دیروز تو پایتخت :27ام آبان
nikon 12-24 : 1250 toman
nikon 10-24 : 1350 toman
بودش ونمیدونم سیگما چرا اینقدر تو این رنج قیمتاش نجومیه!!!
دیروز تو پایتخت :27ام آبان
nikon 12-24 : 1250 toman
nikon 10-24 : 1350 toman
بودش ونمیدونم سیگما چرا اینقدر تو این رنج قیمتاش نجومیه!!!
لنز نيكون 50f1.8d بدون گارانتي،نو به قيمت ١٥٠ هزار تومان از مجتمع پايتخت خريده شد،
قيمت بسيار مشكوك است
امروز D300s یه مغازه تو ناصرخسرو با گارانتی ایدهآل 1800 میداد
اگه خواست کسی تو پیام خصوصی میتونم بهش بگم
در ضمن 70-300 هم 3.000.000 بودش
دوست عزیز
من چندین سال در کانادا زندگی کردم حدودا 95% از محصولاتی که در کانادا فروخته میشه ساخت چین هست ولی هیچکس به این مسئله توجه نمیکنه چون هر شرکتی محصول خودش را میفروشه و تنها برند محصول مهم هست. و شما وقتی مـثلا محصولات برند Panasonic را میخری از 2 چیز مطمعن هستی.
1. شرکت Panasonic این محصول را ساخته و دیگه اصلا مهم نیست که در چین ساخته ویا در ژاپن
2. استانداردهای North America را پاس کرده که بسیار بالاتر از استانداردهای اروپا و یا اسیا هست.
ولی وقتی که در ایران خرید میکنی که نه استاندارد واردات داره نه کنترلی بر روی Copyright و نه اصلا Copyright را قبول داره و مکان بسیار مناسبی هست که جنسهای تقلبی چین بدون مشکل بفروش بره. نتنها باید به محصولاتی که در چین ساخته شده شک بکنی بلکه به اونهای که ساخت چین هم نیست میشه شک کرد.
من هم از دوستان اگاه پرسیدم که ایا شرکت NIKON در چین کارخانه تاسیس کرده یا نه؟ نه از کسانی که لنز و با شلوار مقایسه میکنن.
رایان
دوست عزیز
اگر شرکتی انقدر سرمایه داشته باشه که بتونه لنزی تولید کنه که به سختی بشه تفاوتش رو با لنز اصلی متوجه شد قاعدتا برای خودش شروع به کار میکنه و نیازی نیست که لنز تقلبی بزنه
لنز درست کردن به آسونی تولید مبایل و ... نیست
بله شرکت نیکون در چین کارخانه داره
اتفاقا زیر یکی از لنز های من نوشته Made In China ولی ازش به شدت راضی هستم
جناب روزبهانی هم فردی آگاه هستند که به شما پاسخ دادند
پیروز باشید
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP
برطبق گفته کن راکول در:
http://www.kenrockwell.com/nikon/5018daf.htm
این لنز
Made in
The 50mm f/1.8 D has always been made in China. Its optical performance is as good or better than Japanese-made zooms costing fifteen times as much, so there.
به قیمت $125 و برای دوربین های D3 or D700 هم توصیه شده است.
بدرود تا درودی دیگر بار