دوستان علاقمند و صاحب فن این تایپیک.بحثمون یکی هست.لطفا نظراتوپیشنهاداتونو بیاری به تایپیک کارت انکدینگ:biggrin: اینطوری زودتر به نتیجه می رسیم
دوستان علاقمند و صاحب فن این تایپیک.بحثمون یکی هست.لطفا نظراتوپیشنهاداتونو بیاری به تایپیک کارت انکدینگ:biggrin: اینطوری زودتر به نتیجه می رسیم
سلام
بابک جان من یک سوال داشتم من با avid liquid & avid xpres pro كار می كنم و با برنامه canopus procoder تبدیل به vcdمیكنم خروجی كار كیفیت خوبی داره .من با برنامه نرو رایت می كنم و در زمان رایت نرو كیفیت و تغییر میده یعنی كیفیتی كه قبلا داشته رو از دست میده شما برنامه دیگری سراغ دارید كه موقع رایت كردن همون كیفیتو داشته باشه و تغییری حاصل نشه؟ ممنون میشم
دوستان سلام
كيفيت فيلم برداري در دوربين هاي فيلم برداري ديجيتال فقط بدرد نمايش مي خورد و بس و هنگامي كه مي خواهيد آن را در برنامه اي ديگر از جمله پريمير تدوين نماييد لازم است كپچر شوند در اين زمان است كه به مشكل بزرگ دوربين ديجيتال بر مي خوريد و تاكنون نيز برطرف نشده است و كيفيت فيلم برداري يك دوربين مي ني دي وي (نوار )بسيار بالاتر از دوربين هاي فيلم برداري ديجيتال مي باشد كه براي انتقال اطلاعات و پردازش انها محدوديت بسيار وجود دارد كه عده اي از دوستان به مباحث پورت هاي انتقال پرداختند .
يك مثال ساده تر بزنم اگر از دوربين هايي كه بر روي دي وي فيلم برداري مي نمايند نيز استفاده نماييد و بعد از ركورد مورد نظر بخواهيد فيلم را به كامپويتر انتقال دهيد براحتي امكان پذير است و با قرار دادن دي وي دي در درايو كامپيوتر وكپي نمودن اطالعات ميسر است و مشكل پورت نيز وجود ندارد و لي باز مشكل كيفيت و عدم كپچر شدن مناسب بدون افت كيفيت وجود ندارد و قابل استفاده حرفه اي براي تدوين نيست و از سطح فيلم هاي مي ني دي وي پايين تر است و با ارشيو هاي موجود همخواني ندارد .
اگر كسي مي خواهد با دوربين خود فيلم برداري نموده و بعد كپچر نمايد و تدوين كند فعلا از خير دوربين هاي فيلمك برداري ديجيتال كه روي ديوي دي يا هارد دوربين اطلاعات را ذخير ه مي نمايند بگذرد و بهترين كيفيت براي اين منظور همان دوربين هاي مي ني دي است كه روي نوار يا تيپ مي گيرد .
فرق و كيفيت فيلم هاي گرفته شده بهد از كپچر نمودن معلوم مي شود كه قابل استفاده حرفه اي نيست .
مشكل اصلي در نحوه ذخيره سازي است نه در انتقال.
موفق باشيد.
سلام
یه سوال داشتم در مورد اتصال دوربین MiniDV سونی به لپتاپ که به هیچ کلکی نتونستم ازش استفاده کنم
دفعه ی اول که دوربینو وصل کردم یه کاننکشن به کاننکشن ها اضافه شد (غیر از اولین اتصال که نشناخت!) بعد از اون دیگه از هر 10 دفعه یک بار دوربین توسط دستگاه شناخته شد و بعد از چند لحظه Disconnect میشد !
نمیدونم اشکال از دوربینم بود یا از دستگاه
مدل دوربینم HC21 هست و مدل دستگاه هم Dell Vostro 1500 هست با XP SP2
کابلی هم که استفاده میکنم همون کابلی هست که سونی به عنوان لوازم جانبی عرضه میکنه .
ممنون میشم اگه اطلاعی دراین زمینه دارین راهنمایی کنین چون کارم خیلی فوریه !
دوستان راستش من گیج شدم
هركس یه حرفی می زنه و گویا اجماع روی یك چیز وجود ندارد
ممكنه بگید بهترین نرم افزار برای كپچر كردن مینی دیوی ازطریق ilink چیه؟
یعنی كدومشون افت كیفیتش كمتره؟
ایا نرم افزاری هست كه مستقیما به فرمت divix تبدیل كنه؟
ویرایش توسط aseman550 : Sunday 9 March 2008 در ساعت 10:45 دلیل: ايراد در تايپ
ببخشید که مجبورم حرفمو دوباره تکرار کنم .
سیستم من فابریک با XP Sp2 هستش و روی برچسب جلوی لپتاپ هم نوشته !
شما توی سایت دل میتونین سیستم عامل و سایر مشخصات دستگاه رو انتخاب کنین . (محض اطلاع دوستان گفتم )
خب خیلی از بحث اصلی دور نشیم ، کسی نمیدونه چجوری این مشکل حل میشه ؟ در ضمن دوربین درایور خاصی برای این کار نداشت و ویندوز به طور پیشفرض به عنوان دوربین میشناسه دستگاه رو .