محسن کریمی
سلام آقا چرا بحثو پرت مي كنيد اصلا بياييد راي گيري
سلام
اگه به نظر شما بحث در مورد قیمت لوازم جانبی دوربین (که ممکنه شما هم همان رو بخری) پرت و بیراهه .......
اگر هم بنا به رای گیری باشه؛ بهتره یکی از مدیران تقبل زحمت کنند و در اول تاپیک یک نظرسنجی ترتیب دهند, نظر من روی FZ8 است :biggrin:
ولی بین دو مدل فوق 6500 را ترجیح میدهم ( با در نظر گرفتن همه جوانب)
البته دوستان فراموش نکنند که 9600 قابلیت cf خوردن هم داره و در نتیجه قیمت حافظه اش میاد پایین.
.....
سلام .. ببخشيدا ... خيلي مسخره است.. اصلا مي خوايد مطمئن تر بشيد ... بهتره استخاره كنيد!!!!
ببنيد... اگر واقعا مي خواييد اين دو دوربين رو مقايسه كنيد... بايد بريد جفتشون رو گير بياريد.. حدود 40 - 50 تا عكس تو موقعيت هاي مختلف بگيريد تا واقعا همه چيز دستتون بياد .. اما اونم كار شما نيست ... كار يه آدم فوق العاده حرفه ايه.. چون احتمالا شايد من و شما نتونيم از قابليتهاي اين دوربينا درست استفاده كنيم.. من فكر مي كنم به راحتي با كمي تفكر مي تونيد دوربينتون رو انتخاب كنيد..
يه سوال ؟؟؟؟
اومديم و توي اين نظر سنجي .. هر دو دوربين از امتياز نسبتا يكساني برخوردار شدند ... البته بگم.. نظر سنجي عمومي كاملا اشتباهه.. چون هر كسي متناسب با نياز خودش نظر ميده.. حالا گيريم كه تعداد نظرات برابر شد!!! .. اونوقت چي ؟؟؟ چيكار مي كنيد...؟؟؟
از همه اينا كه بگذريم ... من تو همون روز اول يه سري عكس با اين دوربين گرفتم كه فوق العاده آماتوريه... مي تونيد اونا رو تو اين پست ببينيد :
ديروز هم چندتا عكس تمريني واسه كلاس گرفتم.. كه البته كمي به نظر خودم بهتر شده ... ولي هنوز باز هم آماتوريه.. توجه داشته باشيد كه هدفم فقط تمرين تكنيك بوده و نه زيبايي شناسي:کد:http://www.akkasee.com/forum/showpost.php?p=49141&postcount=3919
تصوير بزرگ تصوير بزرگ تصوير بزرگ تصوير بزرگ تصوير بزرگ تصوير بزرگ تصوير بزرگ
تصوير بزرگ
خوب همينجا ... عكس شماره 20-26-27 رو به دوستان جديدم كه توي انتخاب دوربين خيلي بهم كمك كردند تقديم مي كنم :
كاوه قبادي - فرهاد - نعما م.روشن - وحيدي قديري راد - كوهسار - كاميار حاجي خاني و finerisk
توجه : براي اسامي هيچ ترتيب و اولويتي وجود نداره .. به ترتيب postها و حافظه خودم آوردمشون ;)[/RIGHT]
موفق باشيد
محسن کریمی
سلام
پايينترين قيمتهاي امروز بازار دوربينهاي فوجي در تهران
Fuji 5600fd با يكسال گارانتي 320 هزار تومان
آخرین قیمت دوربین Fuji s6500FD
در تاریخ 26/04/86
با گارانتی کشکی 315 هزار تومان
بدون گارانتی 305 هزار تومان
ویرایش توسط KIA : Wednesday 18 July 2007 در ساعت 11:47 دلیل: اصلاح تایپ
سلام
پايينترين قيمت امروز ( 8/5/86 ) بازار