دوستان کسی از قیمت این لنزها خبر داره؟
Nikon 70-200mm f/2.8G AF-S VR II
Sigma 50mm f/1.4 EX DG HSM Auto Focus
Nikon 105mm f/2.8G ED-IF AF-S VR Micro
Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG OS HSM Auto Focus
Sigma 150mm f/2.8 EX DG APO HSM Macro
ویرایش توسط alisunny : Thursday 20 September 2012 در ساعت 22:49
دوست گرامی، در این مورد قبلا بحثهای زیادی در فروم شده که نه در حوصله و نه در ارتباط با عنوان این تاپیک هست.
بطور خلاصه باید گفت فرمایش شما بیشتر در مورد واردکنندگان عمده صادق است و نه خرده فروشان. ضمنا برند و نوع لنز و دوربین از لحاظ اقبال عمومی هم بی تاثیر در شدت نوسان قیمت نیست.
می شود هر شات، قدمی باشد به سوی خدا ...
دوست عزيز مغازه ها نميرن شخصا از جايي يك دوربين بخرن بيارن و از همون واردكننده ها خريد ميكنن
در مورد بازار و روش كار و ... اطلاعات كافي دارم
اين گراني ٦٠٠ هزار تومني فقط به دليل گران فروشي هست و توجيهي نداره
مغازه اي ديگه داره با قيمت واقعي ميفروشه
اين توجيها اگه شما رو قانع ميكنه من رو خير
با نظر شما هم عقیده هستم
فروشگاهی که از طریق سایت به کاربران معرفی میشه باید با بقیه فروشگاه ها فرق داشته باشه چون به مشتر ها داره اضافه میشه با سود پایین هم باز براشون سود داره
اما هیچ فرقی با فروشگاه های دیگه نداره
جالب که وقتی حرفی نیست واسه جواب دادن پستت خذف میشه
چرا همیشه تایپیک تعمیرات فقط تشکر از بچه های ایده ال و آقای قاسمی؟اما..........
مثلا چه جوابی می خواهید دوست عزیز؟ الان چند پست اخیر آفتاپیکه پاک نکنیم که هر تاپیکی سه برابر اینی که الان هست بزرگ می شه. اگه اونجوری بودیم که پاک نمی کردیم بگن عجب فوروم پر و پیمونی تاپیک هاش هر کدوم شونصد صفحه اند!
در مورد تاپیک تعمیرگاه مرکزی هم تا به حال خیلی در همون تاپیک انتقاد شده شما چرا فقط تعریف ها را دیده اید؟
کدام فروشگاهی توسط ما معرفی شده؟ یک سری فروشگاه ها و شرکت ها به سایت آگهی می دهند و طبق قرارداد آگهی ملزمند تاپیکی برای پاسخگویی داشته باشند تا به سوالات و انتقادات و. .. کاربران پاسخ بدهند وگرنه مگر ما به کسی تا به حال حتا یک بار هم توصیه کرده ایم از کجا خرید کنند. همه ی کاربران شاهدند من یکی همیشه توصیه می کنم همیشه از ارزانترین جا خرید کنید ولی سعی کنید حتما با بیمه بخرید و گارانتی حتا خیلی مهم نیست در ایران. حرف زدن و اتهام زدن همیشه خیلی آسونه.
پستهای اخیر پس از رویت دوستان منتقل می شه.
فرهاد حسيني
دقيقا همين اخلاق حرفه اي (خوب) گردانندگان فروم باعث شده كه بعضي از دوستان وجود تاپيك پاسخگويي را به نوعي تاييد فروشگاه يا شركت مورد نظر بدانند.
به نظر من الزام براي پاسخگويي در فروم براي آگهي دهندگان چيز جالبي نيست.
همانطور كه خودتان شاهد هستيد، در تاپيك پاسخگويي اكثر پستها شده استعلام قيمت و همه پاسخها هم شده اعلام حدود قيمت.
راستش من اصلا به اسم فروشگاه كاري ندارم
متاسفانه همه جا همينجوريه
تو همين فروشگاه كالايي ممكنه باشه كه از همه جا ارزونتر باشه
متاسفانه شرايط يكجوريه كه واسه همه بده
تاپيك تعمير هم من راستش اصلا اشنايي ندارم با اون شركت اما زياد ديدم كسي نوشته دوربينش يك عيب داشته ولي بعد از تعمير ٢ تا عيب شده
واي از تاپيك چيزي كه مشخصه هميشه يك نفر هست كه حداقل جوابگو باشه و اين خيلي خوب و مثبته انصافا
من ادم واقع بيني هستم
خيلي جاها حق با فروشنده هاست و خيلي جاها هم خريدارها منتها الان وضع واسه همه ناجوره
يك ذهنيت غلط اينه كه وقتي گروني ميشه حوشبحال مغازه ها ميشه ! در صورتي كه واقعا اين نيست
هم فروش كم ميشه و هم همون فروشنده خودش مثل ما بايد خريدار هم باشه
من عذر خواهي ميكنم از نوشتن مطالب غير مرتبط
انصافا نظم تاپيكها مهمترين موضوع هست كه بايد رعايت بشه
حق با همه هست
سلام
کسی قیمت تقریبی و یا دقیق 15-85 رو نداره؟
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT