با سلام
من در هنگام کپچر کردن فيلم با کمک iLink ساعت و تاريخي که روي فيلم ضبط گرديده بر روي کامپيوتر نشان نمي دهد . چه کاري بايد انجام بدهم ؟
با سلام
من در هنگام کپچر کردن فيلم با کمک iLink ساعت و تاريخي که روي فيلم ضبط گرديده بر روي کامپيوتر نشان نمي دهد . چه کاري بايد انجام بدهم ؟
nvدر اين مورد نميتوني كاري بكني چون فرض برا ين كه شما ميتوني با كامپيوتر هر بلايي سر فيلمت از جمله گذاشتن توضيحات براش بياري بنابراين دست به كار شو يه واتر مارك خوشگل براش درست كن و مونتاژش كن موفق باشينوشته اصلی توسط guest10
يعني ساعت وتاريخ را نميتونم روي فيلم هارد داشته باشم؟
نه نمي توني البته قبل از ويرايش نميتوني خودت ميتوني توسط نرم افزارهايي مانند movi maker و ulead video studio و ..... اينكار انجام بدي كه كار راحت و ساده ايست
فکر کنم به یه روشی که زیاد هم جالب نیست بتونی.
اگه شما اون مشخصات رو ( مثل تاریخ و ساعت ) بتونی هنگام پخش از تلویزیون ببینی میشه.
یعنی اینکه از طریق خروجی AV.
اگه یه دستگاه کپچر AV در کامپیوترت ( حالا هر چی میتونه باشه مثل TV capture و یا کارت گرافیکهایی که AV کپچر میکنند.)
داشته باشی میشه. وصل میکنی و میگذاری فیلم پخش شه و اون رو هارد save میکنه.
البته گفتم روش جالبی نیست.
آریو مینوسپهر
با سلام و تشکر از جوابهايتان
روي دوربين و تلويزيون (AV) ميتوان تاريخ را ديد ولي روي کامپيوتر نميتوان پس با iLink چه بايد کرد؟ :confused:
متاسفانه شرکت سازنده پیش بینی نکرده بود که افراد می خواهند روی فیلم اصلی یا اوریجینالشان تاریخ و ساعت درج شه.
که البته اکثرا هم نمی خواهند. چون اون جوری قسمتهایی از تصویر پشت تاریخ و ساعت می افتد. که پس نتیجه میگیریم برای فیلم اصلی آنچنان لازم نیست و فقط میتواند هنگام پخش از AV برای بیننده مفید باشد.
شما دو راه دارید حد اقل تا جایی که من میدانم :
1- خودتان با نرم افزار ساعت و تاریخ را حک کنید.
2- فیلم را برای اینکه به صورت دیجیتال در هارد با ساعت و تاریخ داشته باشید میتوانید به یه چیزی مثل TV capture بزنید و بگذارید فیلم پخش شه و روی هارد Save شه. که البته کیفیت عالی نخواهید داشت و دیوایسی مثل Tv capture یا هر کپچر دیگر Av در کامپیوتر حتما باید داشته باشید.
آریو مینوسپهر
ببخشید چطوری با نرم افزار (یولید) تاریخ رو حک می کنید؟
از قسمت text و overlay ميتوني استفاده كني
نرم افزار movie maker ظاهرا کل اطلاعات ساعت و تاریخ را خذف میکند. ولی premiere این اطلاعات را نگه میدارد و اکر فیلم ادیت شده را دوباره روی نوار MiniDV ضبط کنید مثل یک فیلم اصلی میتوانید هر وقت خواستید نمایش یا عدم نمایش آنرا انتخاب کنید.نوشته اصلی توسط guest10
در مورد نمایش آن موقع ادیت در کامپیوتر تحقیق میکنم و اگر بنتیجه رسیدم مینویسم.