معتبر ترین منبع تجربه و در عمل است. من مطمئنم بسیاری در این فروم 350 دی رو با 55-18 (APS ) و 40-17 ( fullframe) دارند. اگر بتونند این امتحان رو انجام بدند خیلی به ما کمک میکنه.
معتبر ترین منبع تجربه و در عمل است. من مطمئنم بسیاری در این فروم 350 دی رو با 55-18 (APS ) و 40-17 ( fullframe) دارند. اگر بتونند این امتحان رو انجام بدند خیلی به ما کمک میکنه.
آریو مینوسپهر
سلام،
قبول بفرمایید که در بسیاری از موارد نظرات افرادی که Review می نویسند می تواند راهگشا باشد و تجربه شخصی الزاما" مطمئن ترین روش نیست.من از چند نفر دیگر هم پرسیدم که مطلب قبلی را تایید کردند، ولی باز هم اگر فردی از اعضای فروم بتواند در شرایط استاندارد و با بررسی علمی نتیجه نهایی بدهد کمک بزرگی برای به سرانجام رساندن این مطلب کرده است.
موفق باشید
-
قبول دارم اما عکسش هم میتونه باشه. یعنی review هایی هست که اشتباه بوده و باعث گمراهی شده. اما منظور من اصلا این نبود. منظورم این بود که ما در این فروم خیلی بهتر و راحت تر میتونیم متوجه شویم که آیا فاصله لنزها بر اساس Fullframe حساب میشه یا نه. چون بعدا هم بواسطه روابطی که داریم میتونیم براحتی سوالات خود را مطرح کنیم. و از صحت قضیه مطمئن شویم.نوشته اصلی توسط bahador.akkasee
آریو مینوسپهر