سلام .
امروز A460 آفومار را ( با بيمه و گارانتي تا مهر 87) 140 تومان گرفتم با كيفش 145. يه رم 1gb كينگ هم 10.5 . يه شارژر هم با دو باتري 8 تومان.
اما چرا اينجا همه را گفتم:confused: راستش فكر مي كنم خيليها هستن كه دوست دارن يه ديجيتال بگيرن و به عنوان اولين رجوع به اين قسمت ميان تا از قيمت با خبر بشن .ولي فكر ميكنند كه با اين هزينه ها نمي شه دوربين خوبي داشته باشن. من به همه دوستاني كه قصد عكاسي از لحظه هاي زندگي را دارند فقط به خاطر ثبت و حفظ اونها ( نه كارهاي حرفه اي) عرض مي كنم كه مطمئن باشيد دوربينهاي ارزان قيمت هم كارايي خوبي دارند. مثلا a460 يه 5mp هست با لنز38- 152 كه خيلي به درد بخوره.
خلاصه كنم اين يه واقعيت است كه هر چي پول بدي همونقدر آش مي خوري ولي اگه پولمون كمه ، ارزش نداره ماهها گرسنگي بكشيم شايد آدم از گرسنگي بميره . آش كمو بخريد و قول ميدم حسابي حالشو ببريد. دوستان اماتور خيلي هم تحت تاثير جنگ تسليحاتي سروران حرفه اي سايت قرار نگيرن . بدانيد انها حرفه اي هستند و اهداف حرفه اي پس صحبت از 2 و 3 و 4 و ......و N ميليون دوربين و لنز ميشه .در نهايت من اين دوربين رو براي عزيزي خريدم كه به خاطر كمبود بودجه 4 و 5 ماهي بود كه در آرزوي داشتن يه ديجيتال بود . و همش مي گفت پولامو جمع مي كنم يه دوربين خوف مي گيرم ولي پول جمع كردن ادم غير حرفه اي براي خريد دوربين تقريبا محاله چون هر جاي زندگي كم بياره از اون پس انداز بر ميداره .ديشب ( الان كه ويرايش مي كنم فرداي ديروزه :biggrin: ) ظاهرا با super macro كار كرده بود و حدود ساعت 3.5 صبح به من sms فرستاده كه :
زندگي از دريچه a460 بسيار زيباست حتي براي شما دوست عزيز.
شانس اوردم كه ظاهرا همون موقع ها شارژ باتريهاش تمام شده بود.:biggrin: