مرسي از محبتتونSIGMA 150mm F2.8 APO EX MACRO DG/HSM قيمت 980 مانت كنون گارانتي سي گل قيمت پايتخت
اما اين نسخه قديميشه.
جديدش لرزش گير هم داره اون مد نظر بنده بود. خودم 4000 درهم قيمت دارم اما دنبال قيمت داخل بودم.
مرسي از محبتتونSIGMA 150mm F2.8 APO EX MACRO DG/HSM قيمت 980 مانت كنون گارانتي سي گل قيمت پايتخت
اما اين نسخه قديميشه.
جديدش لرزش گير هم داره اون مد نظر بنده بود. خودم 4000 درهم قيمت دارم اما دنبال قيمت داخل بودم.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
اقا خدا را شکر همه جا گلستان شده و فروشندگان ایرانی قبل از اینکه از کنترل کیفیت و QCP تولید کننده مطمئن نشوند حاضر نیستند کالایی را به دست هم وطنان عزیز بدهند و پول کشور را وارد جیب اجانب بکنند مبادا رفاه مشتری خط بردارد. حتما تستهای مربوطه را هم در موسسه استاندارد انجام میدهند.
ممنونم اقای نژادی از این نقل قول با مزه.
برای اینکه خیلی از موضوع پرت نشم فقط به دوستان توصیه میکنم قبل از خرید سیگما 150 حداقل چند دقیقه ای با این لنز کار کنند و اگر ممکن است از دوستی قرض بگیرند. کار کردن با این لنز راحت نیست. فوکوس کمی تا قسمتی گیج. عمق میدان محدود که در ماکروگرافی مجبورید فتیله دیافراگم را تا ته ببندید.
البته در مورد گیجی فوکوس من فقط با نسخه قدیمی کار کردم و ان هم فقط با یک نسخه و شاید لنز من یا نسخه قدیمی گیج بزند.
بادرود فراوان حضور دوستان عزیز
پایین ترین قیمت لنز Canon 24-105 F4 L IS USM در تهران را اگر دوستان لطف کنند بسیار سپاسگزار میشم و آیا میتوانم دست دوم این لنز را از تهران تهیه کنم؟ و از کجای تهران ؟ چون من شهرستان هستم
سلام
از دوستان کسی قیمت لنز Canon 70-200 IS 2.8 را چه نو چه دست دوم داره؟
با تشکر
ممنونم از توضیحاتتون جناب غفاری گرامی.برای اینکه خیلی از موضوع پرت نشم فقط به دوستان توصیه میکنم قبل از خرید سیگما 150 حداقل چند دقیقه ای با این لنز کار کنند و اگر ممکن است از دوستی قرض بگیرند. کار کردن با این لنز راحت نیست. فوکوس کمی تا قسمتی گیج. عمق میدان محدود که در ماکروگرافی مجبورید فتیله دیافراگم را تا ته ببندید.
البته در مورد گیجی فوکوس من فقط با نسخه قدیمی کار کردم و ان هم فقط با یک نسخه و شاید لنز من یا نسخه قدیمی گیج بزند.
بنده هم با نسخه قدیمی کار کردم. فوکوس شاید در اینی که من کار کردم گیچی زیادی نداشت اما سرعت فوکوس اون خیلی کم بود.
بر خلاف 20-10 اف 3.5 که دارم و بسیار سریع فوکوس میکنه.
اما شاید در نسخه جدید این مشکل حل شده باشه که باید امیدوار بود.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
با عرض پوزش
کسی قیمت 10-22 کنون رو نداره؟
NIKON D810+24-120+50
حدود 920 تا 950
نادر مسلمی
سلام . قصد داشتم دیروز سیگما 150 ماکرو رو بخرم به سیگل زنگ زدم ظاهرا قیمت ها تغییر کرده قیمتی که سیگل داد 1100000هزار تومن بود و من منصرف شدم . اگر تلفن این فروشگاه که 980 میده رو دارین لطف کنین برای من پیام خصوصی بزارین ممنون .SIGMA 150mm F2.8 APO EX MACRO DG/HSM قيمت 980 مانت كنون گارانتي سي گل قيمت پايتخت