من این لنز رو از نزدیک دیدم و باش کار کردم ، کیفیت ساختش از 18-70 کمتره ، مانت پلاستیکی داره ولی نه اینکه فکر کنید مثل 18-55 . از 18-55 خیلییی خیلییی بهتره . سرعت فوکوسش از 18-70 کمتره ولی کند نیست . از بی نهایت تا ماکرو شاید یک ثانیه طول بکشه .
جالبه كه نيكو نگرش كه نمايندگي معرفي شده نيكون در ايران هست قيمت بدنه رو ميگه 1080 !
سلام این قیمتها رو امروز (شنبه) از جمهوری گرفتم البته با گارانتی شرکتی:
nikon D50 660000 با لنز کیت
nikon D80 890000 البته بدون لنز -------- با لنز کیت 1160000
nikon D70s 865000 با لنز کیت
موفق و پیروز باشید
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
نه من از هرجا که پرسیدم فقط لنز 17 80 رو داشتند از بعضی ها هم که می پرسیدم 18 135 رو دارین یا نه یه نگاه عاقل اندر سفیه می کردند و زیر لبی می گفتند نه!
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
آخه چرا ؟
من توي اينترنت اين دوربين رو يا بدون لنز ديدم يا فقط با لنز 18-135. نميدونم چرا
اينجا نميارن ؟! منم هر جا ميرم سوال ميكنم گير ميدم كه همون لنزه رو ميخوام!
آخه هم قيمتش مناسبه و هم تعريف زيادي ازش ديدم و درضمن براي استفاده به
عنوان يك لنز ثابت روي دوربين با توجه به مواردي كه گفتم به نظر عاليه.
در هر صورت من هنوز دارم پيگيري ميكنم اگه به جوابي رسيدم حتما اينجا ميگم
اگرم كسي جايي اين كيت رو ديد ما رو بي خبر نذاره
ممنون
من دیروز دی 50 بدنه مشکی رو با لنز کیت از عکسباران ( ناسزا نگید ها! ) خریدم بدون گارانتی 680 تومن. با گارانتی خودشون میگفت 720 تومن.
حسابی هم سر قیمت چیز های مختلف صحبت کردیم، مخصوصا 18-200 که خودشون میگفتن 1 میلیون! بهشون اعتراض کردم و گفتم ببینید بعضی از قیمتهاتون واقعا خیلی زیاده و تلاش هم کرد که منو متقاعد کنه. مثال باطری قلابی و خیلی چیز های دیگه رو زد که از یه جهاتی هم حق داشت.
ولی مثلا این قیمتشون بد نبود برای همین دیگه تا جمهوری نرفتم.
با اینکه گرون میدن ولی بعضی اوقات چاره ای نیست. مثلا من تمام تهرون رو دنبال کیف فوتو رانر - لاپرو گشتم و فقط اینها داشتن.
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
آقا خيلي مبارک باشهمن دیروز دی 50 بدنه مشکی رو با لنز کیت از عکسباران
محسن مظهری