مدل های جدید پنتکس هنوز وارد میشود؟
Pentax K-01
موجود است؟
مدل های جدید پنتکس هنوز وارد میشود؟
Pentax K-01
موجود است؟
سلام
قیمت K30 چند است؟از کجا می شه این دوربین رو خرید؟
بله وارد میشه باید از سیگل بپرسید. بدنه K5 هفته پیش که یکی از دوستان می خواست بخره 3/500 بود.
سلام
از سیگل پرسیدم گفت ما وارد نمی کنیم(به خاطر ارز).از کجا می توان قیمت رو جویا شد؟
بنظر من در این شرایط ارزی و تحریمی و وضع خراب بازار خرید هر دوربینی بجز کانن و نیکن و احیانن سونی اشتباه محضه.
ویگن سرکیسیان
--------------------------------------
Canon EOS 7D, Canon EF-S 15-85
خوب وقتی کانن ونیکون وتاحدودی سونی هست چرا میخواید پنتاکس بگیرید که بعداحیانا برای خرید لوازم جانبی وبخصوص لنز دلخواهتون بامشکل مواجه شید؟ متاسفانه ما بازاری نداریم که بشه چیزهای موردعلاقه مون رو بخریم. متاسفانه درشرایط کنونی که روز به روز هم بدتر میشود فقط باید شرایط رو درنظرگرفت و انتخاب معقولانه کرد نه انتخاب به علاقه.
چرا ؟ به خاطر لوازم؟ اولا که لوازم هنوز هست . دوم اینکه مثلا فلان لنز کنون یا نیکون وقتی 30% بالای قیمت دلار روز تمام شود باز هم شما از داخل خواهید خرید؟ فکر نمیکنم. همین الان هم بیشتر دوستان ما دارن از خارج کشور لوازم کنون و نیکونشان را تهیه می کنند.بنظر من در این شرایط ارزی و تحریمی و وضع خراب بازار خرید هر دوربینی بجز کانن و نیکن و احیانن سونی اشتباه محضه.
سلام به دوستای عزیز
ببخشید اگه میشه کنار سوالای دیگه سوال منم جواب بدید
k20 یا مدل های دیگه تقلبی یا چینیش هم تو بازار هست؟ یه دست دوم میخوام بخرم اما دیدمش قیمتشو 400 گفته
خیر تقلبی ندارد. اگر سالم باشه قیمت خوبیه
من یه kx دارم - می خوام یکم حرفه ای تر کار کنم و عوضش کنم - به نظرتون چی بخرم - kx و می خوام بفروشم قیمت چند بدم خوبه؟ خیلی تمیزه
راستی یکی از دوستام می گه kx قاچاقی وارد کرده رو دستش باد کرده میده 360 نظرتون رو در موردش بگید-
این رو هم لطفا جواب بدید kx بدون هیچ لنزی چند می ارزه