چون من چیزی رو سیاه و سفید نمی بینم ، و این مسئله را "از بیخ" نادرست نمی دانم، گفتم تا حدی.
نه به دوستمون می گویم دست به فیلمها نزن و کپچر نکن، نه می گویم حتما کپچر کن و تیپ ها را بسوزان. هر کدام محسناتی دارد. و ممکن است هر کدام از ایرادات در یک مقطع معضل شود.
این اولین معضل!و آیا به نظر معقول میاد که بنده یه دوربین مینی دی وی دیگه یا یه دستگاه (مثلا VRD-MC5 سونی) به قیمت همون دوربین تهیه کنم فقط برای تماشای فیلم های ضبط شده ؟!
این هم معضل بعدی!در مورد عنوان تاپیک هم شاید خود فیلم های DV معضل نباشن ، اما عدم وجود پلیر برای استفاده ی خانگی و استفاده دو منظوره از دوربین که باعث مستحلک شدن و کوتاه شدن عمر دوربین میشه میتونه استفاده از این فیلم ها رو تبدیل به معضل کنه.
و مثلا اگر از بین این همه نوار بخواهند صحنه ای را سرچ کنند. معضل نیست؟!
و سایر مواردی که قبلا اشاره کردم.
من متوجه نمیشم چطور قطع یک تصویربرداری از کیفیت آن می کاهد؟؟؟
اگر از دستگاه پخش و قطعات و کابل مناسب که نویز و تاخیر روی تصویر ایجاد نکند و فرمت مناسب کپچراستفاده کنید ، هیچ افت کیفیتی بوجود نخواهد آمد.
فکر نمی کنم حفظ کیفیت یک فیلم ، موضوع چندان پیچیده ای باشد.
تعجب می کنم! آیا کسی (مثلا در استودیو های فیلمسازی ) که قبلا از دی وی استفاده می کردند یا صداوسیمای خودمون که هنوز هم استفاده می کنه، مشکل کپچر داشتند و از همان فیلم مادر همه چیز رو به تصویر می کشیدند؟؟؟
ما وقتی مستند علمی که خودمان برای شبکه 4 پر می کردیم میدیدیم، چنین احساسی از افت کیفیت نداشتیم.
(فرمتها هم آنچنان سنگین و خفن! نبودند. در حد همان دی وی دی خودمان.)
.والله من کاری نمی کنم که تیپ ها خراب بشود، ولی همانطور که قبلا گفتم دستگاه های فرسوده و ایراد دار ، به خوبی می توانند زحمت این کار را بکشند.نميدونم شما چطور نوارهاتون رو ريوايند و فوروارد مي كنيد كه لبه فيلمهاي دي ويتان خراب مي شود؟ در ضمن اينكه براي نوار آرشيو دوبار ريوايند و فورارد در سال توصيه شده. اين بيش از حد ديگر براي چيست؟
"بیش از حد "مربوط به توصیه شما نبود. شاید ایشان فیلمهایشان را بیش از دو بار در سال تماشا کنند و به دیگران هم امانت بدهند.
والله من دعوایی در این باره تا حالا ندیدم. همه فیلمسازان به خوبی و خوشی تصویربرداری می کنند و ادیت و ... انجام میدن.
در مورد دعوا های فوق الذکر ، احتمالا ایراد کار از جای دیگری بوده است!
در کل من در سنگری جبهه نمی گیرم. و سعی نمی کنم با بزرگنمایی چیزی را کاملا بد یا کاملا خوب جلوه بدهم.
همان چیزی را که فکر می کنم می تواند مفید باشد و در حد اطلاعات ناقص بنده است منتقل می کنم.
نه DV کاملا خوب یا کاملا بد است ، نه فایلهای کپچر شده (خواه روی دی وی دی یا هارد یا هر چیز دیگری.)
پس توصیه نهایی من هم ، نگه داری اطلاعات روی هر دو فرمت است.
برادر نصیری بنده مطمئن هستم که "چیز"های بسیار مفیدی از شما آموختم. ممنون.