من مدتی پیش بین دو برنامه کاهش نویز , مقایسه ای انجام دادم که البته حالت شخصی داشت اما شاید بتواند برای برخی از دوستان جالب باشد
بررسی و مقایسه بین دو برنامه قدرتمند کاهش نویز
من این بررسی رو روی دو نرم افزار ( پلاگین ) کاهش نویز یعنی
Picture Code Noise Ninja 2.3.2 و Nik Software Dfine 2.0 انجام دادم
در ابتدا عکسی که با ایزوی 800 توسط دوربین خودم برداشتم در زیر میبینید
قسمتی رو با کادر سفید مشخص کردم که برای مقایسه بهتر , کراپ صد در صد رو از این منطقه انتخاب کردم
قسمتهایی هم با حاشیه زرد مشخص شده که اینها نقاطی بودند که من به عنوان نمونه نویز در هر دو برنامه معرفی کردم
پس عکس یکسان و نمونه هایی هم که به عنوان بررسی نویز , در هر دو برنامه مشخص کردم , کاملا یکسان بوده
خب من کراپ صد در صدی رو به صورت زیر در نظر گرفتم. این کراپ قبل از اعمال نویز برداری بوده و نویز های تک رنگ و رنگی در اون کاملا مشخصه
ابتدا پلاگین نویز نینجا رو اعمال کردم با تنظیماتی که در زیر عکس میبینید. قصدم در هر دو برنامه این بود که مقدار نویز برداری رنگی بیشتر از نویز برداری تک رنگ باشه
و سپس نویز برداری توسط نرم افزار Nik Software Dfine 2.0 انجام شد که باز هم تنظیمات برنامه رو در زیر عکس میبینید
چیزی که مشخص بود این بود که در برنامه Dfine 2.0 نویزها با قدرت بیشتری برداشته میشه . یعنی قسمت های یکدست , کاملا عاری از نویز میشن اما مشکل در لبه ها ی اشیا وجود داره . یعنی صاف بودن لبه ها در این برنامه , خوب حفظ نمیشند و عکس کمی آبرنگی دیده میشه
کراپ 200 درصد رو در زیر میبینید
اما در پلاگین نویز نینجا , اگر چه نویزها به طور کامل برداشته نمیشند اما امتداد لبه ها بسیار بهتر و منطقی تر , حفظ میشن و در واقع اشکالات غیر طبیعی در عکس بوجود نمیاد
کراپ 200 درصد از عملکرد نویز نینجا رو در زیر میبینید
با این وجود نمیتوان برتری مطلق را با نویز نینجا دانست . در عکس های مختلف مخصوصا طبیعت ممکنه نتایج متفاوت باشه. اما به هر حال با توجه به مقوله چاپ که اندکی نویز در چاپ های معمولی ( نه خیلی بزرگ ) به چشم نمیاد , من برنامه نویز نینجا را موفق ترین برنامه کاهش نویز برای حفظ بافت عکس میدونم
==========
البته پست شما و پست من قطعا به تاپیک مناسب خودش انتقال داده خواهد شد . چون اینجا مربوط به پلاگین پرتره است نه برداشت نویز , اما چون شما اینجا پست زدید , من هم این پست رو در ادامه پست شما زدم