فقط واسه خرید کیت اگه باشه!!! یعنی برای هر هزار تومن میشه صدکیلومتر!!!!فک کن الان نود سالته,اونوقت برای هرساعت از 30سالگیت چند حاضری بدی؟!
تازه برای کسی که چیز جدیدی دررابطه با کارش امیدوار باشه ببینه تونمایشگاه, نمایشگاههای ایرانی شااااااید چیزی درچنته داشته باشند, شاید...
ولی برای دیدن ولذت بردن, بعیدمیدونم درنمایشگاههای ایرون چیزجدیدی برای دیدن ولذت بردن وجود داشته باشد.همین که تا نمایشگاه بشه بدون ترافیک امدوشد کرد, لذتش از خود نمایشگاه بیشترخواهدبود.یادمه برای یه نمایشگاه خودرو بوداخرین بار رفتم تا منزل پیاده امدیم(سعادت اباد) ودیگه داغ نرفتن زدم به دستم.البته این که خلوت تره حتما.
دوازدهمین نمایشگاه بین المللی تخصصی دوربین های دیجیتال هنر عکاسی و تصویربرداری، صوتی و تصویری و تجهیزات وابسته به آن
30 اردیبهشت ماه تا 2 خرداد ماه 1393در مصلی تهران
چقدر بی سر و صداست امسال این نمایشگاه!!!
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
امروز سری به نمایشگاه زدم ...
نخست اینکه خیلی از شرکتهایی که میشناختم حاضر نبودند ...
دوم اینکه تمام نمایشگاه را زیرورو کردم ولی فیلتر هویا ( هیچرفم ) پیدا نکردم !
فقط هاما بود و یک غرفه بسیار کوچک ، به صورت بسیار محدودی فیلترهای B+W را داشت ...
غرفهای فیلترهای کوکین را ، و یک غرفه هم Benro
که در مقایسه بسیار محدود بودند ...
اما چند نکته مثبت بود که البته به دلیل تمایلات شخصی و حرفهایم نسبتا خوب بود :
مشاهده و کارکردن با محصولات جدید Blackmagic ( که به نظرم در کنار یکی دیگر از غرفه ها بهترین غرفه موجود بود ، از لحاظ اطلاع رسانی واجازه تست وسایل )
دیدن از نزدیک نیکون Df ( البته از پشت شیشه و بدون اجازه تست !! )
چند شرکت داخلی و نمایندگی محصولات کرین و سهپایه و استبلایزر و ...
و تجهیزات فیلمبرداری هوایی و ...
و چند شرکت فلاش مثل گودوکس و ...
در کل ( فقط به دلیل این چند مورد ) برای یکبار دیدن و یک تا دو ساعت وقت گذاشتن میارزد ...
سلام
من مي خواستم بروم نمايشگاه تا دوربينهاي كنون 100d و eos m و g1x mark ii را از نزديك ببينم و در دست بگيرم. غرفه اي بود كه اينارو گذاشته باشه براي تست؟ پارسالها همچين غرفه اي براي دوربينهاي كنون ديده بودم.
كلا دوربينهاي چه برندهايي را مي شد از نزديك تست كرد؟ فوجي، اليمپوس، سوني و ... خبري نبود ازشون؟
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
بله ...
تا جایی که به یاد میارم دو غرفه نسبتا بزرگ بودن که دو تا برای محصولات کانن و دو تا برای محصولات نیکون را برای فروش گذاشته بودند...
اما جالب اینجاست که مثلن در نیکون ، نیکونگرش نبود ...
یک شرکت دیگر به نام نیکان بود ...
برای کانن هم فکر میکنم ( اگر اشتباه نکنم ) غرفه ای به نام دیدافزار بود که محصولات کانن را برای فروش گذاشته بود ...
هر دوی آنها همه دوربینهای این کمپانی ها را داشتند ...
مثلن در نیکون D800 E و D4 را داشتند ...
البته طبیعیه که D4s را نه ...
اما من که همه آنها را پشت شیشه دیدم ...
و ندیدم که کسی اجازه تست آنها را داشته باشد ...
البته آقایان و خانمهای جوانی بودند که توضیح میدادند .اما بدون لمس دوربین !!
مثلن پیکسل یا کمیران یا نورنگار نبودند ...
ایدهآل یک غرفه بسیار کوچک داشت که فقط یک نفر ، برخی خدمات سرپایی دوربین را ارایه می کرد !!
ضمنا فراموش کردم بگم که برخی غرفهها بودند که لامپهای کوچک و بزرگ LED را نیز ارایه میکردند ...
اما جالب اینکه همه آنها ویدیولایت بودند و نه فلاش لایت ...
سلام
من هم دیروز در برگشت از اداره سری به نمایشگاه زدم ... مطلب همان است که آقا کورش توصیف کرده اند ...
به طور کلی به نظرم کسانی که شغل اصلیشان مثلاً عکاسی عروسی است یا کلیپهای کوتاه تبلیغاتی میسازند شاید بیشترین استفاده را میتوانستند از این نمایشگاه بکنند هم از حیث تجهیزات نورپردازی ویدیویی، هم از حیث چیزهایی مثل آلبوم دیجیتال و انواع شاسی و ... از حق نگذریم غرفههای لوازم چاپ و چاپگرها هم نسبتاً پربار به نظر میرسید
ولی برای افراد آماتور که بخواهند دوربینها و لنزهای جدید رو ببینند یا تست کنند یا از گستره وسیع لوازم جانبی حظی ببرند، یا مثلاً سرکی به تجهیزات نورپردازی خاص عکاسی بکشند نمایشگاه خیلی پربار نبود.
غیبت نمایندگیها هم مثل نیکونگرش، آفومار، سیگل، یا فروشگاههای پر سر و صدا مثل پیکسل و نورنگار هم که کلاً پر از خالی بود!
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
به هر حال من توصیه میکنم که دوستان ( به ویژه دوستان تهرانی ) حتما سری به نمایشگاه بزنن ...
چون به هر حال میزان استقبال از نمایشگاهها ، همیشه عامل مهم و اساسیای است ، برای مشارکت بیشتر شرکتها در سالهای آینده ...
همان اتفاقی که برای نمایشگاه کتاب افتاد و میزان استقبال باعث ایجاد مشارکت بیشتر و شوروشوق بیشتر خواهد شد ...
در حالیکه عدم استقبال ، عملن باعث خواهد شد که سالبهسال ، شرکتها و نمایندگیهای کمتری ، میل به حضور و شرکت داشته باشند