قيمت هفته پيش نورنگار 350D بدنه مشكي با لنز كيت 870000 تومان.
ضمنا گفت rebel XT ارزانتر هست ولي من نفهميدم چرا ؟ اگر علتش رو ميدوني يه توضيح مختصر بدي ممنون ميشم.
قيمت هفته پيش نورنگار 350D بدنه مشكي با لنز كيت 870000 تومان.
ضمنا گفت rebel XT ارزانتر هست ولي من نفهميدم چرا ؟ اگر علتش رو ميدوني يه توضيح مختصر بدي ممنون ميشم.
جالبه!! من فکر می کردم 350D و rebel XT یکی هستند. تفاوت دارن؟؟ قیمت پایین تر از نورنگار هم پیدا میشه؟؟قيمت هفته پيش نورنگار 350D بدنه مشكي با لنز كيت 870000 تومان.
ضمنا گفت rebel XT ارزانتر هست .
[MORTEZA BEDRAM]
[canon kiss digital N]
[canon 18-55] -- [sigma 17-70]
http://www.photo.net/photos/bedram
پورياي عزيز ، ضمن عرض ادب و احترامنوشته اصلی توسط Pooriya_Online
در مورد پست شماره 46 کاملا حق با شماست. به روي چشم و با تشکر از ياد آوري.
در مورد پست شماره 49 ، صرفاً ميخواستم پاسخ دوستي را داده باشم که در مورد
قيمت دوربينهاي همرده کنون Pro 1 سوال کرده بودند.
موفق باشيد
ویرایش توسط Erwin : Wednesday 24 August 2005 در ساعت 16:52
سلام سلام
مرتضی جان تا جایی که من می دونم هر دو یکی هستن اما در اروپا و آمریکا با اسمهای متفاوت شناخته میشن. اگه به سایت های معتبر هم نگاه کنین همشون این دو مدل رو با هم میارن. Canon EOS 350D / Digital Rebel XT.حالا اینکه چرا ارزون تر هست احتمالا نگاهی هست که بازار و مشتری به اجناس داره.شاید مشتری یه بیشتری داره .
راستی من هومن هستم و تازه عضو این مجموعه شدم. هنوز هم نه عکس خاصی دارم که ارایه بدم نه دوربین!! دلیلش هم همون سوال معروف : آآآآآیییی کمک . من چه دوربینی بخرم هست. البته به لطف دوستان مخصوصا راهنمایی های کامل آقای شهبازی فکر کنم همین روزا با دست پر بیام پیشتون.
ضمنا امروز (2/6/84) از نور نگار قیمت گرفتم. 350D رو 860.000 تومن قیمت کردم. NIKON 8800هم گفتن امشب میرسه و قیمتش 760.000 تومن بود.
تا بعد.
ویرایش توسط H.Keshavarz : Wednesday 24 August 2005 در ساعت 18:17
با سلام ...نوشته اصلی توسط Pooriya_Online
میخاستم بدونم قیمت این دوربین(کانن 350 دی) توی ایران چفدره و آیا این بهتره با سنی اف 828؟ خیلی خیلی شرمنده.
ممنون ....
خوب اين دوتا كلا با هم فرق دارن اون SLR-like اين يكي slr ولي 350دي تو ايران ارزونترين قيمتي كه من دارم 860 از نورنگار...نوشته اصلی توسط mohsen_zmbz
سلامی مجدد ...
راستی من قیمت کنون 20 دی رو توی این پیام نمی بینم؟!؟
قیمتش رو کسی نمیدونه؟
اینجا که قیمتش یک ملیون و نیمه. (پکن)
ممنون ....
اينجا هم حدودا يك و چهارصد يا يك و نيم تومن هستش البته با كيت...نوشته اصلی توسط mohsen_zmbz
20d رو نور نگار 1370000 تومن میده
محسن مظهری
با سلام
سورپرایز جدید کانن در ماه اکتبر به بازار عرضه خواهد شد.
دوربین EOS 5D با رزولوشن 12.8 مگا پیکسل و از نظر شکل نظیر EOS20D
قیمت احتمالی 3299 دلار!!!