اقا 50d تو بازار هست؟؟
اگه هست قیمت چنده؟
محمد ایرانی شاد
Canon SX210 IS
سلام
دنبال خريد يك دوربين درحد entry level هستم كه بعد از بررسي و مشورت با دوستان به دوگزينه 550 دي - و 600دي رسيدم و هر كدام كه به قيمت واقعي نزديك تر باشد مي خرم اما مشكل اين است كه اخيرا اختلاف بين ورژن ژاپني با اروپايي زياد شده و من هم كه متاسفانه فكر مي كنم به عارضه وسواس مبتلا شدم هنوز نتوانستم خودم را براي خريد kiss x. راضي كنم از طرفي پرداخت اين اختلاف هم برايم سخت شده لطف راهنمايي بفرماييد تا در انتخاب مصمم تر شوم .
آخرين قيمت براي 550دي البته در شهرستان ما 1150
براي كيس ايكس 4 - 1020
سلام دوست عزیز
واقعیت و خلاصه کلام اینه که شرکت کانن یک دوربین واحد را بنابر قوانین فروش خود باید با نام های متفاوت در قاره های متفاوت و در داخل ژاپن بفروش رساند. همانطور که مدل های کامپکت کانن نیز ( یک مدل واحد ) با نام های متفاوت در بازار ارائه می شود مانند IXUS , SD , IXY ، مدل های SLR نیز از این قائده مثتثنی نیستند.
مدل EOS Kiss X4 همزمان با ارائه مدل EOS 550D توسط شرکت کانن فقط برای فروش در داخل کشور ژاپن عرضه شده است ، در حالی که مدل کانن EOS 550D در همان تاریخ برای فروش بصورت جهانی ارائه شده است. همچنین شرکت کانن این مدل دوربین را با نام Rebel T2i برای فروش در قاره اروپا نیز ارائه کرده است. پس دیدید که این نام ها تجاری است و تفاوتی وجود ندارد . برخی از فروشنده ها افرادی سوء استفاده گر و سودجو هستند.
دوست عزیز من هم بین این دو KiSs X4 رو انتخاب کردم و خریدم ، هیچ مشکلی هم نداره، فقط اولش زبانش ژاپنی هست که اونو هم خود فروشنده منوشو انگلیسی می کنه و تحویل میده. قیمت Kissx4 رو روی یک ملیون هم میتونید توو بازار گیر بیارید ، به جای هزینه ی اضافی دادن بابت EoS550 بهتره پولش رو برای تجهیزات جانبی دوربین خرج کنید...
حمید رضا مهری
--------------------
Canon 5D Mark III + Canon 24-70 f4 L + Canon 70-200 f4 IS L + Tamron 85 f1.8
سلام
sx130 با گارانتی 2 ساله ایده ال
به قیمت 280.000 ت برای یکی از دوستان خریداری شد!
مسعود بیرامی
Jhowan photography
سلام. دوستان کسی از قیمت 60D با لنز کیت 18-55 اطلاعی داره؟
سلام. دوربین KISS-X5 با کیت 18-135 شیراز 1.520 . قیمت خوبه؟
سلام.
مژده
بالاخره قیمت دی 550 تو سایت http://www.camshop.ir پنجاه هزار تومان کاهش پیداکرد و شده 1 میلیون!!
فکر می کنم کم کم باید انتظار پایین اومدن بیشتر رو هم داشته باشیم.
ایشاالله;)
کارشناسای سایت چی فکر می کنن؟