سلام دوستان
با توجه به قوانين سايت هركدام از دوستان كه تلفن فروشنده را مي خواد يه pm بزنه تا براش بفرستم.
ممنون
سلام دوستان
با توجه به قوانين سايت هركدام از دوستان كه تلفن فروشنده را مي خواد يه pm بزنه تا براش بفرستم.
ممنون
نه دیگه، قیمت کیتش ۱۴۹۹ دلاره، که میشه ۱۶۱۱۴۲۵ تومن...
پ.ن: آخ که مردم از بس هر وقت این تاپیک بالا اومد سر زدم و نا امید برگشتم :)
با سلام
قیمت بدنه 1200 دلار است نه 1100 دلار . اگر دوستان مرا متهم به جانبداری از دلالان و کاسبان نمی کنند باید بگم این قیمت 1635 نه تنها زیاد نیست بلکه کم هم هست. در واقع من فکر می کنم سفارش این دوربین قبل از تحولات اخیر ارز بوده و قیمت آن مشمول افزایش نرخ ارز در روزهای اخیر نشده و اگه کسی می خواد این دوربینو بخره تا گرون نشده بخره:cool:
بابك طاهري
چه عجب! جمعی را از چشم به راهی رهانیدند.
نکته جالب محاسبات انوش خان این است که اگر 50تومان اختلاف لنزکیت را هم از مجموع کم کنیم، با احتساب قیمت 1499 دلاری، قیمت حاصله کمتر از دلار 1000تومان خواهد بود.
البته فکر میکنم ایشان تا الآن پی برده باشند به ماجرا.
با همه این تفاسیر و البته با توجه با شرایط کنونی بازار به نظر من هم قیمت مناسبیست.
ویرایش توسط asgaripour : Monday 1 November 2010 در ساعت 03:49 دلیل: یک اصلاح نگارشی
سلام
نه
انوش جان درست حساب کردند
انوش منظورش اینه که چون در بقیه کشورها با گارانتی (که روی قیمت تاثیر زیادی داره) عرضه می شه و در کشور ما اون نوع گارانتی وجود نداره پس قیمت پایین تره
برای مثال قیمت 550D در سایتهای خارجی من 930 دلار هم دیدم
در صورتی که در اینجا 850 تومان می تونید گیر بیارید
در صورتی که ارزونتر هم شاید پیدا شود
این را شما در نظر نمی گیرید که وقتی کالایی با گارانتی رسمی نیکون از نیکون خریداری می شود (کشور های دیگر) و بدون گارانتی نیکون (در کشور ما(دلایل را می دانید دیگر)) قیمت تفاوت قابل توجهی دارد
انوش جان هم فکر کنم همین را گفتند
موفق باشید
گفت آسان گير بر خود كارها كز روي طبع .. سخت مي گیرد جهان بر مردمان سخت كوش5D MKII+60D+14 2.8L II+35 1.4L+50 1.2L+135 2.0L+300 2.8L II
از خدمت اساتید یه سوال داشتم:
به نظرتون بدنه d3100 nikonچند تومان فروخته خواهد شد؟
قیمت کاذب این دوربین پس از چه مدتی جای خودش رو به قیمت واقعی خواهد داد؟:[/SIZE]
بد نبود اگر زحمت میکشیدید و یک بار نوشته ایشان را -دقیقتر- میخواندید.
ایشان با احتساب دلار 1075 تومانی محاسبه کرده بودند و تنها مشکل -همانطور که مابقی دوستان هم اشاره کردند- احتساب 1100 به جای 1200 دلار بود. که البته اشتباه خاصی هم نبود.
ضمناً من هم مثل شما این بحث را مبنی بر محسابه قیمت وارانتی در تالار خوانده بودم. اما اگر یک بار دیگر به ماجرا توجه کنید تصدیق میفرمایید که ربطی نداشت.
سلام
قیمت D90 همراه با کیت معروف چند است ؟
یکی از همکاران از وب سایت ت.ح قیمت در اورده
1,350,000 تومان
(همراه با لنز 18-105 میلیمتری VR- کیف Cirrus TLZ15 و کارت حافظه 2 گیگا بایت)
و 995000 برای بدنه
به نظر دوستان آیا قیمت ها مناسب است؟
ارزانتر پیدا می شود؟
با سلام
http://irdoorbin.com/DC/Detail.php?id=103
قیمت بادی خالی 980 تومن و با کیت 18-105 1220
موفق باشید