راهنمایی دوست تدوین گرم بعد از مطالعه روم :
حضور دوست گرامی جناب آقای سعید
با سلام
اول اینکه خب بسیار عالی هست که شما تا این حد به ظرافات اهمیت می دید و دنبال جزییات تکنیکی هستید
ولی باید عرض کنم همونطور که همکارم فرمودن . خیلی از مسایلی که شما به دنبالش هستید مراحلی بعد از داشتن یه استودیوی کروماکی خوب هست
رعایت فاصله مناسب از پرده که سایه ای از جسم فورگراند روی اون نیفته و یک دستی نور پرده کروماکی از اصول اولیه هستن .... چیزی که توی عکس ارسالی شما به عنوان نمونه کاری که انجام داده بودین رعایت نشده بود
در مورد دوربین :
بسیار توصیه میشه که برای امور کروماکی دوربین هایی با Sample:4:4:4 یا حداقل 4:2:2 استفاده کنین
(دیگه خودتون توی امر جزییات دوربین ها استاد هستین )
با این حال ما با دوربینی با Sample :4:2:0 که همین نمونه H264 دوربین شما رو هم شامل می شه . نتایج قابل قبولی گرفتیم (البته به شرط شرایط استودیویی مناسب که توی بالا ذکر شد )
مورد بعدی بحث نرم افزاری قضیه و تکنیک های در اوردن یه کروماکی خوب از تصاویری هست که خیلی هم خوب نیستن
خب . Keylight از Foundry که معرف حضور هست ....
عالی عمل می کنه .... و بعد از اون تجربه که به کمک شما میاد ....
مورد آخر در مورد ضبط روی نوار
یکی از بهترین کارتهای تدوین موجود در دنیا که توی ایران کمتر شناخته شده هست همین کارتهای سری Blackmagic هست که بخاطر ارایه دوربینش کم کم داره توی ایران شناخته می شه .... یه کمپانی پدرو مادر دار امریکایی با کیفیت بسیار عالی برای رکورد
شخصا این کارت رو برای تدوین Real Time توصیه نمی کنم ولی اکیدا برای هرنوع ضبط توصیه می کنم
این کارت (اون نمونه ای که ماداریم ) دیگه تولید نمی شه
یه نسخه سه بعدی از اون رو بعد از یه مدت کمپانی به بازار ارایه داد که توی لینک پایین می تونین مشخصاتش رو ببینین ....
کارتی که ما یه مدت باهاش ضبط داشتیم همین کارت بود ولی قابلیت سه بعدی رو نداره
قابیلت ضبط 4:4:4 و Uncompress Full HD و 2k از حداقل امکانات کارته
فقط بهتر از من می دونین که اگه توی این حالت فیلم رو به سیستم منتقل کنین و از فشرده سازی های دیگه کارت استفاده نکنین .... برای اجرای همچین فایل ضبط شده ای بجز سیستم قوی . به هارددیسکهای بسیار سریع نیاز دارین
Blackmagic Design DeckLink HD Extreme 3D BDLKHDEXTR3DPLUS B&H
مورد بعدی که فرموده بودین این بود که تصاویر شما همه متحرک هستن
در مورد نقاط ترکیکنگ که خودتون در جریان هستین
ولی در مورد دوربین پیشنهاد می کنم حتما از دوربینی با 50 یا 60 فریم استفاده کنین
توی حرکت برای لبه های جسم متحرک شما توی کروماکی سایه محوی بوجود میاد که شما رو در حذف پس زمینه به مشکل خواهد انداخت
البته این تجربه در مورد دوربین های DSLR 25p و 30p پیش میاد / حساب دوربین های حرفه ای تر رو از این مبحث جدا می کنیم
و در پایان و به عنوان آخرین پیشنهاد عرض می کنم که از بین دوسه گزینه موجود توی دوربین ها . یه دوربین واسه یه روز اجاره کنین و سعی کنین صحنه کروماکی استانداردی جلو دوربین بوجود بیارین اگر جواب مورد نظر رو نگرفتین واسه یه روز دیگه یه دوربین دیگه رو تست بزنین
امیدوارم راهگشا بوده باشه