کاملاً موافقم ، واسه همین هم سامسونگ لنز نمیسازه و از اشنایدر استفاده میکنه ، در کل هم ما سره بادی بحث میکنیم.
حالا آخرش که خریدیم واسه لنز میایم سراغ pentax و sigma و tamron و هر چی که بهتره . اصلاً میریم فروم لنز ;)
من یه سری review درمورد GX-20 خوندم و چند تا نمونه عکس از این دوربین هم دیدم. صحبت دوستان در مورد شباهت این مدل با پنتاکس K20 کاملا به جاست.:cool:
آقای رضایی لطفا بگید این دوربین رو کجا میشه با کیت لنز k20 تهیه کرد؟
یکی از دوستان با تجربه در امر بازار هم ما رو راهنمایی کنند و بفرمایند این قیمت های بالای وسایل الکترونیکی و من جمله دوربین تا کی می خواد ادامه پیدا کنه و اصلا امیدی به پایین اومدن قیمت دلار یا دوربین هست؟!
قلقلکم اومده !!! نظرتون چیه K200 نسبتا نویی که تازه خریدم رو با یه Body Grip کاملا نو که هنوز حتی جعبش رو باز نکردم چون تازه شنبه ، یکشنبه از اونور آب میرسه برام رو بدم و GX20 بگیرم ؟ اصلا اینارو چند بر میدارن ؟
راستی GX20 نور قرمز کمکی برای اتوفوکوس تو نور کم داره مثل K7 ؟
ویرایش توسط me.rezaee@gmail : Thursday 28 October 2010 در ساعت 10:11
والا k200 هم خویه ولی نسبت به K20 یا همون GX20 ضعیفتره . ولی حالا که داریش عوض نکن . مگه اینکه بدون ضرر ردش کنی بره
اونیم که گفتی نداره . درست مثل K20 . مدل K7 هم که گفتی مدل بعدیه پنتاکسه و نمیشه با k20 یا gx20 مقایسه کرد. هم گرونتره (1350000) هم بهتر.
به نظر من خیر عوض نکنید. K200D دوربین بسیار خوبیه با قابلیت هایی فراتر از قیمتش. سنسورش سونی و سنسور کا10 است که چندین بار جایزه گرفته بود. نورسنجیش به نظر من (که از هر دواستفاده کرده ام) از کا20 دقیق تره و خروجی jpeg خوبی هم داره. باضافه فرمت خام DNG اکثر قابلیت های کا20 رو هم داره فقط دسترسیش متفاوت است. گریپ کا20 به تنهایی 250 هزار تومانه.
قلقلکم اومده !!! نظرتون چیه K200 نسبتا نویی که تازه خریدم رو با یه Body Grip کاملا نو که هنوز حتی جعبش رو باز نکردم چون تازه شنبه ، یکشنبه از اونور آب میرسه برام رو بدم و GX20 بگیرم ؟ اصلا اینارو چند بر میدارن ؟
راستی GX20 نور قرمز کمکی برای اتوفوکوس تو نور کم داره مثل K7 ؟
راستش من مشکلم نبود اون نور قرمز کمکی بود و Live View که اولیش رو K20 نداره و دومیش هم خیلی موردی برام نداره . پس عشق است K20 خودمو... با گریپ!!!
سلام
بالاخره من هم به جمع DSLR دارها پیوستم. و اما مشخصات دوربینی که خریدم:
Samsung GX-20 با کیت لنز 18-55 و 50-200
قیمت:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
750 تومان
فروشگاه تینا
تلفن: 66700977
لنز 50-200 به عنوان هدیه به همراه دوربین داده میشه ولی نمی دونم این اشانتیون دادن تا کی ادامه پیدا میکنه. به آقای رضایی و بقیه کسانی که میخوان دوربین پنتاکس کا 20 یا samsung gx-20 بگیرن به شدت توصیه می کنم. که این دوربین رو هر چه سریعتر بگیرن.
امیدوارم خرید خوبی داشته باشین.
Body Grip هم دارن براش ؟ مال همون K20 میخوره یهش ؟