ازسالم بودن كابل ilink مطمئن هستید ؟ باكابل دیگری امتحان كنید.
ازسالم بودن كابل ilink مطمئن هستید ؟ باكابل دیگری امتحان كنید.
سلام
خیلی ممنون
بله من با كابل های دیگه،ویندوز های دیگه و حتی یه دوربین دیگه امتحان كردم!باور كنید با یه 6400 دیگه هم امتحان كردم! ولی جواب نداد!
یعنی همین الان كه چیزی بهش وصل نیست هم Connected هست
این عكس رو ببینید.هیچی بهش وصل نیست.
وقتی هم كه دوربین رو وصل میكنم بازم هیچی
راستی یه بار كه با سونی وایو امتحان كردم شد.
با سلام
اتصال i.link در لپ تاپ و پی سی نباید تفاوتی داشته باشد اگه امكان داره با چند كامپیوتر مختلف رو میزی هم تست كنید و یكی هم اینكه اگه سی دی دوربینو دارید نرم افزار مربوطه را روی ویندوز لپ تاپ نصب كنید (همون كه با گذاشتن سی دی اتوماتیك ظاهر میشود).
امیدوارم مفید واقع بشه
بنده سی دی رو نصب كردم.
اما یه سوال :
دوستانی كه مشكل ندارید:
آیا زمانی كه iLink شما هم در حال فعالیت نیست باز هم كانكت هست؟(مثل من)
كمك بزرگیه اگر جواب بدید
مرسی
اگه لطف کنن دوستانی که در این زمینه اطلاعی دارند زودتر به داد ما برسند .
ممنون
این بنظر من منطقی نیست یك جای كار ایراد داره. زمانی كه دوربین رو كانكت كردید پورت رو دیس ایبل و اینیبل كنید. اگر جواب نگرفتید ست اپ كامپیوتر رو قبل از ورود به سیستم عامل چك كنید.... بعضی از سیستم ها لن و i.link از اونجا هم تغییراتی روش اعمال میشه اونجا در حالت Enable بزارید. نباید مشكلی باشه من كه هیچ وقت این مشكل رو نداشتم چه كاپچر پیناكل چه دوربین فیلمبرداری و چه هارد اكسترنال رو از این پورت وصل كردم همیشه كانكت شدم
سلام
اولا جناب مداح ممنون،دكمه تشكر من باز قاطی كرده.اینجا ازتون تشكر میكنم.
دوما
مال من كه تو صفحه بوت برای تنظیم 1394 IEEE چیزی نیست.اگر جواب نگرفتید ست اپ كامپیوتر رو قبل از ورود به سیستم عامل چك كنید.... بعضی از سیستم ها لن و i.link از اونجا هم تغییراتی روش اعمال میشه اونجا در حالت Enable بزارید
میشه بیشتر توضیح بدید؟
ویرایش توسط QashQai : Thursday 13 March 2008 در ساعت 01:39 دلیل: تصحیح یك غلط املایی
پیداش كردم...واسه منهم رو نوت بوك ندارم همچین چیزی رو اما اگر حضور ذهن داشته باشم در بعضی ها در (ست اپ) در قسمت Integrated Peripherals همچین گزینه ای واسه لن و 1394 داره اونها باید اینیبل باشه..... هر چی هست اینكه نمیتونید كانكت بشید یك جای كار ایراد داره این منتطقی نیست.....
فعال بود...
ولی بازم...
بزرگترین مشكل اینه كه وقتی ویندوز بالا میاد كانكت هست در صورتی كه چیزی بهش وصل نیست...
كارت نداره این 1394؟برا لپتاپ؟
اگه داره چنده؟