canon 60d با لنز 18-200 امروز در شیراز به قیمت 2640000 خریداری شد
canon 60d با لنز 18-200 امروز در شیراز به قیمت 2640000 خریداری شد
دوربین کنون Kiss 4 از باب همایون با لنز کیت 18-55 به مبلغ 1160000 خریداری شد.
G1 x از پاساژ حافظ به قیمت ۱۲۵۰۰۰۰۰ ریال خریداری شد. (البته نیکون p7000 که ۱۵ اسفند خریده بودم ۴۰۰ هزار تومن برداشت و ای کاش قوانین {منظورم تعداد پستهای لازم برای واجد شرایط شدن } فروم خرید و فروش سایت طوری بود که یکی از اعضای سایت این دوربین نیکن رو از من برمی داشت و اینجوری دل من کم تر می سوخت) ۱۱خرداد
ویرایش توسط Nami BH : Friday 1 June 2012 در ساعت 01:44
اگر 15 اسفند خریداری کرده بودید احتمالا باهاش چند شات هم زدید و دیگه نو محسوب نمیشه. و مشکلی برای فروشش نداشتید! فروش اجناس آکبند ممنوعه. البته به نظرم میشه در این قانون تجدید نظر کرد و مثلا هر یوزر یک بار در سال این امکان را داشته باشد باید نظر جناب حسینی رو بپرسیم.ای کاش قوانین فروم خرید و فروش سایت طوری بود که یکی از اعضای سایت این دوربین نو نیکن رو از من برمی داشت
دقایقی پیش دوربین یکی از دوستان عزیز تر از جان فوروم رو که تلفنی خرید کرده بودند تحویل گرفتم که براشون ارسال کنم. ( نون و نمکشون رو خوردیم دیگه )
کانن 5 دی مارک 3 و بادی خالی به قیمت 6 میلیون.
پی نوشت :
به شخصه تا حالا خیلی قسمت نشده بود که با کانن کار کنم اما همون چند دقیقه ایی که دستم گرفتم واقعا احساس خوبی داره. بدنه بسیار محکم و جون دار و به قول معروف احساس فولادی بودن به آدم دست میده.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
دوستان کسی از قیمت بادی 5D MKKII اطلاع داره؟
دوستان واقعا ازتون عذر می خوام اگه جای نامناسبی دارم پست می دم
اگه امکانش هست آخرین قیمتی که از Canon 5d markii دارید رو بگید ، من راستش قصد خرید این دوربین رو دارم و پس فردا هم دارم می رم دوبی ، می خوام ببینم از این جا به نظرتون بگیرم یا دوبی ؟ و اگه کسی جای خاصی رو سراغ داره ( به جز شاپینگ مال ها ) لطف می کنه اگه معرفی کنه
مرسی
پایین ترین قیمتی که برای G1X سراغ دارید چند هست؟ کسی تازگی به چشمش خورده؟
سلام ... وقتتون بخیر. قیمت این کیت رو لطف می کنید ؟
Canon EOS 600D+lens 18-55 IS II