من امروز مشغول خرید کیف بودم تو یکی از مغازه ها و تو مدتی که داشتم بین کیفهای مختلف انتخاب میکردم از حرفای مغازه دار با دوستش فهمیدم که ظاهرا اینا یه d300 از یه مشتری خریدا و به یکی از مغازه دارای دیگه که حالا به گفته اون شخص دست دوم خوب میخره دیروز فروختن طرفم دوربین و امروز جای نو فروخته بعد جالبتر اینکه بحث بر سر این بود که چقدر سود کرده و چه و چه ...!
من بنظرم رسید موضوع و عنوان کنم که اگه خریدار از دوستان این فروم بوده مطلع بشه ....
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
خیر قربان.احتمالا منظورشون 105 ماکرو سریD هستش که قیمتش همین حدود بود الانم حدود یک میلیون تومان هستش و سری نانوش هم بالای 1300 هست!!!
مکروی ۱۰۵ مم سری N Vr
اکثر دوستان بخصوص دوستانی که در این چند سال به سمت دوربین DSLR و کلا دیجیتال و عکاسی آمده اند حرف از 70-200 IS اف 2.8 ورژن یک با قیمت 1400 حدود 4 یا 5 سال پیش شاید شبیه به افسانه باشد ! الان فکر کنم حدود 3 تومان باشد.
یا لنز های بسیار دیگر که الان حدود 2 تا 4 برابر قیمت های سالهای 1385 است.اتفاقا داشتم یک لیست قیمت قدیمی مربوط به DIF 2006 را می دیدیم با قیمت هایی که الان شبیه شوخی است !
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
البته این رشد قیمت ها به دلیل رشد قیمت دلار نسبت به ریاله
مثلا همین 105 قیمتی معادل 984.95 دلار آمریکاست که در حال حاضر معادل 1.386 هزار تومانه
D90 + 18-105 + 24 f2.8D + 60 f2.8D + 105 f2.8G
البته الان !
چند سال پیش همین لنز حدود 699 دلار بود.
در سال 2008 نیکون و کانن هر کدام 20% قیمت لنز ها رو بالا بردند.
و همین طور تورم در جهان در این چند سال ( از 2006 به بعد ) به شدت بالا رفته مثثل ایران نیست که سالی حدود 50% تورم باشد اما تورم 2% تا 5% در امریکا و اروپا هم باعث می شود در 5 سال 20% قیمت بالا برود.
و 20% + 20% می شود 40%
و 40% از 700 دلار نتیجه می شود چیزی حدود 1000 دلار....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
قيمت d5100 و d300s و d90 رو كسي داره؟البته قيمت جديد با توجه به افزايش قيمت ارز