سلام....
قیمت ها ، همراه با لنز کیت است....اين قيمتها به همراه لنز كيت هست يا فقط شامل بدنه ميشه؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
جناب 30noohe عزیز
صرفنظر از اشکال جناب قبادی ، منظور من از اینکه گفتم کجا قیمت گرفتین این بود شاید تو تهران جایی دیدید که در این
صورت برم تو خطش.
اما چرا من TX1 رو انتخاب کردم
1. یکی امکان فیلمبرداری HD بود که شاید ارزانترین دوربین با قابلیت HD باشد البته درسته
hd 720 و با hd1080 قابل مقایسه نیست منتها بالاخره HD نه SD .
2. کوچکی آن که شما هم به آن اذعان داشتید .
نسبت به پیشنهاد جنابعالی که جز از باب مشاوره به بنده نیست باید عرض کنم تا چندی پیش شاید من هم نظر شما
را داشتم اما دو چیز باعث منصرف شدن اینجانب شد:
1. هزینه : یک دوربین نسبتا خوب مینی دی وی که تازه SD ضبط میکند حدود 500 تومن (Sony HC96 یا Panasonic GS180) بعد یک دوربین عکاسی با قابلیت زوم بالا (همون چیزی که TX1 داره ) و حافظه و باتری و شارژر ( مثلا Canon S3IS ) هم میشه 400 تومن ، روی هم رفته برحسب انتخاب دوربین میشه چیزی بین 800 تا 900. ( البته این با در نظر گرفتن کیفیت مطلوب در فیلم و عکس بود والا میشه با 500 تومن هم صاحب هر دوی اینها شد.)
در مقابل شما با گرفتن این دوربین با یک رم 8 گیگ که باید در حدود 120 تومن باشد حدود 600 تومن بلکه کمتر چون این
قیمت 480 قیمت اولیه TX1 هست مسلما تا یکی دو ماه بعد از ورودش پایین تر هم خواهد آمد. تازه من برای خودم رم 4 گیگ میگیرم .
2. اندازه : اندازه یک دوربین مینی دی وی به همراه یک دوربین عکاسی 3 تا 4 برابر این دوربین است .
بعلاوه که tx1 در حالت فیلمبرداری لرزشگیر اپتیکال دارد که دوربینهای فیلمبرداری در رده قیمت مذکور دارای چنین قابلیتی نمی باشد ( لرزشگیر اپتیکال نه دیجیتال ) و نیز دارای بدنه فلزی می باشد.
( خداییش خود کنون هم چنین تبلیغی برای دوربینش نکرده ;) )
کسی میتونه راجع به قیمت A540 اطلاع بده ؟
سلام ....
قیمت A 540 رو توی نورنگار زده 200 تومن:cool:
CANON Power Shot
Digital Still Camera
2007
A450-----1/400/000
A460-----1/500/000
A550-----2/100/000
ملاحضات:
1-تمامی مدلهای کانون با گارانتی 12ماهه شرکت الرمس می باشد
----------------------------------------------------------
قیمتهای تهران کمتره
A450-----1/300/000
A460-----1/420/000
A550-----1/800/000
سلام
Canon S5 is با گارانتي متفرقه (پارسه) -------------> 500 هزار تومان (30-3-86)
سلام من بزودی قصد خرید 400d را دارم دوستانی که شماره تماس شرکتهای آهونگار و نور نگار سی گل و عکس باران را دارند ممنون میشم این شماره ها را به من بدهند.
پويا رحيم زاده
از كجا توصيه مي شود تا تهيه كنم؟
با تشكر