ببخشيد كسي خبر داره S2is در بازار هست و قيمتش چنده؟ بدنه مشكي با امكانات جانبي در نهايت چند در مي آيد؟
ببخشيد كسي خبر داره S2is در بازار هست و قيمتش چنده؟ بدنه مشكي با امكانات جانبي در نهايت چند در مي آيد؟
بله در بازار هست. تا جایی که من میدونم بدنه مشکی نداره. و اما نقره ای قیمتش از 518000 تومان تا 470000 تومان من پیدا کردم. با گارانتی آفومار ارزانتر از 485000 تومان کسی نمی داد. در ضمن راجع به لوازم جانبی بستگی به خودتون داره که چی بخواین. احتمالا یه SD Card یه سری باطری و شارژر یه سه پایه حداقل های لازم هست که هر کدومشون با توجه به نوع، ظرفیت، کارخانه سازنده و میزان مرغوبیتش قیمتهای متفاوتی داره.نوشته اصلی توسط rahi
ویرایش توسط ames : Wednesday 5 October 2005 در ساعت 21:05
Canon Powershot S2IS
www.irandg.com
350D kit
850000
==========
20D kit
1360000
==========
نورنگار - مهرماه 84
هادی هژیرآذر
با سلام
(جهت اطلاع دوستان از قيمتها و مقايسه آن با ساير شهرها)
قيمت دوربين کنون EOS 20D در جزيره کيش :
Canon EOS 20D Kit ( with EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM ) = 16500000 Rls
مکان : جزيره کيش، پاساژ پرديس 1
زمان : شنبه 7/8/1384
ویرایش توسط Erwin : Tuesday 1 November 2005 در ساعت 02:45
كسی می دونه كنون 300d و 350D در خارج از ایران کمترین قیمتش چقدره؟
آخه یکی از آشناهامون یه قیمتی بهم داد که باورم نشد!!! حالا بهش گفتم که بره دوباره بپرسه....
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
canon 20 daچه قیمتی داره
:
کانن ایاواس ۱دیاس مارک ۲
Canon EOS 1DS MARK II
6.4
کانن ایاواس ۵دی
Canon EOS 5D
2.75 الان
ماه پیش 3.05
کانن ایاواس ۲۰ دی به همراه لنز
Canon EOS 20D kit
1.34
محمد امین فیروزآبادیMohammad Amin Firuzabadi
http://www.maf.irآخرین بروز رسانی 1385/1/27http://www.irandeserts.com
كنون آ95 را قیمت كردم (در اصفهان) 290 هزار تومان میگفت با گارانتی آهونگار كی میدونه این گارانتی تا چه حد معتبره؟ و من از كجا میتونم بفهمم دوربینی كه می خرم واقعا نو و دست اوله؟
با سلام خدمات دوستان
من بعد از تحقیقات فراوان از جمله خواندن مطالب اعضای این سایت تصمیم به خرید یک دوربین
Canon A620
گرفتم. من تا یک ماه آینده یک مسافرت به کیش دارم و چند سوال داشتم
آیا کانن با گارانتی آفومار یا نورنگار در کیش نمایندگی دارد؟
آیا می توان این دوربین را با گارانتی در کیش پیدا کرد؟
حدود قیمت آن در کیش چقدر است؟
با تشکر
علی علیزاده منصوری
قبلا (تا پارسال) كه با كمال پررويي و خونسردي همان قيمت هاي ليست قيمت تهرانشان را در كيش نيز ارائه ميكردند، انگار نه انگار كه آن جا گمرك پرداخت نكرده اند، يا مردم را احمق فرض كرده اند يا.....هيچ بعيد نيست تا الان همچين سياست مسخره اي را ادامه داده باشند.