یکی از بچه هایی که نمیتونم اسمش رو بیارم گفت خود ژاپنی ها قول 100 در صدی برای ماه آگوست دادند .خیلی هم اصرار داشت و قیمت ارز هم تاجایی که من از زبان رییس بانک مرکزی شنیدم به 1000 میرسه (رسمی ) و زیر 1100 تومن (غیر رسمی ) خواهد رسید . قاعدتا باید قیمت ها هم بیاد پایین
همین الانش هم قیمتها کمی نزول کرده ولی کسی متوجه نشده من باب مثال 70-24 از 2450 به 2200 رسیده . 14-24 از 2300 به 2100 رسیده و 200-70 از 3400 به 3100 رسیده . طبیعتا باید قیمتهابیاد پایین و داره نرم نرم میاد ولی خوب سونامی مجدد رو هم باید در نظر گرفت :biggrin:
محمد سعدی
حالا ی خاطره بگم حساب کتاب که نداره شبی که دلار گرون شد مسافر بودم بخاطره گرونی دلار خروجی مسافر گرون شده بود کسانی مثل من که بیشتر اینجوری بودیم نزدیکه پرواز مجبور بودن دوباره برن بانک پول اضافه بریزند خلاصه انقد صف طولانی شد که پرواز به تاخیر افتاد آخر هم قرار شد مبلغ اضافه رو نقدی از مسافر تو هواپیما بگیرند !!!!!!!!!!!!
جالب اینجاست مسافران ورودی با تعجب و خوشحال از قیمت خرید دلار رو تابلو صرافی ، دلار های باقی مانده از سفر رو به صرافی فرودگاه میفروختند
کاهش قیمتها به سایتهای اینترنتی هم سرایت کرد ! گر چه هنوز هم این سایت 50 تا 100 تومن از عرف بازارگرانتر میفروشد
http://www.chare.ir/index.php?dispat...er=desc&page=1
محمد سعدی
Sigma 8-16mm f/4.5-5.6 DC HSM
1120 تومان از نمایندگی سیگل
Canon 10-22
نورنگار 950 تومان با گارانتی یک ساله
Canon 60D EOS - EFS 18-55 IS - EFS 55-250 IS - Canon 50 F1.8 - Canon 8-15 Fisheye L USM
قول دادند که به سفارشات و حواله ها تمام وکمال ترتیب اثر بدهند .بالفرض تا دیروز اگر مشتری درخواست 40 تا از یک لنز رو میداد فقط 8 تا 12 تا براشون فاکتور میکردند اما ظاهرا قرار شده از اواسط تابستان اوضاع به حالت قبل از عید برگردد و با تزریق کالا به بازار قیمت دلاری و ریالی به هم نزدیک شود . از دیروز این روند شروع شده همین نورنگار هم گفت سفارشات جدید در راه هست و قیمتها با یک شیب ملایم به حالت عادی باز میگردند . اعتقاد بنده اینست تا پایان تابستان به شرطیکه بازار ارز دچار تشنج نشود قیمتها تعدیل گردند که البته همزمان میشه با ارایه ی محصولات جدید در فوتوکینا
محمد سعدی
که البته امسال فتوکینا نداریم...تا پایان تابستان به شرطیکه بازار ارز دچار تشنج نشود قیمتها تعدیل گردند که البته همزمان میشه با ارایه ی محصولات جدید در فوتوکینا