حقیقت مطلب اینه که خریدن یک دوربین اونم از نوی اس ال ار کار اسونی نیست! مخصوصا برای من که تجربه خیلی کمی دارم و انتخاب رو با مدلهای متنوع و قیمتهای مختلف برام سخت میکنه!چون با امدن مدلهای جدیدتر و امکانات بیشتر رغبت برای خرید مدلهای پایین تر اونم برای یک اس ال ار کمتر میشه اینه که ترجیح دادم که برای خرید به سمت محصولاتی برم که امتحانش رو پس داده و از طرفی نسبت به امکانات قیمت بهتری داشته باشن! حالا انتخابم رو روی نیکون و کنون معطوف کردم! و بین این دو مدل 450D,D80 خیلی دقیق شدم! D80 رو من فکر می کردم قیمت بدنه اش 900 تومن هست و رو این حساب اسمش رو نبرده بودم اما وقتی قیمت حدودی این دوربین رو فهمیدم به انتخابم اضافه کردم! از اونجایی که توی اطراف من کسی نیست که دوربین اس ال ار داشته باشه و من واقعا این مدلها رو تو دست نگرفتم و لمسشون نکردم خواستم که با اطلاعات فنی کامل برای خرید اقدام کنم و بحث ارگونومی رو در موقع خرید بررسی کنم! در مورد گارانتی مگه قیمت دوربین با گارانتی و بدون گارانتی چقدر تفاوت داره ؟ مخصوصا دوربینی که از اینجا خریداری میشه خیلی باید مواظب بود چون اگه بدون گارانتی بخریم کوچکترین خرابی باعث میشه که مشکل داشته باشیم ! از طرف دیگه خیلی هم تاکید دارم دوربین رو بیمه کنم! ولی از شرایطش و اینکه کدوم شرکت برای این کار مناسب هست خبر ندارم !
از راهنمایی شما دوست عزیز تشکر می کنم