منظورتان 7d است يا 7 ؟ و با چه قيمتي؟
منظورتان 7d است يا 7 ؟ و با چه قيمتي؟
دوستان سلام
کسی از قیمت z5 و z6 و z20 خبر داره خیلی ممنون میشم کسی یه قیمت بده
ویرایش توسط hameddam : Monday 19 June 2006 در ساعت 13:32
حامد دماوندی
CANON 550D, 18-55IS , 17-85 usm is Canon Speedlight 430 EX
سلام
آخرین قیمت چند بازمانده KM (نو) در مشهد(23/11/85) :
130000=X31 (نقره ای)
150000=Xg ( نقره ای)
190000=X50 ( مشکی)
290000=X1 ( نوک مدادی)
من یه كونیكا مینولتا 5 دی تمیز دارم حدود یه سالی می شه خریدم الام می خوام بفروشم بهنظر شما با این بازار و قیمتا چند ارزش داره؟
با سلام به تمامی دوستان
والا من یك دوستی دارم كه آتلیه دارن (در مشهد) یك دوربین Konica Minolta Dimage A2 داره كه چون یك دوربین Olympus خریده می خواد بفروشتش. اینجور كه من دیدم این دوربین 8 مگا پیكسل محصول سال 2004 هست. حالا به نظر خود شما قیمت این دوربین به تنهایی (بدون لوازم جانبی) چقدر هست. خودش میگه قبل از عید 86 850 هزار تومن خریده قیمت پیشنهادیش هم 500 تومنه. به نظر شما خیلی بالا نگفته؟
نكته دوم با توجه به اینكه konica ديگه دوربين نميزنه، آيا خريدن چنين دوربيني عاقلانه هست يا نه
در مورده كيفيتش هم اگر باهاش تجربه اي دارين بگين. من بيشتر براي مناظر طبيعي (ماهيگيري) مي خوام استفاده بكنم.
تشكر
شهريار
سلام
البته دوستتون هم تقصیر نداره آدم چیزی رو كه 850 تومن پاش پول داده راضی نمی شه به قیمت واقعیش بفروشه ولی قیمت این دوربین خیلی پایینتر از این حرف هاست.
این دوربین دقیقا همرده ی دوربین Canon Pro-1 است( و پایینتر از آن) كه چندی پیش دوستی می خواست بفروشه و دوستان ( البته با كمی كم لطفی) قیمت 250 تومان براش تعیین كردند.
من تحت هیچ شرایطی صلاح نمی بینم كه بیش از 250 تا 300 هزارتومان بابت این دوربین هزینه كنید.
ضمنا فكر می كنم منظور عید 85 بوده باشه نه 86 و آخرین قیمت نوی این دوربین خیلی پایینتر از 850 بوده است.
فرهاد حسيني
A2 در زمان خودش دوربین نازنینی بود و یک سروگردن بالاتر از رقبا. در همان زمان قیمتش حدود 800-900 بود. اما الان همانطور که فرهاد عزیز گفت، صلاح نیست که این مقدار برایش هزینه کنید.
ممنون از راهنماییتون
شهریار
كارشناسان قيمت بدن، در حال حاضر قيمت دوربين A2 چقدر بايد باشه؟
يادش بخير سال 84 ميخواستم بخرمش
فروشگاه خانه عکاسان بهم 800 قيمت داد کمترين قيمت بازار بود
بين خريد اين دوربين و مدلهاي سري Z گير کردم و منصرف شدم
دوربين اون زمان دوربين خوبي بود و از لحاظ اپتيک بهتر از رقبا
من فکر کنم الان نبايد بيشتر از 250 بالاي آن پول داد