توصیه می کنم این مطلب رو بخونید
+
در مورد سوال دومتون عکاسی در حالت RAW سرعت نسبتا پایینتری داره
و تاحدودی هم به سرعت مموریتون بستگی داره
توصیه می کنم این مطلب رو بخونید
+
در مورد سوال دومتون عکاسی در حالت RAW سرعت نسبتا پایینتری داره
و تاحدودی هم به سرعت مموریتون بستگی داره
خیر 16 بیتی بودن فایلهای RAW ربطی به خروجی 12 یا 14 بیتی دوربین ندارد. واقعیت این است که چه خروجی شما 12 بیت باشد یا 14 بیت، این پهنه اطلاعاتی در گستره 16 بیتی گسترده خواهد شد. آیا 16 بیت اطلاعات واقعی است؟ خیر فقط ظرفش 16 بیتی است اما اطلاعات موجود 12 یا 14 بیت، بسته به دوربین خواهد بود.
سرعت عکاسی RAW در دوربینهای SLR امروزی تقریبا تفاوتی با JPEG ندارد. فقط در عکاسی پیاپی بعلت محدود بودن بافر، تعداد عکسهای پیاپی کاهش میيابد.
ببخشید Lightroom را از کجا میتونم دانلود کنم؟
لینک دانلود نسخه 2.3 این برنامه:
البته حجم برنامه 166 مگابایت است و احتمالا برای دانلودکامل آن باید وقت زیادی صرف کنید.کد:http://rapidshare.com/files/206302481/APL2.3.rar
موفق باشید
عليرضا تارا
عليرضا تارا
mobinn جان
من قبل تر ها برنامه اي را از سايت مايكروسافت دانلود كردم و روي ويستا كه دارم البته در واقع گالري خود ويستا را آپديت كردم وقتي كه آپديت شد البته حدود 60 مگابايت دانلود كرد حالا به راحتي فايل هلي RAW را را به همراه اگزيفت هاي آن به من نمايش مي دهد و قابليت هاي زيادي را هم به همراه داشته است از جمله دسته بندي هاي متفاوت راي دادن به تصاوير خودتان و به اشتراك گذاري تصاوير روي LAN و ... .
==========
علي چاوشي
.Brief Description
Version 1.0 (Build 50)
The Microsoft RAW Image Thumbnailer and Viewer provides the ability to view, organize, and print photos captured in RAW image formats from supported Canon and Nikon digital cameras
Overview
(This release contains support for new cameras such as the Canon EOS 5D, Nikon D50, D70s, and others.)