9تشکر
-
Wednesday 5 March 2008, 19:08
كابل i.link
با سلام خدمت دوستان عزیز
من در مورد كابل i.link راهنمایی میخوام
اینكه حداقل قیمتشون چنده و ازكجا میشه تهیه كرد
راستش من یك كابل i.link دیدم اما هیچ كجاش به كامپیوتر وصل نمیشد
اگه ممكن یه مقدار درموردش توضیح بدید
بسیار ممنون خواهم شد
-
Wednesday 5 March 2008, 20:03
كاربر همراه
پاسخ: كابل i.link
خوب شما باید پورت شو رو دستگاهتون داشته باشید اگر رو مین برد شما همچین پورتی پیدا نکردید تشریف میبرید از بازار کامپیوتر یه کارت i -link میگیرید قیمتی هم نداره 7-8 تومن کابلشم همین حدوده کمتر البته
-
Wednesday 5 March 2008, 21:56
دوست عزیز از راهنمایی سریع و صریحتون ممنونم امیدوارم بتونم جبران کنم
-
Thursday 6 March 2008, 01:17
با سلام
من یه كارت خریدم مارك متفرقه 8 تومن كه یه كابل هم توی بسته بود و در عمل هم چند ماهیه خوب كار می كنه
با تشكر
-
Friday 7 March 2008, 22:03
ممنونم دوست عزیز.تهیه کردم البته من 10.000 تومان خریدم
شما خرید بهتری کردی
مال من مارکش v pro هست که تا الان ازش راضیم
-
Saturday 8 March 2008, 14:50
آقا واسه لپتاپ پیشنهادی نظری چیزی ندارین؟
-
Saturday 8 March 2008, 22:49
لپ تاپ ها معمولا محل i-link رو دارند ( مگه اینكه خیلی قدیمی باشه ) فقط می مونه كابل كه اگه همراه لپ تاپ نبود كه معمولا نیست با 2 تومان می تونید اونو بخرید و شروع كنید
-
Monday 10 March 2008, 19:45
دوست عزیز لپتاپ من ای لینك داره
ولی كلا دوربین های سونی مثل اینكه با سری 6400 دل سازگار نیست
نظرتون راجع به كپچر برا لپتاپ چیه؟
-
Tuesday 11 March 2008, 12:23
با سلام
اصولا وقتی امكان استفاده از i-Link رو دارید استفاده از كارت كپچر كمی كم لطفی محسوب میشه. پیشنهاد می كنم مشكلات مربوط به i-Link رو حل كنید. من تجربه ای با لپ تاپ مدل فوق نداشتم ولی اگه سی دی دوربینتون موجود باشه و دوربینو در مود مربوط به اتصال به كامپیوتر از طریق i-Link بگذارید (یعنی روی حالت یو اس بی نباشد) قاعدتا مشكل شما باید حل شود.
امیدوارم بتونید مشكلو حل كنید.
-
Tuesday 11 March 2008, 12:36
Moderator
معمولا اتصال از طریق پورت هایی مثل Ilink و USB زیاد به سیستم های سخت افزاری وابسته نیست و نوع اتصال و پروتکل های ارتباطی دارای استاندارد واحدی است. اینکه مثلا سونی با دل مشکل داشته باشد زیاد به نظر منطقی نمی آید. ILink هم مثل USB یک پورت پلاگ اند پلی است که با اتصال دوربین سریعا از طریق نرم افزارهایی که امکان کپچر از آی لینک را دارند می توان به دوربین وصل شد و دوربین را از طریق خود نرم افزار کنترل کرد و کپچر کرد. حتی در حالتی که دوربین فقط روشن است تصویر دوربین را می توان در کامپیوتر دید و حتی آن تصویر را کپچر هم کرد. من در چند مورد هیچگاه مشکلس نداشته ام و با دوربین های مختلفی مانند پاناسونیک، سونی و سامسونگ براحتی توانسته ام متصل شوم و کپچر کنم.