شاهین عسگری جاویدCanon EOS 30D - SIGMA 18-200mm f3.5-6.3 DC OS - Canon EF 50mm f1.8 II
سلام!
اومدم خدمت جناب عکاسباشی بگم که یادش بهخیر، پیشترها، در ثبت تصاویر متحرک، صحبت از زاویهی شاتر بود که برای خودش عالمی داشت... لنز دوربین 16 یا سوپر 8 را که باز میکردی خیلی خوب میشد دو تیغهای که این زاویه را تشکیل میدادند دید، چه دنیایی بود! و چه کرد این دیجیتال!
علاوه بر اینکه خودِ آن تیغهها را حذف کرد با تیغهای دیگر به جان سادگی و بیآلایشیِ حیرتانگیزِ دستگاههای مکانیکیِ ثبت تصویر افتاد... برای من یکی که همین سادگیِ جذاب تنها عامل و پایهی خرده درکی است که از ساز و کار این ماشینها دارم. :)
پاینده باشید.
کاوه!
[EYES] [576 Megapixel Retina] [2 x Natural 22.3mm F3.2] [ISO 1 -800]
اون تیغههای بی آلایش رو هنوز هم میشه در بعضی دوربینهای ویدیویی دیجیتال دید، ولی دوربینهای چندان بی آلایشی نیستند.
آقای شاهین! هیچ فرقی بین مفاهیم ابتداییِ دوربینهای عکاسی و دوربینهای ویدیویی نیست. سرعت شاتر همان چیزیه که فکر میکنید. فقط دوربینهای ویدیویی شاتر مکانیکی ندارند، مثل D50 خودتون. (البته مدلهای خیلی گرونی هستند که شاتر مکانیکی دارند.)
آقای عکاسباشی! عمق میدان تصویربرداری ورزشی چطور میتونه کم باشه؟ یعنی با هر پاس و شوت باید دوباره فکوس کرد؟! بگذریم از لحظههایی که گوشهای از زمین نشون داده میشه.
در ضمن فکوس کشی مختص دوربینهای نگاتیوی یا سینمای حرفهای نیست، هر جا عمق میدان کم باشه باید فکوس کشی کرد. مگه میشه به فکوس اتوماتیک اعتماد کرد؟!
سلام
سپانز عزیز
عصبانی نشید برادر من(یا خواهر من)!این كه داستانی نداره همین امشب یه فوتبال خارجی ببینبد. همین!بعد به Waist Shot و Head & Shoulder Shot هائی كه از بازیكنان حین قدم زدن در زمین . خصوصاَقبل از لحظات شروع مجدد بازی میگیرند دقت كنید. همین(دوربین در این حاالت لول است و دوربینهای روی سه پایه كنار زمین این تصاویر را میگیرند). ضمناَ در این حالات كه سرعت حركت بازیكن كم است وكاملاَ میتوان به فوكوس دوربین اعتماد كرد.
فوكوس كشی برای مسابقه فوتبال؟!(عقل ما كه قد نمیده!)
فرزام
حالا میفهمم چرا تو دانشگاه وقتی فکر میکردم 16 میشم 10 میشدم. مثل این که بیحوصلگیم باعث میشه هم کوتاه و نامفهوم حرف بزنم، هم به نظر عصبانی برسم!
منظور من نمای اصلی فوتباله، نه وقتی بازیکنان قدم میزنند.
فکوس کشی و عدم اعتماد به اتوفکوس رو هم که اصلا در مورد فوتبال نگفته بودم. منظورم سینمای آماتوری و باقی قضایا بود.