آقا وحید ، جان من راست میگی 750 تومنه ؟ منظورتون g1 که نیست ؟ من gh1 رو میگم ؟ : من حدود 1.5 میلیون تو ذهنم بود .
اگه این طور باشه حتما می خرم . راستی توی مشخصاتش دیدم با یک بار شارژ باطری میشه 150 دقیقه فیلم گرفت درسته ؟
یه سوالم داشتم اینکه توی استفاده از منظره یاب مشکلی نداره که ؟ چون توی بعضی سایت ها یه چیز هایی نوشته بود .
ویرایش توسط saeed-c21 : Thursday 13 May 2010 در ساعت 21:37
سلام
مشهدي با G1 اشتباه گرفته است :biggrin:
ولله قضيه ي اين دوربين خيلي مشكوك است. من شب عيد زنگ زدم به بانيان گفتم اين دوربين را چرا وارد نمي كنيد ؟ گفتند وارد شده و بعد از عيد توزيع مي كنيم. گفتم من الان مي خواهم. گفتند بياييد دفتر مركزي بخريد 1.150.000 تومان ولي بعد من پشيمان شدم و نرفتم و الان بعد از دو ماه هنوز وارد بازار نكرده اند. عجيب نيست ؟
فرهاد حسيني
درسته , با G1 اشتباه کردم
بانیان هم گویا شرکت چندان درست و حسابیی نیست, حدود یک ماه پیش با آنها تماس گرفتم و در مورد GF1 سوال کردم, گفتند وارد شده و شماره یکی از نمایندگیهایشان (در تهران) را هم برای خرید دادند, وقتی چندین بار در ساعات مختلف با تلفن مذکور تماس گرفتم کسی جواب نداد (عاقبت از نمایندگی دیگری در تهران شنیدم که آن فروشگاه مدتی است تعطیل شده :cool: )
و نمایندگی دوم گفت که GF1 تا آخر اردیبهشت توزیع میشود, ولی از قیمت خبری نبود.
همه اینها در حالی است که یک سایت اینرنتی این دوربین را به قیمت 1150 با لنز پنکیک 20 اف 1.7 عرضه میکند, آنهم با گارانتی بانیان!!
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Friday 14 May 2010 در ساعت 00:54
پاناسونیک فقط از طریق بانیان وارد میشه ؟
سلام از دوستان کسی شماره تلفن نمایندگی دوربین های پاناسونیک رو داره ؟