای این-دیزاین من in-design essential training از موسسه لیندا رو پیشنهاد میدم که البته زمان و حجمش زیاده، ولی خیلی کامل و جامع توضیح داده… پیدا کردنش با خودتون.
اما در مورد کار فوتوشاپ:
همونطور که گفتم شما میتونید به هر طریق این path رو بسازید، اما در این مورد خاص چون تصویر شما قسمت های خالی داخلش داره، بسته به سایز نوشته ها و طول کلمات ممکنه بتونه کلمه ای رو توی اون قسمت ها جا بده.
اما اگر میخواید از این روش برید، اول کادر کلی متن رو با rectangular marquee tool (میانبر m) انتخاب کنید؛ یعنی یه مستطیل مثل چیزی که الان تو فایلی که فرستادید برای متن در نظر گرفته بودید. حالا کامند و آپشن رو با هم نگه دارید و روی لایه کلیک کنید (در این حالت وقتی پوینتر رو روی تصویر لایه میبرید یه منهای کوچک زیر پوینتر میاد.). اینطوری بجای اینکه لایه بصورت انتخاب در بیاد، سطح اون رو از مستطیل انتخاب قبلی کمش میکنه و میشه کادری که شما میخواید. فقط مونده اینکه به path تبدیلش کنید؛ برای این کار روی ناحیه انتخاب کلیک راست کنید و make work path رو بزنید، تو کادری که باز میشه عدد مناسب رو وارد کنید (هرچی کمتر باشه خطوط دقیق تر میشه) و تایید کنید تا path رو بسازه.
بازم میگم که این شکل هایی که یک تکه نیستند و قسمت خالی دارند برای این روش میتونن دردسر دار بشن، ولی اگه خواستید این کار رو بکنید بسته به دقتی که لازمه، و وقتی که دارید، میتونید قبل از تبدیل selection به path، اون حفره ها رو هم با استفاده از ابزارهای مختلف حذف کنید.
سلام و وقت همگی بخیر
سوال: توی روتوش پوست در پرتره با استفاده از Healing Brush و Clone Stamp باید چکار کنیم تا تکسچر و بافت پوست از محلی که نمونه برداری می کنیم به همون صورت روی ناحیه هدف اعمال بشه و حالت سافت پیدا نکنه؟
ممنون
متشکرم
پس باید دو نکته رو رعایت کنم: 1- Opacity رو روی 100 درصد بذارم. 2- روی یک محل چند بار کلیک نکنم.
امتحان میکنم و نتیجه رو میگم.
سوال دیگه اینه که توی استفاده از ابزارهای Healing Brush و Clone Stamp چه موقع بایستی از تک کلیک استفاده کنیم و چه موقع میتونیم موس رو روی ناحیه هدف حرکت بدیم و بکشیم؟ (به حالت Drag)
مرسی
زمانی که شما براشتون(قلم) کوچک باشه و یک ناحیه ی بزرگتر یا یک خط یا curve و ... که به حالت و اندازه ی قلم نباشه و بخواهید منتقل کنید اجباراً باید قلمتون رو تکان بدید تا قسمت بیشتری از مرجع منتقل بشه و تو همون جا هم اگر چند بار از یک محل(مقصد) عبور کنید احتمالاً دچار همین مشکلی سافت شدن یا از بین رفتن تکسچر خواهید شد، این عمل باعث میشه مرجع چند بار بر مقصد شما کپی بشه و به همین خاطر تا جایی که می دونم از کیفیت پیکسل محل مقصد کاسته میشه و تکسچر و ... از بین میره.
امیدوارم به نتیجه ای که مد نظرتونه اشاره کرده باشم.
بنده هم مشکلی دارم:
وقتی سه شات رو برای Merge To HDR فراخوانی میکنم، پس از مرج شدن و هنگام اجرای ACR با ارور کمبود رم مواجه میشم.
در حالی که لپ تاپم 4 گیگ رم داره و هروقت این ارور رو داده دیدم که حدود 1.5 گیگ رم خالی دارم.
( البته CPU Core 2Dual هست )
اخیرا آخرین ورژن فتوشاپ را نصب کردم و به مشکل مسخره ای برخوردم اینکه وقتی پلاگین روی فتوشاپ نصب میکنم بعد از بار کردن فتوشاپ به ارور Stop working بر میخورم و فتوشاپ بسته میشود!
بعد از آنیستال کردن پلاگین مشکل حل میشود
دوستان راه حلی سراغ ندارید؟
درود
من با Layer mask و قلم مشکی قصد دارم یک سری از قسمت های عکسی رو پاک کنم تا لایه ی زیر مشخص بشه، لایه ی بالا سیاه و سفید هست و لایه ی زیر رنگی، میخوام کل عکس سیاه و سفید باشه فقط سوژه رنگی باشه
به راحتی میشه با قلم سیاه و کشیدن روی Layer Mask قسمت های مشخصی از لایه ی بالایی که سیاه و سفید هست و پاک کرد
قبلاً یادمه یک شورتکاتی استفاده میکردم که وقتی قلم مشکی رو روی عکس میکشیدم که پاک کنه اون قسمت پاک شده رو با رنگ قرمز نشون میداد و کنترل بهتری روی قسمت هایی که پاک کردم داشتم، الان متاسفانه اون شورتکات رو یادم رفته
کسی از اساتید میتونه کمک کنه؟
امیدوارم سوالم و رسونده باشم
ممنونم از کمکتون
درود
دوستان قبل از اینکه ویندوزم رو عوض کنم، تفاوت آیکون فایل های jpg و psd در حالت بند انگشتی با قرار گرفتن لوگوی PS در کنار فایل psd مشخص بود اما متاسفانه الان این ویژگی رو از دست دادم.
چیکار میتونم بکنم ؟
فایل پیوست 71639
سلام
امروز طی عکاسی بالنز 11-16 توکینا شدیدا با مشکل فلر روبرو شدم
تقریبا تمامی عکسام خراب شده
راهی هست که بشه حذفشون کرد؟
فایل پیوست 71973
مواقعی که خود خورشید داخل کادر هست اگر سه پایه همراهتونه یک عکس بگیرید و عکس بعدی انگشت رو روی خورشید یا منبع نور قرار بدید.
بعدا توسط ماسک جدا کنید.
بدون سه پایه هم البته امکانش هست ولی نه چندان قابل اطمینان.
غیر از این مورد راه دیگه ای نیست غیر از Clone کردن که البته فلر این لنز راحت تر از لنز های دیگه قابل حذفه.