دوست عزیز برای دیدن عكس ها از نرم افزار هایی مثل فتوشاپ و لایت روم استفاده كنید...نیازی به نرم افزار نیكون نیست....!چون نرم افزار ندارم نمیتونم خیلی کارها بکنم از جمله اینکه عکسهایی رو که با فرمت Raw میگیرم اصلا نمیتونم ببینم
دوست عزیز برای دیدن عكس ها از نرم افزار هایی مثل فتوشاپ و لایت روم استفاده كنید...نیازی به نرم افزار نیكون نیست....!چون نرم افزار ندارم نمیتونم خیلی کارها بکنم از جمله اینکه عکسهایی رو که با فرمت Raw میگیرم اصلا نمیتونم ببینم
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با سلام
دوست عزیز شما اگر از خود نمایندگی هم خرید می كردید باز هم همین مشكلات را داشتید.
به هر حال من می توانم نسخه فارسی دفترچه راهنما و همچنین نرم افزار Capture NX و راهنمای تام هوگان را برای D80 را به شما بدهم. تنها مشكل شما دریافت میان افزارهای جدید از سایت نیكون خواهد بود كه فعلا میان افزار جدید برای دی80 خیلی چیز جالبی نیست.
اگر راهنماها و نرم افزار را خواستید به من ایمیل بزنید:
pride892000@yahoo.com
بهروز
Nikon D80, Nikkor 24-70 f/2.8, Nikkor 70-200 f/2.8 VR II, Nikkor 85 f/1.8 D, Tamron 90 f/2.8 Macro, Tamron 17-50 f/2.8 XR, SB 800 Flash
88741536 شرکت روزنه تصویر تماس بگیرید سوال کنیددی 50 قیمت ندارین؟ اصلا هستش؟
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
سلام
بهروز عزیز
اگر از نمایندگی رسمی خرید کنید ،هیچ کدام از این مشکلات را نخواهید داشت ضمن اینکه در صورت لزوم و از طریق ایمیل میتوانید از نمایندگی به تولید کننده شکایت کنید و اگر آنها هم جواب ندادند به شرکت گواهی دهنده سیستم کیفیت تولید کننده.
امکان تهیه مواردی که گفتید برای من هم وجود دارد؟
با تشکر
فرزام
کاوه قبادیExposure.ir
سلام
D50 نه متاسفانه. بعید می دونم گیرتون بیاد. دلیل خاصی داره که این دوربین رو می خواین؟
سوء تفاهم نشه؛ من از آهونگار خرید کردم ولی D40 نبوده، بیش از یک سال پیش ازشون یک Casio خریدم. همه چیز خوب بود، قیمت که عالی بود، رفتار و برخوردشون هم خیلی خوب بود. خوشبختانه واسه دوربین مشکلی هم پیش نیومده که ببینم گارانتی شون چطوره.
با سلام
من شخصا این موضوع را تجربه كردم.از نمایندگی خرید كردم و داخل جعبه همه چیز ژاپنی بود. خودم به تدریج تمام كاتالوگها و نرم افزار را در جمع كردم. ظاهرا شما هم همین مشكل را دارید. به هر حال فكر نمیكنم شكایت و این حرفها دردی را دوا كند اون هم به قول كاوه در این مملكت. ضمنا فكر نمیكنم كه هر كسی كه دوربین میخرد و به این مشكل بر می خورد حال و حوصله این دردسرها را داشته باشد.
به هر حال من این مجموعه را جمع كردم و می توانم كپی كنم و در اختیار یكی از دوستان قرار دهم به این شرط كه آن دوست عزیز هم از ارائه آنها به دیگر دوستان دریغ نكند.
بهروز
Nikon D80, Nikkor 24-70 f/2.8, Nikkor 70-200 f/2.8 VR II, Nikkor 85 f/1.8 D, Tamron 90 f/2.8 Macro, Tamron 17-50 f/2.8 XR, SB 800 Flash