چون که خودم D5300 دارم و دوربینهای دیگه رو هم دیدم شما تازه می خوایید وارد دنیای DSLR بشید فکر میکنم به خیلی از امکانات احتیاج ندارید حتی خیلی از حرفه ای ها هم لازمشون نمیشه .....
و تو این چند سالی که DSLR دارم بیشتر نیاز به لنز خاص داشتم تا امکانات خاص دوربین .
البته این به شما بر میگرده که مثلا می خواهید عکاسی از مسابقات ورزشی کنید یا مثلا 2 فریم عکاسی بیشتر در هر ثانیه چقدر براتون مهمه و .....
با توجه به بودجه شما لنز های خوب رو به جای دوربین خوب توصیه میکنم چون هر چند مدت دوربین جدیدی معرفی میشه ولی لنز ها ماندگاری و کارایی به مراتب بیشتری دارند.....
لنزی مثل 18-140 یا 18-135 کارایی به مراتب بالاتری دارند تا لنز محدود 18-55
و هیچ کدوم از این لنزها کاری رو که 50 F/1.8 یا 35 F/1.8 میکنن انجام نمیدن .....
مهدی
دوستان فکر نمیکنید داره آف تاپیک میشه؟ تاپیک های زیادی برای مشاوره خرید داریم ها!
می شود هر شات، قدمی باشد به سوی خدا ...
سلام
میشه اینجا قیمت دوربین دسته دوم هم پرسید ؟
اگه بله
دروبین Canon EOS 5D Mark III فروردین ۱۳۹۳ خریداری کرده و یکسالی باهاش فیلم میگرفته بدنه خالیش چند می ارزه ؟
فکر می کنم این سوال رو در بخش راهنمایی برای خرید دوربین می پرسیدید بسیار بهتر بود. به هر صورت ارزش دوربین کاملا به نوع فیلمبرداری، زمان مداوم فیلمبرداری و زمان کلی فیلمبرداری انجام شده و شرایط استفاده (مستند، حیات وحش، فیلم کوتاه،...) بستگی دارد که تاثیر خود را روی سنسور می گذارد. باید خروجی دوربین رو از لحاظ وجود هات پیسکل ها در تصاویر عادی و تصاویر با شاتر طولانی (مثلا 30 ثانیه) بررسی کنید و دنبال پیکسل های معیوب بگردید.
کلا بنده دوربین عکاسی که برای فیلمبرداری حرفه ای و طولانی ازش استفاده شده رو برای خرید به عنوان "دوربین عکاسی" توصیه نمی کنم. مگر اینکه دنبال گزینه حرفه ای ارزان برای فیلمبرداری باشید.
متنظر راهنمایی دوستان حرفه ای در زمینه فیلمبرداری با DSLR هم باشید البته.
ظاهرا بادی 6D کاهش قیمت زیادی داشته و تا حدود 4 میلیون هم قابل خرید هست.
دوستانی که به بازار دسترسی دارند قیمت رو تایید میکنند؟
Canon 5 d mark lll
7350 درهم
با لنز 24-105
9200 درهم...
قیمتهای دوبی افت خوبی داشته..در جریان بازار باشید!
درهم 900 تومان
فلاش کانن 600ex هم 1280 درهم
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
قیمت کیت 5 تکه Eos M الان چنده ؟ ژاپن و تایوانش فرقی داره ؟