با سلام به دوستان عزیز قیمت 50 اف 1.2 کانن رو کسی داره خیلی واسم مهمه من اهوازم به قیمتهای تهران دسترسی ندارم . ممنونم
با سلام به دوستان عزیز قیمت 50 اف 1.2 کانن رو کسی داره خیلی واسم مهمه من اهوازم به قیمتهای تهران دسترسی ندارم . ممنونم
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Saturday 30 July 2011 در ساعت 18:56 دلیل: رنگ و فونت عادی
سلام
امروز قیمت سیگما 10-20 نسخه قدیم رو در وبسایت یکی از این مغازههای طبقه سوم پایتخت دیدم 710 هزار تومن! خواستم بپرسم این قیمت حقیقت داره؟ منظورم اینه که باقی بازار تهران هم همین حدود قیمت میدن؟
چند روز پیش همین سایت مذکور 650 قیمت داده بود. من تازه خودم رو راضی کرده بودم که برم با همین قیمت گزاف بخرم، امروز دیدم 60 تومن گرانتر شده.
Nikon D90 | 18-105 | 50 f/1.8D | 2x SB910 + SB700 || SIGMA 10-20 f/4-5.6
می خوام بدونم چه چیزی باعث این تفات قیمت شده ؟! تا اونجا که می دونم لنز گارانتی نداره که اگرم داشت اینقدر تفاوت نمیکرد....
خوب خیلی از چیزها باعث این تفاوت ها شده من چند تاشو میگم شما بقیشو حدس بزن !!!!!
گلوی گشاد فروشنده - عادت به دروغ گفتن بعضی ایرانی ها - نان شب - پول قبض برق و گاز - افسردگی - بازار خراب کاسبی- آلودگی هوا - بالا پایین شدن دلار- و هزاران بدبختی جور و واجور که گریبان گیر ایران و ایرانی شده .....آف تاپیک حساب نکنید چون یه واقیعت تلخ هست متاسفانه
کسی نیست یه قیمت کانن 50 میلیمتر اف 1.2 سری ال به من بده ؟ حسابی گیر خرید این لنز هستم
ممنون میشمفایل پیوست 14829
با سلام
دوستان کسی از قیمت این لنز برای بدنه نیکون خبر داره ؟؟؟ و کجا؟؟؟
SIGMA APO 70-200mm F2.8 EX DG OS HSM
Nikon D300
سلام
کسی از دوستان قیمت این لنز ها رو داره
حدودش رو هم بگین ممنون می شم
و کجا (در تهران) دنبالشون بگردم
AF-S DX NIKKOR 18-105MM F3.5-5.6 G ED VR
AF-S DX NIKKOR 18-200MM F3.5-5.6 G ED II
AF-S DX VR II Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED
با سپاس
سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط amirmasterfar
اختلاف قیمت هایی که وجود داره نه به دلیل تفاوت این لنز ها با همِ، بلکه به دلیل عدم نظارت و قیمت گذاری از سوی اتحادیه (!) و همچنین شرایط جیب مبارک بعضی از فروشندگان می تونه باشه! شما اگر از شرکت های بازرگانی معتبر خرید کنید مطمئن تر هست.
لنز 100 ماکرو F2.8 دو مدل داره. یکی Canon EF 100mm Macro F2.8 L IS و دیگری Canon EF 100mm Macro f/2.8 که قیمت سری L حدودا" یک میلیون و سیصد هزار تومان و معمولی حدودا" هفتصد و پنجاه هزار تومان است.
منبع قیمت هایی که عرض شد:
کد:http://www.dorbinshop.com/?sn=lens&pt=list&brandId=4&modelId=60
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي