سلام. از دوستان کسي مي دون eyecup براي کنن را از کجا مي تونم گير بيارم. لاستيک دورش افتاده. ممنون.
سلام. از دوستان کسي مي دون eyecup براي کنن را از کجا مي تونم گير بيارم. لاستيک دورش افتاده. ممنون.
i can feel the world through the thirsty eyes, but with my mind i can see
سلام
توي خنزر پنزر هاي مغازه هاي ناصرخسرو دست دومش گير مياد ولي نوش رو بعيده داشته باشند.
فرهاد حسيني
سلام
می توانید از تعمیرگاه مرکزی کنن تهییه کنید
من پارسال برای 400D یک عدد گرفتم 5 هزار تومان
بنده برای دی70 که البته با دی50 و دی40 و دی60 مشترک است را سال گذشته از تعمیرگاه مرکزی گرفتم 8 هزار تومان و امسال که تماس گرفتم گفتند 45 هزار تومان.
به یکی از بستگان خارج از کشور سفارش دادم که برایم گرفتند 9 دلار.
البته علت مصرف زیاد بنده این بود که بار اول گمش کردم و بار دوم هم به کیف گیر کرد و پاره شد.
در فروشگاه پیکسل چندتا eye cup کنون را دیدم که مطمئن نیستم کدامیک از مدلها بود.
سلام
مال دوربين هاي كنن هم مشترك است.
نوع اصليش 13 دلار قيمت دارد و انواع چيني از 4 تا 9 دلار. بهترين راه همان است كه از دوستان آنور آبي بخواهيد برايتان بخرند.
اين از آي كاپ. حالا آيا آي كپ ( بستن ويزور براي نوردهي روي سلف تايمر) هم گير مي آيد ؟ قديم ها دوربين هاي مدل بالا دكمه اي داشتند كه درپوشي جلوي شيشه ي بيروني ويزور را مي گرفت و مدلهاي پايين تر قطعه اي لاستيكي كه معمولا به بند دوربين وصل بود و مي شد روي ويزور را با آن پوشاند ولي امروزه ظاهرا حذف شده است.
اول فكر كردم شايد بر خلاف دوربين هاي فيلمي؛ سنسور ديجيتالها به نوعي از پشت در برابر نور سيل شده اند كه ديگر اين وسيله ديده نمي شود ولي بعد ديدم D3 آنرا دارد :
ویرایش توسط farhad44 : Monday 7 September 2009 در ساعت 19:58 دلیل: تغيير سايز عكس
فرهاد حسيني
دی700 هم دارد
تو بند دوربینهای کنون یه قسمت لاستیکی کوچیک هست که روش نوشته کنون!اين از آي كاپ. حالا آيا آي كپ ( بستن ويزور براي نوردهي روي سلف تايمر) هم گير مي آيد ؟ قديم ها دوربين هاي مدل بالا دكمه اي داشتند كه درپوشي جلوي شيشه ي بيروني ويزور را مي گرفت و مدلهاي پايين تر قطعه اي لاستيكي كه معمولا به بند دوربين وصل بود و مي شد روي ويزور را با آن پوشاند ولي امروزه ظاهرا حذف شده است.
ما بین اون قسمت پهن بند و قسمتی که به دوربین وصل میشه!که برای همین موردی که شما فرمدید هست!زمان نوردهی طولانی باید آی کاپ رو برداشت و اون رو جای آی کاپ گذاشت!
(الان دوربین دیگه ای ندارم وگر نه عکس میگرفتم ازش)
فروشگاه پیکسل هم آی کاپ 1Ds mkIII و 40d رو داره که هیچ کدوم به دوربین من نمیخورد!
.... قطعه اي لاستيكي كه معمولا به بند دوربين وصل بود و مي شد روي ويزور را با آن پوشاند ولي امروزه ظاهرا حذف شده است.موقعي كه اين مطلب رو مي نوشتم سركار بودم. الان اومدم چك كردم و با كمال تعجب ديدم قطعه اي كه دنبالش بودم روي بند دوربينمه و بهش توجه نكرده بودم.تو بند دوربینهای کنون یه قسمت لاستیکی کوچیک هست که روش نوشته کنون!
ما بین اون قسمت پهن بند و قسمتی که به دوربین وصل میشه!که برای همین موردی که شما فرمدید هست!زمان نوردهی طولانی باید آی کاپ رو برداشت و اون رو جای آی کاپ گذاشت!
فرهاد حسيني