پاسخ : پاسخ: کیفیت FULL HD
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aryaie
سلام
نميدونم جاي درستي اين سوال رو مطرح ميكنم يا خير.
بهرحال مشكلي كه واسم پيش اومده خيلي بزرگه:
من يك دوربين هنديكم سوني HDR-XR500 دارم كه تازه خريدم و ايام عيد براي اولين بار با كيفيت HD HQ بوسيله اين دوربين فيلمبرداري كردم.
مشكلي كه وجود داره اينه كه فيلمها روي LCD دوربين و از طريق تلويزيون خيلي خوب و روان و عالي پخش ميشه
>>>>>> اما وقتي با USB دوربين رو به كامپيوتر وصل ميكنم، توي پخش صحنهها يه جورايي پرش داره و حالت فريم فريم شدن يه چيزي شبيه فيلمهاي موبايل داره. حتي وقتي روي هاردديسك هم كپي ميكنم اينطوره. هم روي ويندوز ايكسپي (كه كودكها كامل نصب شده) و هم روي ويندوز 7. :::confused2:::
پسوند فايلها MTS ميباشد.
از طريق دهها كانورتور تبديل كردم، به انواع فرمتها ولي نشد كه نشد. :::angry:::
يك نمونه چند ثانيهاي از اين فيلم رو گذاشتم. (حجمش حدود 4 مگه) :::blushing:::
http://aks98.com/images/0bs6l0w7zjeoglf4w6m.zip
خيلي ممنون ميشم اگه دوستان قبول زحمت كنن و راهكاري ارائه بديد كه اين نوع فرمت رو بتونم به فرمتهاي رايج تبديل كنم و حاصل كار فيلمي صاف و شفاف و روان بشه (شبيه اون چيزي كه وقتي دوربين رو به تلويزيون وصل ميكنم پخش ميشه).
متشكرم :::happy::: :::love2:::
با سلام
مشخصات فیلمی که آپلود کردین
پسوند فایل mts
رزولوشن 1440*1080
فرم ریت : 50.000 fps
ویدئو انکودر : h264
شما میتونین با نرم افزار
Aiseesoft AVCHD Viddeo Converter
یا بقیه نرم افزار های این شرکت
فایلهاتون رو به یه فرمت دیگه تبدیل کنید
لینک دانلودش رو هم یه سرچ بزنین پیدا می کنید
نسخه اصلی دمو هست و 5 دقیقه بیشتر خروجی نمیده ولی پچ اونو پیدا کنید درست میشه
موفق باشید
پاسخ : پاسخ: کیفیت FULL HD
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid415
سلام دوستان
من همیشه یک چیز جای سوال بوده برام، خواهش می کنم دوستانی که اطلاعات خوبی دارن جواب این سوال رو بدن، چرا کیفیت صحنه های فیلم برداری شده با دوربین های تجاری مثلا در فیلمهای هالیوودی یه حالت خاصی داره نمیدونم چه جوری بگم، رنگها فرق دارن، کنتراست فرق داره، همه چیز یه جور دیگست، مثلا یادمه تو یک فیلم یه صحنه اکشن خیلی مهیج بود که وقتی پشت صحنه رو نشون دادن آخر فیلم که با دوربین معمولی گرفته شده بود به نظر خیلی غیر واقعی و مسخره بود، میخوام ببینم این به دلیل استفاده از لنزهای خاصه یا دوربین فرق داره، البته من با دیدن فیلم زیر خیلی خیلی تعجب کردم این فیلم با دوربین
Canon EOS-1D Mark IV گرفته شده (
لینک دانلود) و واقعاً محشره در حد فیلم های هالیوود، در صورتی که خیلی از ما ها کیفیت این دوربین ها رو کم و بیش دیدیم و اصلاً هیچ وقت به اینچنین کیفیت نمیرسه، نمیدونم نرم افزاری یا از لنز یا از چیز دیگست فقط وقتی دیدم مغزم هنگ کرد، این یه فیلم HD که اونم با کنن گرفتن (
لینک دانلود) اصلاً ببینید قابل مقایسه هست با قبلی،
(توصیه میکنم فیلم اول رو حتماً ببینید چون فوق العادست)
سلام، ممنون از کلیپی که گذاشتید. واقعاً عالی بود!
اتفاقاً منم همین سؤال دوستمون رو دارم. ممنون میشم اگه دوستان توضیح بدن.
من زیاد از دوربین سردرنمیارم. اما این کیفیت فیلم برای یه دوربین عکاسی دیجیتال باور کردنی نیست. من فکر کردم کلیپ مربوط به یه دوربین فیلمبرداریه!
آیا تو بازار هندیکمی هست که چنین کیفیتی (یا نزدیک به این) داشته باشه؟ حداقل قیمتش چنده؟
ممنون