مطمئن باشید خرید از ایران هم بدون دلال و واسطه میتونه خیلی جالب باشه .
مثل خرید دوربین برای یکی از کاربران همین سایت .
D600 فقط بدنه پنج روز قبل خریداری شد به قیمت 5.800.000 تومان .
دوست عزیز سیاست قیمت گذاریه دوربینها دست من و شما نیست .
با وجود به روز شدن نسل جدید دوربینها ، دوربینهای رده خارج کم کم دارن ازمیدون حذف میشن .
مثلا چند روز پیش بدنه D200 نیکون رو به من قیمت دادن 2 میلیون . (درحد اک )
ولی قیمت این دوربین نسبت به ارزشی که داره قابل خرید نیست .
10MP سنسور هم CCD با وجود بدنه خوبی که داره ولی کمتر کسی حاضر میشه این دوربین رو با این قیمت بخره .
هر ابزاری به نسبت قیمتش میتونه در بازار معامله بشه .
اختلاف قیمت دوربین تنها به نسبت ورود و خروجش از بازار نیست .
دوربین D700 هنوز هم حرفهایی برای گفتن داره .
چون الان ارزان قیمتترین بدنه ی دوربین فول فریم نیکون هست .
و کسایی هستن که نمی تونن تغییر برند بدن و مجبورن به این قیمت هم شده بدنه رو بخرن .
تمام بدنه ها و لنزها برای اهداف خاصی طراحی شده اند و هرکدام نقاط ضعف و قوتی دارند که باعث اختلاف قیمت میشن .
دراین بین کمیت و کیفیت و انبوه بودن کالا نیز باعث اختلاف قیمت این نوع کالاها می شود .
با وجود بازار بی قانون و سودجویی برخی افراد نیز این عوامل دست به یکی می شوند تا درتلاطم این جو نا مساعد ارز بیشترین نفع رو ببرن.
و این نابه سامانی نیز دلیلی دیگر برای نا هماهنگیه قیمتهای کالاها می باشد .
این مطلب رو هم اضافه کنم .
D800 دوربینی نیست که عکسهای این دوربین رو با یک سیستم معمولی پروسس و ویرایش کرد .
دوستانی هستند که با وجود استفاده از 8 گیگ رم و سیستم خوبی که دارن از ویرایش عکسهای این دوربین شکایت میکنن .
پس حتما برای خرید این دوربین سیستم قابل قبولی نیز باید داشته باشید که این مورد هم واقعا هزینه بر خواهد بود .
پس اگه از سیستم معمولی استفاده میکنید حتما دو سه میلیونی رو هم بعد از خرید D800 برای این مورد درنظر داشته باشید .
فقط شکر خدا قیمتها داره بازم پایین میاد چون قانونی هست که کسی اونو خلق نکرده و اونم قانون عرضه و تقاضا هست .
با وجود اسکنت کالاها و پرت مالیه سرمایه کم کم فروشندگان توان احتکار کالاها رو دارن ازدست میدن .
و با وجود پایین اومدن قیمت دلار (به نسبت گذشته )هم نمیتونن باز هم قیمتها رو ثابت و بالا نگه دارن و قیمت فروش رو با دلار فلان قیمتی حساب کنن .