و البته سیلینگ خوب که در این کلاس واقعا نادر هست...
آطلاع دارید که گریپ هم مثل بدنه سیلد هست یا نه؟ (البته اینها زیاده خواهیه هاا D: )
ای پنتکس نازنین! خدا حفظت کنه...
و البته سیلینگ خوب که در این کلاس واقعا نادر هست...
آطلاع دارید که گریپ هم مثل بدنه سیلد هست یا نه؟ (البته اینها زیاده خواهیه هاا D: )
ای پنتکس نازنین! خدا حفظت کنه...
محمدحسین قاسمی
علم-فلسفه-هنر و مذهب عالیترین مظاهر نیاز و آرمان بشر برای کشف نظم و ترتیب و هماهنگی در جهان هستند
فروشگاه سیگل هم در پایان خرید یک کیف رو دوشی ( همون که مشخصاتش رو گفتن.ساخت چین با لوگوی پنتاکس) هدیه میده. البته اگر در جریان خرید ازون کیف خوشگل هایی که جدا می فروشه نخریده باشید.
پ ن : قیمت کیف کمری لوازم در سیگل 35 کیف دوشی 60 هزار تومان کیف های خوب و جادار و پر سوراخ سمبه ای هم هست!
این هم از پکیج طلایی پنتاکس K200 که بنده به اتفاق یکی از دوستان امروز از نزدیک رویت کردم .
نوید سادات
:::flickr:::
به نام خدا
با سلام
این K200D را بدنه تنها هم می فروشند؟
با تشکر
سلام به همگی.
لطفا یک کمک فوری به من بکنید خیلی مهم هست!!!
بگین مدل NV20 سامسونگ بهتره یا L310W ؟؟؟؟:confused::confused:
اگه میشه خیلی زود جواب بدین ممنون میشم.
88/2/5
PENTAX K20D = 990
K200D = 630
K-m = 550
* به همراه K200D همان پک قبلی (باتری گریپ،شارژر و باتری،کیف و مموری) و به همراه دو مدل دیگر فقط کیف و مموری عرضه میشود.
* لنز کیت همراه هر 3 مدل 55-18 است (در جعبه مجزا)
* K200D در دو رنگ مشکی و نقره ای عرضه شده.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=9810تقریبا اکثر سایتهای فروش دوربینهای دیجیتال رو گشتم اما اثری از قیمت این مدل دوربین رو نیافتم
دوست عزیز marofe دوربین های پنتاکس فقط توسط نمایندگی وارد و عرضه میشه.
این مدلی که شما می خواین الان باید حدود 800 باشه البته چون امروز تعطیله نمیشه قیمت گرفت نمایندگیش هم شرکت سی گل است.
پیشنهاد می کنم یک نگاهی هم به مشخصات K200D Pentax بندازید که قیمتش حدود 620-30 هزارتومانه.
وحید جان گویا بهتره آدم بیاد مشهد خرید کنه واسه پنتاکس. اوجا اوضاع لنز هاش چطوره خبر داری؟ مثلا 55 پرایم رو داره؟ یا 50-135 رو چند میده؟ اگه فهمیدی تو تاپیک لنز ها بگذاری ممنون میشم.* به همراه K200D همان پک قبلی (باتری گریپ،شارژر و باتری،کیف و مموری) و به همراه دو مدل دیگر فقط کیف و مموری عرضه میشود.
* لنز کیت همراه هر 3 مدل 55-18 است (در جعبه مجزا)
* K200D در دو رنگ مشکی و نقره ای عرضه شده.
دوستان اطلاعی ندارن این دوربین PENTAX K7 در ایران موجوده یا نه(با گارانتی یا بی گارانتی)؟؟
حدود قیمت؟و جایی که احتمالا موجود باشه برای خرید؟