درود
سود اصلی فروشندگان دوربین، برای خریدارانی که قبل از خرید اطلاعات کافی جمع اوری نمیکنند، معمولا در این دو قلم حساب میشود : فیلتر UV و کارت حافظه !
ظاهرا سفارش اروپا و آسیا هم به اقلام بالا اضافه شده !
وقتی یک تکه شیشه رو(احتمالا همون شیشه در و پنجره!!!) به عنوان فیلتر اصلی کنون 90-80 هزار تومن میدن دست مردم باز این مموری یک مقدار بهتره،دست کم واقعا مموری بوده!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ظاهرا سفارش اروپا و آسیا هم به اقلام بالا اضافه شده ! [/QUOTE]
سلام دقیقن این مورد هم اضافه شده
من دو هفته پیش جمهوری بودم 1مغازه داری بدنه خالی D7000 رو به قیمت بالاتر می فروخت بهونش هم این بود که سفارش اروپائی است وبه گفته
ایشون پکیج سفارش آسیائی رو سایر مغازه داران باز میکنند و متعلقاتش رو با جنس چینی عوض میکنند
شهرام خانی
سلام جناب حسینی عزیز
مشکل اینجاست که اکثر کاربران تازه وارد ( به فروم ) به علت حجم انبوه تاپیک ها و مطالب ذکر شده در اونها فرصت کافی در مورد تحقیق در این مسائل رو ندارند و از طرفی با توجه به وضعیت بازار و مقدار پولی که میخواهند هزینه کنند ، هر چه سریعتر در صدد خرید اقلام مورد نیازشون هستند .
خود من با اینکه حدود دو سه هفته قبل از خرید ، مطالب سایت رو پیگیری کردم اما موقع خرید ( یک دوربین و یه کیف و مموری به قیمت کل یک میلیون تومان ) به همون دلایلی که عرض کردم حدود دویست هزار تومن پاچه مبارکمون نوازش داده شد ! ( پارسال همین موقع )
( کارت SD Kodak Professional 200X 16G Class 10 به قیمت 135 هزار تومان فروحته شد !!! )
اما با توجه به آشنایی حضوری با تعدای از دوستان فروم و همچنین فرصت بیشتر برای خرید سایر اقلام ، درس عبرت گرفتیم در حد تیم ملی !
درست که باید ما به عنوان خریدار چشم خودمون رو باز کنیم و نگذاریم که کلاه ( که گاهی تا سر زانو هم می آید ) بر سرمان رود ، اما انصاف هم چیز خوبیه
پریروز در بازار علاءالدین یکی از کسانی که در غرفه تبلیغاتی سامسونگ کار میکرد می گفت : مردم خودشون باید حواسشون رو جمع کنند . خودم شاهد بودم که گوشی 300 تومنی به قیمت 750 تومن به بنده خدایی فروخته شده !
متاسفانه رحم و مروت و انصاف و . . . گمشده ای است که آنم آرزوست !
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
دوستان قیمت D600 با لنز کیت 85-24 رو لطف میفرمایید ؟
ممنون
قیمت دو روز پیش بندر 7.150
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
خب مشکل من همینه , وقتی d800 قیمتی 9 میلیونی داره . پس d700 هم باید6.000 تا 6.500 باشه
تازه کم یاب هم شده
و چرا nikon d600 قیمتی خیلی کمتر با d800 داره
در صورتی که تفاوت قیمت اینها نحایتا باید 2 تومان باشه . نه 4 میلیون (d800 and d700 )
خرید d800 از کشوری مثل المان یا کانادا . و اوردن مسافری خوب است ؟ بهتر از خرید در ایرانه ؟