سلام دوستان
من قصد خرید d7000 را دارم قیمت امروز 11/10 /90به من 2500000 رادادند آیا منطقی ؟
سلام دوستان
من قصد خرید d7000 را دارم قیمت امروز 11/10 /90به من 2500000 رادادند آیا منطقی ؟
باسلام
اينجور كه داره پيش ميره گويا اين داستان دلارو نوساناتش آب گل آلودي شده براي بعضي ها كه از اون ماهي بگيرن . فكر نمي كنم جاي صبر كردن براي پايين اومدن قيمت ها مونده باشه.
درود بر دوستان
من روز پنجشنبه 1390/10/08 یک D3100 از بازرگانی قائم به قیمت 940 هزار تومان خریدم گرچه روز چهارشنبه 900 هزار تومان قیمت داده بود.اینم از عجایب بازار این روزا
با تشکر
حسن
با هدیه کریسمس جناب باراک اوباما با همراهی لغو سفارش واردات کالا از دوبی به تهران به احتمال قوی قیمت دلار روند صعودی بیشتری را طی خواهد کرد و از طرف دیگر دوربین و لنز هم گرانتر و نایاب تر خواهد شد...
شش ماه پیش قیمت بدنه D7000 در تهران حدود چهارصد هزار تومان ارزانتر از کانادا بود...
اکنون قیمت لنز کیت به همراه بدنه این دوربین در کانادا با قیمت بادی این دوربین در تهران برابری می کند!
حالا محاسبه بفرمایید میزان اختلاف برابری دلار کانادا و ریال ایران و همچنین هزینه ارسال این کالا در داخل خاک کانادا و همینطور مالیات 13 درصدی پرداختی در کانادا برای خرید این کالا هم نتوانست اختلاف شش ماه پیش قیمت را هم اینک نیز محفوظ نگاه دارد!
زلزله ژاپن و سیل تایلند هم که حکم رفیق ناباب و زغال خوب را برای فروشندگان این کالا در تهران خواهد داشت!
اوه! سال نوی میلادی هم مبارک..سال اژدها را چنین شروع کردن نوید دهنده سالی پر هیجان برای همگان در این انجمن خواهد بود!
بدرود تا درودی دیگربار
سلام
کیت D3100 امروز خریداری شد از ناصر خسرو 9.500.000 تومان
با گارانتی خود مغازه دار که فکر نکنم کلا اعتبار داشته باشه
Nikon
وحید شاهوند
با سلام قیمت امروز d3100 درقم 900000 تومان
کیت D3100 امروز خریداری شد از ناصر خسرو 9.500.000 تومان
شهرام خانی
سلام
D700 آکبندش گیر نمیاد اصلا
دوستان اگه کسی این دوربین رو تو مغازه ای دید جا و قیمتش رو به من لطفا خبر بده میخوام بخرمش و پیدا نکردم هنوز