سلام
ديروز (29/1/89) خيابان جمهوري - تهران
دوربين Canon 550D با كيت 55-18 به قيمت 1.000.000 با گارانتي ايده آل و بيمه
دوربين Canon 550D با كيت 135-18 به قيمت 1.350.000 با گارانتي ايده آل و بيمه (كمي شك دارم كه قيمت رو درست يادم مونده باشه)
دوربين Canon 550D بدنه (با جعبه كيت) به قيمت 930.000 با گارانتي ايده آل و بيمه
يه چيزي رو هم عرض كنم دوستان و اون اينه كه بازار دوربين متاسفانه خيلي غير تخصصي شده و شده مثل بازار موبايل و گارانتي هاي اين بازار هم شده مثل گارانتي هاي موبايل و با كمترين نرخي به صورت يك كاغذ پاره بين دلالان رد و بدل مي شود (حتا گارانتي آفومار) بنابر اين خيلي در قيد و بند گارانتي نباشيد و بيشتر سعي كنيد از جاي مطمئن خريد كنيد و دوربين رو خوب موقع خريد تست كنيد.
ديروز جلوي چشم من مغازه داري به مغازه ي همكارش آمد و گفت فلان دوربين را داري (يك كامپكت كنن بود) گفت فقط هموني كه تو ويترينه دارم. گفت عيب نداره بده. اولي گفت ببريش ديگه نمياري ها ؟ گفت باشه و بعد يك دستمال لنز هم از مغازه دار گرفت و دوربين را تميز كرد و داخل جعبه گذاشت و رفت (دستمال سفيد بعد از عمليات مثل دستمال كفش شده بود !!) . وقتي داشتم از پاساژ خارج مي شدم طرف رو ديدم كه در مغازه ي خودش داشت دوربين را براي خريداري توضيح مي داد. البته منظورم اين نيست صرفا دوربيني كه داخل ويترين بوده نبايد خريد ولي لا اقل بايد با خريدار صادق بود.
ویرایش توسط farhad44 : Monday 19 April 2010 در ساعت 11:01
فرهاد حسيني
سلام
کسی از دوستان از آخرین قیمت Canon 450 D اطلاعی دارد؟
کدام گارانتی؟
ممنونم
با سلام
از دوستانی که قصد خرید دوربین یا لنز رو دارند پیشنهاد میکنم قبل از خرید یک سری به قسمت(خرید و فروش دوربین و تجهیزات عکاسی )بزنند دوستانی هستند که واقعا دوربین و لنز هاشون زیر قیمت بازار میفروشند.
البته اگر تمایل به خرید لوازم کارکرده دارید!!!!!
محمــــــــــــــدی
دیروز تو نمایشگاه قیمت چند مدل بادی گرفتم از شرکتهای مختلف تا اونجا که مقایسه کردو نورنگار قیمتهاش در زمینه بادی بهتر از بقیه بود چند تا نمونه اینجا می نویسم:
500D کیت لنز 18-55 : 740
550D با کیت 18-55: 940
50D بادی: 970
5D Mark II بادی: 2420 با لنز 24-105 ، 3520
7D بادی: 1600 فکر کنم این مدل قیمتش بیشتر از بازاره
در مجموع اگر رفتید نمایشگاه انتظار زیادی نداشته باشید . شاید بعضی چیزهای مورد نظرتون رو بتونید با قیمتهای مناسب تر پیدا کنید مثل لوازم جانبی اما در مورد لنز اصلا انتظاری نداشته باشید در مورد بادی هم شاید تا حدودی (بسته به مدل) شاید بشه یه کم پایین تر از قیمت بیرون گیر آورد.
موفق باشید.
Samsung Nx2000
آقای جمشیدی عزیز
از گریپ، تله کانورتور، کارت حافظه و کلا تجهیزات جانبی قیمتی ندارید؟
سلام
متاسفانه تقريبا تمام شركت ها براي ارزانتر تمام شدن هرچه بيشتر دوربين ها اقدام به وارد كردن نمونه هاي Kiss كرده اند و هيچ كدوم EOS ندارند و تمام قيمت ها (به خصوص در زمان نمايشگاه) مربوط به مدل هاي Kiss (و يا IXY براي اولترا كامپكت ها به جاي ixus) هستند. براي نمونه قيمت IXY 200 را شركتي زده است 215 هزار تومان و همان شركت مدل IXUS 105 را كه همان دوربين است 235 هزا تومان مي فروشد. تفاوت ها اين است كه مدل بازار ژاپن (IXY) منوي فارسي ندارد (كه از نظر من اصلا مهم نيست) و ساخت چين است و مدل ديگر (ظاهرا) ساخت ژاپن يا مالزي است.
فرهاد حسيني