مبارک باشه و خوشا بحالت...
منم اگه بتونم اينو ميخرم يا 300دي يا همون Fz20 رو البته دي70 رو ميزارم کنار چون شما استاد گرامي گرفتي و مني که آماتورم بهش نميخورم...
مبارک باشه و خوشا بحالت...
منم اگه بتونم اينو ميخرم يا 300دي يا همون Fz20 رو البته دي70 رو ميزارم کنار چون شما استاد گرامي گرفتي و مني که آماتورم بهش نميخورم...
نعما جان: خيلي ممنون، اي كاش روزي لياقت تعريف ظريفت رو پيداكنم
پوريا جان، خوشحال باش كه در دوره اي زندگي ميكني كه با اين سن و سالت ميتوني به چيز هايي به اين خوبي فكر كني و آرزوهايي چنين داشته باشي، برايت آرزوي موفقيت ميكنم و مطمئنم آينده از آن توست
مرسي استاد ولي همين حرف رو من در آينده به يکي ديگه توي يه فروم يا هر جاي ديگه اي ميزنم چون روز به روز تکنولوژي در حال پيشرفت هستش همون طور که در زمان پدران ما راديو يک تکنولوژي جذاب و خيلي پيشرفته اي بود و در زمان ما ماهواره يه چيز عاديه به نظر ميرسه و معلوم نيست چند سال بعد چيزي بياد که به نظر ما جديد باشه و براي افرادي که سن کمتري داره معمولي به نظر برسه و ماهواره يه چيز پيش پا افتاده باشه...نوشته اصلی توسط Amir A
درضمن تصميم از 300دي به 350دي تغيير کرد اميدوارم دوربين خوبي رو انتخاب کرده باشم و بتونم باهاش شاتهايي بزنم که با 300وي ميزنم و اينکه منم دارم به عضوي از گروه ديجيتال کارا راه پيدا ميکنم البته يه آماتور آنالوگ-ديجيتال کار...
ببخشيد ميدونيد قيمت cp 8800 الان چنده؟
حدود 850000 با گارانتي
قیمت نیکون کولپیکس 4500 با گارانتی و بی گارانتی رو میخواستم بی زحمت اگه میشه.
عزيزم من شب عيد خريدم حدود 250000 تومان كارت حافظه اش 16 بود يه 256 هم خريدم 24 تومان.نوشته اصلی توسط dppictuer
pix
منم ديروز قيمت کردم تو اهواز با کارت گارانتي تصوير ياد 252000هزار تومان بود کارت هم سئوال نکردم .ممنون افشين جان عکسهاتو دارم ميبنم فوق العادس داره يکاريم ميکنه همين الان برم و بخرمش.
قيمت D50 داره با مخ مياد پايين نورنگار داره ميده 715 و با اين سرعتي كه داره ارزون مي شه بايد زير 700 هم بياد
بايد صبر داشت :biggrin:
نیکون cool pix5200 چنده؟
cool pix7600 چی؟
ویرایش توسط 007bond : Wednesday 15 February 2006 در ساعت 12:35