آن قيمت بالا مخصوص زمان نمايشگاه بود ظاهرا"، الآن حدود 80-50 تومان گرانتر است.
نه، سايت سيگل را هم ندارم متاسفانه.
اين هم قيمت لنزها و فلاشهاي پنتاكس:
لنزهاي پنتاكس
فلاش
آن قيمت بالا مخصوص زمان نمايشگاه بود ظاهرا"، الآن حدود 80-50 تومان گرانتر است.
نه، سايت سيگل را هم ندارم متاسفانه.
اين هم قيمت لنزها و فلاشهاي پنتاكس:
لنزهاي پنتاكس
فلاش
K20D Pentax بالنز کیت یک میلیون و هشتاد هزارتومان . بدنه یک میلیون تومان
قیمت سیگل . تهران با یکسال گارانتی 21/10/87
قیمت لنز ها حدود 5الی50 هزار تومان در تهران پایینتره/ قیمت پاور بک 145 هزار تومان
دوست عزیز شما که دسترسی به محصولات داریداگه ممکنه لطف کنید و لیستی از قیمتهای لنز و بدنه ها رو محبت کنید...
من نه دسترسی بهفروشگاهدارمونه سایتی که توش قیمتی باشه!!
قیمت k200d چنده؟؟
سپاسگذارم
محمدحسین قاسمی
علم-فلسفه-هنر و مذهب عالیترین مظاهر نیاز و آرمان بشر برای کشف نظم و ترتیب و هماهنگی در جهان هستند
باور کنید هر روز 10بار این صفحه رو ریلود میکنم تا بلکه کسی جواب منو داده باشه!!!
کاوه جان کجایی؟! ای دوای جمله علت های ما... ای تو افلاطون و جالینوس ما !!!!
البته ببخشید جناب قبادی ما چشم امیدمون به بزرگوارانی مثل شما هست...
محمدحسین قاسمی
علم-فلسفه-هنر و مذهب عالیترین مظاهر نیاز و آرمان بشر برای کشف نظم و ترتیب و هماهنگی در جهان هستند
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
gx20 قیمت بدین تو تهران
تو سایت 950 بود قیمتش.
ولی فکر کنم باید پایینتر باشه.
سلام
قيمت دوربينهاي پنتاكس در مشهد، امروز (87/10/29):
K20D با لنز 55-18 و كوله كوچك پنتاكس = 1,040,000
K200D با لنز 55-18 + باتري گريپ + شارژر انرجايزر + 4 تا باتري قلمي شارژي 2500 + كارت حافظه SD 2GB + كوله كوچك پنتاكس = 640,000
* گارانتي يك ساله سيگل
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Sunday 18 January 2009 در ساعت 22:08
آقا وحید این قیمت بیشتر شبیه یه شوخیه!!! البته از نوع بامزش!!!
با این حساب اگه میتونید با تفکیک قیمت ها رو حساب کنیم ببینیم بدنه چند میفته!!!!
آقایون و خانوما واقعا مفته هااا
پ.ن: خدا خیرت بده وحید جان من دیروز زنگ زدم سیگل گفت k200d هست 690 تومن!!! و منم کلی دپرس شدم...
خدا شادت کنه پسر...
محمدحسین قاسمی
سلام
نه،شوخي نيست! و اتفاقا" خود من را هم قلقلك داد.
در واقع از مفت هم ارزانتر است.
گريپ و بدنه در فيليپين و لنز نيز در چين اسمبل شده اند.
فقط يكجا را اشتباه كردم، كيف همراه دوربينها كوله نيستند و يك كيف رودوشي محكم و با كيفيت مناسب است كه جاي يك بدنه با يك لنز معمولي، يك فلاش و يك لنز متوسط اضافه،به همراه خرت و پرتهاي كوچك را دارد.
- گريپ اين مدل، فاقد پوشش لاستيكي است،اما باز هم جنس و كيفيت خيلي خوبي دارد.
قيمت ارزانترين گريپهاي ماركهاي متفرقه 90 تومان است كه با اين حساب من قيمت 130-120 را براي آن در نظر ميگيرم.
- لنز 55-18 پنتاكس،از نظر كيفيت ساخت و جنس مواد بكار رفته،باز هم به نظر من، بهترين 55-18 كيت است كه البته هود نيز به همراه دارد و در جعبه مجزا عرضه ميشود، اينهم حداقل 120
- كيف نيز 50
- مموري SD 2GB Sandisk (كه ديگر قيمت چنداني ندارد).
- شارژر انرجايزر با 4 باتري ( **) فكركنم حدود 15 تا17 تومان
- و 4 عدد باتري قلمي ليتيومي انرجايزر (غير قابل شارژ) كه بصورت استاندارد همراه دوربين است ( ** )
حالا با يك حساب سرانگشتي قيمت بدنه حدود 300 تومان ميشود، بدنه اي با لرزشگير سنسور و كامندر بيسيم فلاش و ...كيفيت تصوير بسيار خوب.
:)
اگر فضولي نكرده باشم بايد عرض كنم بهتره منبع خودتون رو عوض كنيد چون بنده هم قيمتهاي مشهدي وحيد رو تائيد ميكنم.