رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
کسی قیمت این Filter Holder رو داره برای دهنه 77م.م؟؟؟
پیکسل یکی داره برای همه ی دهنه هاست میده یک میلیون و سیصد
شاد باشید.....
آف: میشه خودمون از اینا دستی بسازیم؟؟ کسی بلده؟؟ اصلا کلا کیفیتشون به پای فیلترای معمولی میرسه؟؟؟
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
قطعات Grid مورد بحث :
- باکس توخالی پلاستیکی ( مانند جلد کلاسورهای پاپکو ) با دو زبانه برای اتصال با نوار Velcro
- شبکه ی زنبوری Extrude شده ی فلزی، دورپیچ شده با یک نوار ابری نرم، جهت تولید اصطکاک با دیواره ی درونی باکس.
- نوار Velcro
- نوار لاستیکی ( در بروشور آن، برای اتصال یک سافت باکس به Speedlite مورد استفاده قرار گرفته؛ و به این محصول ارتباطی نداشته )
Grid Snoot on Speedlite 580EXII.jpg
Grid Snoot, installed on Speedlite 580EXII
10deg Grid-Snoot on Canon Speedlite 580EXII20deg Grid-Snoot on Canon Speedlite 580EXII.jpg
Test of Grid Snoot 10 degree
20deg Grid-Snoot on Canon Speedlite 580EXII.jpg
Test of Grid Snoot 20 degree
همانطور که از تست ها بر میاید، زنبوری 10 درجه، نوری کنترل شده و رام تری دارد. و زاویه ی پخش نور آن تقریباً با محاسبات ابتدائی که انجام شده، همخوانی دارد. برعکس آن، زنبوری 20 درجه، نوری غیر متمرکز، غیر یکنواخت و هار دارد. و زاویه ی محاسباتی آن، از زاویه ی اسمی آن ( 20 درجه ) کمتر است. با هر دوی زنبوری ها، Speelite را در Zoom 24mm & 105mm تست کردم که نتیجه ها، تفاوت محسوسی با هم نداشت. ظاهراً طول زنبوری های Extrude شده ( چیزی حدود 6 الی 7 سانت ) ، اثر زوم دستی فلاش را خنثی میکرد.
تجهیزات زیر در تاریخ یک شنبه 6 آذر خریداری شد
سه پایه نور سومیتا w 806 : به قیمت 20 هزار تومان همراه با کیف
نگهدارنده(هولدر) : 15 هزار تومان
چتر سفید : 10 هزار تومان
(ایران پگاه)
فلاش Niisin 622 MK II به قیمت : 160 هزار تومان
دو جفت باطری Varta 2300mAH (made in Germany) به قیمت 16 هزار تومان
Radio Trigger Yongnuo RF-602 به قیمت 50 هزار تومان
جهت اطلاع :
یک عدد رادیو تریگر godox CT-04 به همراه دو گیرنده از سنگاپور به قیمت 70 هزار تومان خریداری شد / برخلاف گفته ی دفترچه کاملا با فلاش های نیسین سازگار می باشد
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
مانیتور DELL UltraSharp U2711 به قیمت 1.100.000 تومان از نمایندگی مربوطه خریداری شد
سلام
باتری EN-EL3e اصلی 75 تومن خریداری شد.
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
جناب سعادت این مانیتور رو که برای تست و بررسی به دفتر ماهنامه فرستاده شده بود تست کردم به جرات یکی از بهترین ها بود میتونم بگم با مانیتور 30 اینچ معروف اپل برابری میکرد (حتی شاید بهتر هم بود) ضمن این که امکانات فوق العاده ای داره مخصوصا پورتهاش که از تعداد انگشتهای دست هم زیاده. فقط من اینجا 1400 قیمت داشتم شما از چه نمایندگی خرید کردید؟ اگر ممکن باشه آدرس و شماره تلفن رو برام پ.خ کنید سپاسگذار میشم. احتمالا خرید بعدی من هم باشه.
فلاش Sb800 خریدم به قیمت 400 تومان....
فلاش Nikon SB-900 دست دوم به قیمت 500 تومان از ناصر خسرو خریداری شد.
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x