با تشکر از شما
همين که بعد از اديت هم بتوان تاريخ را مشاهده کرد کافي است .ولي آيا فيلم روي Cd هم مي توان تاريخ را داشت؟
...
با تشکر از شما
همين که بعد از اديت هم بتوان تاريخ را مشاهده کرد کافي است .ولي آيا فيلم روي Cd هم مي توان تاريخ را داشت؟
...
ویرایش توسط guest10 : Sunday 26 February 2006 در ساعت 08:39
يعني آيا درکپچر با premier ميتوان تاريخ روي فيلم را حفظ کرد؟
من دو راه بیشتر نگفتم.
مورد اول که با نرم افزار انجام میدهید : شما وقتی فیلم را بوسیله نرم افزار تاریخ دار کردید و Save شد دیگر تاریخ از بین نمیرود.
مورد دوم هم همین طور است. وقتی فیلم را پس از پخش از طریق AV بر روی هارد با یک دستگاه capture (مثل Tv capture) ظبط کردید تاریخ میماند.
آریو مینوسپهر
من يك دوربين GS-75 پاناسونيك دارم كه قبلاً با USB فيلم ها را به كامپيوتر انتقال مي دادم لي بعد از توضيحات اين فرم ها يك كارت i-Link زولتريكس خريدم و با آن فيلم را كپچر كردم اما بعد ديدم كه در كيفيت فيلم ها هيچ فرقي وجود ندارد و حتي كار كردن با USB راحتر مي باشد . من كار كپچر را با نرم افزارها PowerDirector و Ulead . انجام دادم .
لطفاً مرا راهنمايي كنيد چون واقعاً حسرت خوردم كه چرا بي خود يك i-link خريده ام . البته بگويم با USB تنها با نرم افزار PowerDirector و نرم افزار خود دوربين مي شود كار كپچر را انجام داد . Ulead و Premiere نمي توان با USB كپچر كرد .
دوست عزيز چگونه تشخيص دادي كه كيفيت كار يكي هست ؟ به دليل اينكه بعضي اوقات با توجه به فيلم برداري تحت شرايط بد مانند فضاي داخل خانه با نور كم خود فيلم يه قدري كيفيتش پاينه كه با بهترين تجهيزات هم كپچر كني كيفيت خوب نيست بنابراين بايد به اين مسائل هم دقت كني در ضمن جواب بالا رو هم بده
پروتکل iLink (IEEE1394 در دوربین ها و سیستم های ویدئو 3 چیز را ساپورت می کنند : 1- تصویر 2 - صدا (4 باند) 3- تایم کد LTC.
وقتی که موقع تصویربرداری تاریخ و ساعت دوربین فعال باشد , زمان کپچر هم منتقل می شود (چون دیگر جزئی از تصویر است)
برای اضافه کردن ساعت و تاریخ باید خودت ساعت و تاریخ را در برنامه بسازی. نرم افزار های خانگی میکس (مثل یولید , ویدئو استودیو و پریمیر ) آپشن الحاق تاریخ و ساعت را دارند. در نرم افزار های حرفه ای تر (مثل AVID , Final cut pro , Liquid, LEICH ) باید یا در فتوشاپ یا تایتل دکو تاریخ را تایپ کنی و یا از Plugin میزور دوربین (PB Camera ) استفاده کنی.
اگر به جر پورت فایروایر با پورت کامپوزیت (SDI) یا SVideo کپچر کنی هم تاریخ و تایم کد روی تصویر کپچر می شود. برای این کار یا باید از ورودی کارت گرافیک (اگر دارد) استفاده کنی یا از دو دستگاه ویدئو یا دوربین. یکی را Play می کنی و خروجی اش را می دهی به دومی. حالا از پورت 1394 دومی به صورت Live (بدون تایم کد) کپچر می کنی
سلام بر ادیتور ایرانی
آفرین براین انرژی که به همه موضوعات از دوسال پیش تاکنون پاسخ میدهی!خدا قوت
آقا ما در حسرت دیدارFinal Cutآواره ترینیم.نسخه سازگار با ویندوز مایکروسافت(به قول ما قدیمی ترها سازگار با IBM)وجود دارد یا همچنان منحصر به اپل است؟
فرزام
من تازه امروز فهمیدم همچین جایی در اینترنت به فارسی هست !. Final cut تکنولوژی انحصاری اپل هست و به خاطر Engin برنامه فکر نکنم بتونه روی ویندوز اصلا تعریف بشه. واقعا نمی تونم فکر کنم چطور می خوان برای ویندوز تعریفش کنن چون خیلی مکینتاشی طراحی شده ؛ کامل و ساده!. از طرفی هم بهخاطر سیستم Velocity که رندر و پردازش Final cut رو انجام می ده ، اصلا نمی شه برای ویندوز طراحیش کرد. البته اپل یک ساله که دیگه انقدر بسته نیست و جدیدا هم تمام CPU هاش رو اینتل می سازه. اما به هر حال به من که Final cut روی اپل مزه می ده!.
ویرایش توسط EditorIR : Saturday 17 February 2007 در ساعت 22:57
من با ادیوس کار میکنم
بعد از کپچر میتونم تایم کد و تاریخ و ساعت ضبط و روی مونیتور همراه با play فیلم ببینم
Nikon D80
Nikkor AF-S DX 18-200 f/3.5-5.5 VR
Tripod
SONY HC 32
FIVE SYSTEM MONTAJ WITH DV STORM & CANOPUS NX & EDIUS 4.24
سلام
من یک دوربین سونی HC28 دارم که فقط پورت DV یا iLink داره. اما وقتی اون را به کامپیوتر وصل می کنم (لپ تاپ فوجیتسو زمینس) اصلا دوربین شناخته نمیشه و انگار نه انگار که یک دیوایس با کامپیوتر متصل شده.
لطفا اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید که اشکال از کجاست. سخت افزار یا نرم افزار یا بی سوادی من ؟!؟!
ممنون.